Erkeklerden hepsinden nefret ediyorum

Ne yaptılar sana o "erkekler" de böyle düşünüyorsun ? Ayrıca hepsi derken "elin oğulları " dimi ?

Kendine eş değil bildiğin köle arıyor herif köle birde neymiş boşanan kadınalr ın geneli suçlu tarafmış

Ne yaptılar sana o "erkekler" de böyle düşünüyorsun ? Ayrıca hepsi derken "elin oğulları " dimi ?
Ne mi yaptılar birisi eski sevgilisine gitti benle beraber ken diğeri daha ilk buluşmada elimi tutmaya çalışmalar yılışık hareketler en son kisi de sürekli benim dediğim olsa hiç bir sözümden dışarı çıkmasa kendi haricinde kimseyle el dost akraba aile arkadaş görüşmememi istedi patladım bend e bıktım Ada'm gibi birisi yokmu

Ne mi yaptılar birisi eski sevgilisine gitti benle beraber ken diğeri daha ilk buluşmada elimi tutmaya çalışmalar yılışık hareketler en son kisi de sürekli benim dediğim olsa hiç bir sözümden dışarı çıkmasa kendi haricinde kimseyle el dost akraba aile arkadaş görüşmememi istedi patladım bend e bıktım Ada'm gibi birisi yokmu
Vardır vardır da senin seçimlerde belki sıkıntı vardır... bu arada yaş kaç ?

Nick dengesiz olunca erkeklerde mi suc diyesi geliyor insanin. Onlarda cok dengeli degil gerci ama nefrette bir duygudur. En iyisi nefret etmeyin.

Cevap veriyorum yokk.:confused:

Son düzenleme:
Emin olun ki bende zerre kadar sorun yok karşımdaki kişi dengesiz ilk iki örnek ergenlik aşkları 17 18 ama şuan 24 yaşındayken karşımdaki kişi den istediğim beni eleltirmesn değiştirmesin evlenip yuva kurmak istiyorum işi yokuşa sürüp durmasından bıktım uzun süreli bir ilişki olunca ayrılıp yenisini bulmak ve hepsi mi aynı acaba düşüncesi korkutuyor beni

Back
X