• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerden igrendim

Valla bana garip geldi dedem yasinda torun sahibi adamin gencecik kiza sulanmasi.

Çocuk gelin diye bir şey duydunuz mu?
Ben de bütün bunların sosyal medyanın icadı ile ortaya çıktığını düşünen insanlara şaşırıyorum açıkçası.
Konu kesinlikle mide bulandırıcı ama yeni bir mevzu değil malesef. Yıllardır bir çok insanın çocuk gelinlere hayır diye bas bas bağırmasının sebebi. Pedofilinin geçmişi ne kadar geriye dayanıyor tahmin edersiniz.

Eskiden bu kadar uyarıcı yoktu .Buralar hep dutluktu bir nevi :KK14:

İnternet tv gazete dergi vs derken iste sosyal medya hesaplarindan tutun da
İzlediğiniz dizi /film sitelerinde kaşla göz arası açılan reklam sayfalarina kadar
Her yer doldu .Maalesef ki arz var talep var
Biz eskiden sevdiğimizin yanina montumuzu zor asardık utanırdık
Şimdi dm den yürüyorlar birbirlerine :sinirli:

Bazen facebookta trans profillerine denk geliyorum, bakiyorum. Bacaklari benden ince ya orada icim gidiyor iste :KK43:

Yahu nasıl denk geliyorsunuz şunlara. Facebookta baya vakit kaybettiğim dönemler de oldu, milleti stalkladığım dönemler de. Bir tane trans profiline denk gelmedim.
Bi de eşimin bacakları bana benimkilerden biçimli gelir. Uyuz olurum. :KK53:

Yahu nasıl denk geliyorsunuz şunlara. Facebookta baya vakit kaybettiğim dönemler de oldu, milleti stalkladığım dönemler de. Bir tane trans profiline denk gelmedim.
Bi de eşimin bacakları bana benimkilerden biçimli gelir. Uyuz olurum. :KK53:
Lgbt arkadaslarim Kaos GL, Lambda gibi sayfalardan haber paylastiklarinda veya Onur Yuruyusu etkinlik sayfalarinda falan denk geliyorum ben.

Hahaha bu çok komikti:-)
Bende birkaç kez denk geldim.Bazıları o kadar güzel oluyor ki "bir erkek bu kadar güzelse ben neyim?"diye düşünüyor insan.:)
Bu kadin trans guzeli secildi. Yorganimin altinda usul usul agliyorum :D

images

Doksan yaşındaki adamın yolda giderken bana attığı lafı duysaydin bide hiiii yer yarilsaydida içine girseydim dedim uzun kollu gomlek kot vardı üstümde sıfır makyaj 42 kiloydum o zaman yani kuru kemik niye laf attı halen anlamış değilim. ...agzimi açıp bişey diyemedim ben onun yaşından utandım o kendi yaşından utanmadi...yedisinden yetmisine geneli aynı kafaları sadece uckurlarina çalışır

Back
X