- 7 Haziran 2013
- 2.739
- 10.119
- 498
Biz bunları yazılarımızda, görsellerimizde hep paylaştık: http://dosya.web.tr/N8aBjK
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kocamı vermem..
boşanırsam yüreğim soğumaz. ısırarak hırsımı almak istiyorum cinslerine tükürdüklerimden
Dimi dimiiiiii kızdıkça at bi yere sinirin geçince geri al ne güzel olurduuuuu :)))Ben de benim kocamı vermem. Ama şöyle istediğimiz zaman fırlatıp, istediğimiz zaman geri getirebileceğimiz bi yer de fena olmazdı sanki. .![]()
Dimi dimiiiiii kızdıkça at bi yere sinirin geçince geri al ne güzel olurduuuuu :)))
yemek istemiyorum. ısıra ısıra acıta acıta hırsımı çıkarmak istiyorum. ne yaptığını uzuuunuzuuun anlatmam lazım. birdaha düşünüp başımı ağrıtmak ıstemiyorum. hem sadece ben değilki etrafımda kim varsa kocaları hep engel. kolaylaştırmayıp herşeyi zorlaştırıyorlar. herşeyi üstümüze atıp ondan sonrada vırvırvır boş boş konuşuyolar. hayatımıza kattıkları hiçbir güzellik yok. sadece alıyorlar verdikleri tek şey mutsuzluk. sadece kocalarda değil babalar, kardeşlerYamyamlık da var yani
Bu kadar bıktıysanız önce boşanın, sonra hırsınızı alırsınız. Ne yaptı kocanız size ki?
Disil yaratigi nerden bulsunlar.Hayal edin erkekleri bi gemiye bindirip uzaya yolladınız.. Sonra bunların ekmeğine yağ sürme ihtimaliniz olmazmı? Adamlar futbol maçı seyredemezlerse kendi aralarında her gün halı saha maçı yapar.. Gezegenin yada uzayın derinliklerinde dişil yaratık ne varsa peşine düşerler yahuOnlara dünyada, başka gezegende aynı.. Kısacası zaten hepsi kendi dünyasında değilmi
![]()
herkes için geçerli değil ki bu durum.yemek istemiyorum. ısıra ısıra acıta acıta hırsımı çıkarmak istiyorum. ne yaptığını uzuuunuzuuun anlatmam lazım. birdaha düşünüp başımı ağrıtmak ıstemiyorum. hem sadece ben değilki etrafımda kim varsa kocaları hep engel. kolaylaştırmayıp herşeyi zorlaştırıyorlar. herşeyi üstümüze atıp ondan sonrada vırvırvır boş boş konuşuyolar. hayatımıza kattıkları hiçbir güzellik yok. sadece alıyorlar verdikleri tek şey mutsuzluk. sadece kocalarda değil babalar, kardeşler![]()
Birde dır dır yok burada diye kendilerini avuturlarDisil yaratigi nerden bulsunlar.
Anca gök tasi bulur onlar..
Onunla da mac yaparlar. Sonra gunese karsi uzanip göbek kasirlar![]()
Neyse sen uzay mekigindesin galibaaBirde dır dır yok burada diye kendilerini avuturlar![]()