- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah ne eşimden ,ne evladımdan ayrı koymasın..
Zaman zaman diyorum..' Ben onları hakedecek ne yaptım'..
Allahın sevdiği kuluymuşum..ikisi de benim herşeyim❤
(tabii biraz ketum biri olduğumdan,eşim böyle düşündüğümü bilmez)
Ayyy cok tatli bir dert olmus. Bende tanidigim tum erkekleri vereyim, tanimadiklarim kalsin bizeşu erkekleri bir nesneye bindirip uzaya, denize, yada nebileyim yanardağın içine, birdaha bize yaklaşamayacakları biryere göndermek isteyen sadece benmiyim . bitmezmi bu işkenceler acaba. varlıkları ayrı dert yoklukları başka dertlere gebe. silkeyip onlardan kaçmak, kurtulmak çocuklar varken çokmu imkansız....
Ozaman sadece seninkini gondersek!biz memnunuz valla. Bende kocami vermem. Seninki evlenince hayvana dönüşmüş galiba. Benimki çok ideal evlenince daha bi kibar oldu vermeeeeeem.bak sırf seninki yüzünden hepimizin ki gidecek olmaaaaaz.evlenince görürsün yakışıklı ve kibarları. nasıl birer hayvana dönüşüyorlar
Var var da evlenince kuruyup kabalaşıp uzaya gönderilesi oluyorlar bir çoğuKurunun yaninda yaşlari da yakma yahu.
Yakisikli ve kibar olanlari var..
Onlar kalsin bence![]()
Yok evlenmek benlik degil zaten.
Ben vitrin bakiyorum sadece![]()
Yoo hicte bileevlenince görürsün yakışıklı ve kibarları. nasıl birer hayvana dönüşüyorlar