Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebekle erkeğin ne alakası varBen iki yegenim haric herkesi gonderebilirim. Bazen bende erkeksiz bir dunya daha guzel olurdu diye dusunuyorum ama tatli minik bebekleri dusununce, yok yok olmaz diyorum.
Bebekle erkeğin ne alakası var![]()
Yooo beni leylek getirmişÜremek için erkeğe ihtiyaç varya hani![]()
Ee sulaleyi eledin kizEşim, babam, kardeşim, 2 yegenim hariç hepsi gidebilir .. çok mu oldu ne..
o adamın nesine bayılıyonuz yawKiralık aşktaki Ömer kalabilir mi?Bak o kalsın erkek kardeşimi alabilirsiniz
![]()
Bazen erkeklerin hic dunyada olmamasi gerektigini dusunuyorum yazmistim. Ama sonra tatli minik erkek bebekleri dusununce, yok yok olmaz diyorum, diye yazdim. Anlasildi mi acaba?Bebekle erkeğin ne alakası var![]()
İroni yaptım bende zatenBazen erkeklerin hic dunyada olmamasi gerektigini dusunuyorum yazmistim. Ama sonra tatli minik erkek bebekleri dusununce, yok yok olmaz diyorum, diye yazdim. Anlasildi mi acaba?
Ayneno adamın nesine bayılıyonuz yaw![]()
Ya ses tonu çok hoşuma gidiyor, böyle sıkkın bir şekilde konuşması, çok az gülmesi, güldüğünde adeta güneş açması, bakışları ki sanki kuyu gibi ya, kızdığı zaman sanki bir temasla öldürecek gibi, aşkla baktığında ise sarhoş edecek kadar kışkırtıcı bilmem anlatabildim mi Bade'mo adamın nesine bayılıyonuz yaw![]()