- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.612
- 798
Anlamistim zaten.Yooo beni leylek getirmiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamistim zaten.Yooo beni leylek getirmiş![]()
Valla napayım kıyamadımEe sulaleyi eledin kizkimse kalmadiki
heyy allahim yarebbim
![]()
Valla bu kocaya kızılmaz ki bacım. Bu da kalsın dünyada kimseye zararı yok baksana. Kokmaz bulaşmaz yemeğini suyunu ver yeterGÖRMEDIKCE GORESIN GORUNCE OLDURESIN GELIYORSA O KISI KESİN KOCANDIR
Babamı vermem kardesimi de vermem :) kocami bilemiyorum. Benimki futbol izlemez maça gitmez arkadaşları yoktur gece kahveye vs gitmez dışarı çıkmaz. Çıksa da tek çıkmaz illa bizde sürükler peSinnde. Ickisi yok kumar yok. Bi face var onuda ortak kullanırız yapacağı bişiy yok netten pek anlamaz 1 yıl izni olsa 1 gün tek dışarı gitmez hatta dışarı hiç gitmez kendine bi yer seçti evde orda yatar koca gün kokusur orda. Arada gitar saz çalar. Amannn ne koca be. Napsak ki bilemedimkızınca gonderisp canım isteyince alayım bali :)
bende versemmi kocamı bilemedimki şimdiKos kiz devir intikam devri![]()
Atmayin kocalarinizi yahu.bende versemmi kocamı bilemedimki şimdi![]()
Çay ver benimkine bide çekirdek bide eline telefonu hiç sesi çıkmaz vallaValla bu kocaya kızılmaz ki bacım. Bu da kalsın dünyada kimseye zararı yok baksana. Kokmaz bulaşmaz yemeğini suyunu ver yeter![]()
Kiralık aşktaki Ömer kalabilir mi?Bak o kalsın erkek kardeşimi alabilirsiniz
![]()
kesinlikle anlaşıldın.Bazen erkeklerin hic dunyada olmamasi gerektigini dusunuyorum yazmistim. Ama sonra tatli minik erkek bebekleri dusununce, yok yok olmaz diyorum, diye yazdim. Anlasildi mi acaba?
onuda sahibine sormalıYa ses tonu çok hoşuma gidiyor, böyle sıkkın bir şekilde konuşması, çok az gülmesi, güldüğünde adeta güneş açması, bakışları ki sanki kuyu gibi ya, kızdığı zaman sanki bir temasla öldürecek gibi, aşkla baktığında ise sarhoş edecek kadar kışkırtıcı bilmem anlatabildim mi Bade'm![]()
Tüm bunları o adamda mı görüyosunYa ses tonu çok hoşuma gidiyor, böyle sıkkın bir şekilde konuşması, çok az gülmesi, güldüğünde adeta güneş açması, bakışları ki sanki kuyu gibi ya, kızdığı zaman sanki bir temasla öldürecek gibi, aşkla baktığında ise sarhoş edecek kadar kışkırtıcı bilmem anlatabildim mi Bade'm![]()
Kabul edelim ama ortalamanın üzerinde şimdi çocukTüm bunları o adamda mı görüyosunhahahah ya esprisi bir yana itici bir tipi var.
sanki o bana bayılıyodu
![]()
şu erkekleri bir nesneye bindirip uzaya, denize, yada nebileyim yanardağın içine, birdaha bize yaklaşamayacakları biryere göndermek isteyen sadece benmiyim . bitmezmi bu işkenceler acaba. varlıkları ayrı dert yoklukları başka dertlere gebe. silkeyip onlardan kaçmak, kurtulmak çocuklar varken çokmu imkansız....
gupseye baktıysa herkese bakarKabul edelim ama ortalamanın üzerinde şimdi çocukBize bakmaz
![]()