- 9 Ağustos 2009
- 850
- 202
- 133
- 41
- Konu Sahibi papatya2222
Sanmıyorum birşey yapacağını ama sen daha iyi tanırsın öyle psikopat birimidir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mailleri msjlari yazili her neyse sajlayip savcilik baska yolu yok gibi. Heleki kotu seyler yasanan bugunlerde kadinin tek.bir rahatsizligi kafi artik sen korkma o korksun korkmadigini hissettir korkmasinida hissettir3 yıl birlikte olduğum erkek arkadaşımdan ayrıldık.(Benim isteğimle) fakat bir türlü peşimi bırakmıyor.Sürekli gizli numaradan arıyor.Mail atıyor.Onda bana ait resimler var.Sürekli bu resimlerin onda olduğunu silmediğini hatırlatmak için bana bu resimleri mail atıyor . Şimdi facebook adresi almış.Farklı bir isimle . beni eklemiş. Kabul etmedim.Farklı bir isim ama o olduğunu biliyorum.Eklediği kişiler hep benim çalıştığım yerdeki kişiler.Çevremdeki kişileri eklemesi beni korkutuyor.Bu resimleri paylaşır diye.
facebook şikayet gönderdim sahte hesap diye.işe yaramadı.
ne yapabilirim ???
Sanmıyorum birşey yapacağını ama sen daha iyi tanırsın öyle psikopat birimidir?
facebookunuzda uyarı yayınlayın, tehdit edildiğinizi ve tehdit eden kişinin arkadaşlarınızı eklediğini söyleyin. onlar da eklemeden önce bakarlar tanıyorlar mı tanımıyorlar mınormalde kendi adıyla açıkca bişeyler yapmaz ama farklı adla face almasının amacı ne olabilir.birde benim çevremi ekliyor
3 yıl birlikte olduğum erkek arkadaşımdan ayrıldık.(Benim isteğimle) fakat bir türlü peşimi bırakmıyor.Sürekli gizli numaradan arıyor.Mail atıyor.Onda bana ait resimler var.Sürekli bu resimlerin onda olduğunu silmediğini hatırlatmak için bana bu resimleri mail atıyor . Şimdi facebook adresi almış.Farklı bir isimle . beni eklemiş. Kabul etmedim.Farklı bir isim ama o olduğunu biliyorum.Eklediği kişiler hep benim çalıştığım yerdeki kişiler.Çevremdeki kişileri eklemesi beni korkutuyor.Bu resimleri paylaşır diye.
ne yapabilirim ???
3 yıl birlikte olduğum erkek arkadaşımdan ayrıldık.(Benim isteğimle) fakat bir türlü peşimi bırakmıyor.Sürekli gizli numaradan arıyor.Mail atıyor.Onda bana ait resimler var.Sürekli bu resimlerin onda olduğunu silmediğini hatırlatmak için bana bu resimleri mail atıyor . Şimdi facebook adresi almış.Farklı bir isimle . beni eklemiş. Kabul etmedim.Farklı bir isim ama o olduğunu biliyorum.Eklediği kişiler hep benim çalıştığım yerdeki kişiler.Çevremdeki kişileri eklemesi beni korkutuyor.Bu resimleri paylaşır diye.
ne yapabilirim ???
32 YAŞINDAKac yasinda bu manyak?