• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklerden nefret ediyorum...

Sanmıyorum birşey yapacağını ama sen daha iyi tanırsın öyle psikopat birimidir?

3 yıl birlikte olduğum erkek arkadaşımdan ayrıldık.(Benim isteğimle) fakat bir türlü peşimi bırakmıyor.Sürekli gizli numaradan arıyor.Mail atıyor.Onda bana ait resimler var.Sürekli bu resimlerin onda olduğunu silmediğini hatırlatmak için bana bu resimleri mail atıyor . Şimdi facebook adresi almış.Farklı bir isimle . beni eklemiş. Kabul etmedim.Farklı bir isim ama o olduğunu biliyorum.Eklediği kişiler hep benim çalıştığım yerdeki kişiler.Çevremdeki kişileri eklemesi beni korkutuyor.Bu resimleri paylaşır diye.
facebook şikayet gönderdim sahte hesap diye.işe yaramadı.
ne yapabilirim ???
Mailleri msjlari yazili her neyse sajlayip savcilik baska yolu yok gibi. Heleki kotu seyler yasanan bugunlerde kadinin tek.bir rahatsizligi kafi artik sen korkma o korksun korkmadigini hissettir korkmasinida hissettir

bununla tanıştığım güne lanet olsun diyorum artık. .....bir insan nasıl böyle takıntılı olabiliyor anlamıyor.Bir şeyler yaşandı ve bitti ..Mantıklı olan da buydu Ve ona bunu açıklamasını defalrca yaptım.Baktım laftan anlamıyor artık cevap bile vermiyorum bunu hazmedemiyor.

Savcılığa verin.Gönderdiği resimlere karşılık olarak, savcılığa verdiğiniz dilekçenin fotoğrafını çekip ona yollayın.. Bir kez gitsin savcı polis yüzü görsün de aklı başına gelsin. Başka hibir ikna yolu maalesef mümkün değil. Sakın ikna edeceğim diye taviz vermeyin, çok sert durun
Savcılık affetmiyor böyle durumlarda, adının sapığa çıkması da cabası.
Böyle konuları son zamanlarda ok sık görür oldum, bunları görünce erkek ırkından tiksiniyorum...

normalde kendi adıyla açıkca bişeyler yapmaz ama farklı adla face almasının amacı ne olabilir.birde benim çevremi ekliyor
facebookunuzda uyarı yayınlayın, tehdit edildiğinizi ve tehdit eden kişinin arkadaşlarınızı eklediğini söyleyin. onlar da eklemeden önce bakarlar tanıyorlar mı tanımıyorlar mı

savcılığa vermek en mantıklısı galiba..

Bütün arkadaşlara katılıyorum burdaki baZı konuları okudukça sinirlerim bozuluyor bu erkeklerin başka işi gücü yok mu allah akıl fikir versin bunlara yaa

3 yıl birlikte olduğum erkek arkadaşımdan ayrıldık.(Benim isteğimle) fakat bir türlü peşimi bırakmıyor.Sürekli gizli numaradan arıyor.Mail atıyor.Onda bana ait resimler var.Sürekli bu resimlerin onda olduğunu silmediğini hatırlatmak için bana bu resimleri mail atıyor . Şimdi facebook adresi almış.Farklı bir isimle . beni eklemiş. Kabul etmedim.Farklı bir isim ama o olduğunu biliyorum.Eklediği kişiler hep benim çalıştığım yerdeki kişiler.Çevremdeki kişileri eklemesi beni korkutuyor.Bu resimleri paylaşır diye.
ne yapabilirim ???

Facebook belli bir sayıya ulaşmadan şikayet kabul etmiyor, bu konuda arkadaşlarından yardım iste
şikayet etsin arkadaşların da o profili ..

Numaranı değiştir, internet hesaplarının görünebilirliğini kısıtla ..
Benimde başımdan geçmişti zamanında bu tarzz bir durum ..
Allah sabır versin, çileden çıkıyor insan gerçekten .

ne yapabilirim ???

Kac yasinda bu manyak?

Ondan korktugunu belli etme bunu kullanmasina izin verme
Sen aman yapma lutfen etme dersen iyice totosu kalkar yapmicaksada yapar elinden geleni ardina koyma savciliga sikayet kaydi olusturdum de beni baglamaz artik sen ugrascan sen benden kork puşt de

Bikinili fotoğrafını yayınlasa ne olur ki.
Yayınladığı anda da savcılığa verirsin.
Böyle tehditlere boyun eğme.

Bence yok yayımlama yapma etme diyorsun ondan böyle tehdit ediyor.
Sonuçta denize girerken seni herkes öyle görüyor?

Fotolar bikinili ise korkmanıza gerek yok bence evde çekilmişse abest tabii :)

vallaha ben olsam bir tane bikinili foto koyar şantaj hevesini kursağında bırakırım ama konu sahibini bilemem tabi.

Bikinili fotoğraflarından rahatsız olman normal. Tatilde seni tanıyan kişiler belli. İş arkadaşlarımın veya erkek akrabalarımın bikinili halimi görmesini ben de istemem.

Bence bir şantajı daha bekleme direk savcılığa dilekçe ver. Ona şikayet ulaşmadan resmini de çek gönder görsün ne kadar ciddi olduğunu.

Ayrıca konu başlığın çok ilginç. Bir şerefsizin yaptığından bütün erkekleri sorumlu tutma. Karaktersiz birine denk gelmişsin bu hepsinin öyle olduğu anlamına gelmez. Bilinçaltında böyle kodlarsan evleneceğin/evlendiğin insana bile güvenemezsin.

Back
X