Erkeklerden nefret ediyorumm

Buradaki bazı insanlar kalp kırmaktan o kadar korkmuyor ki umarım yaşattığınızı yaşarsınız.Ne anladınız zevk mi aldınız kalbimi kırıp ağlatıp zorbalayıca evet ben deliyim Mazhar osmanlığım üşütüğüm umarım rabbim sizi bildiği gibi yapar.

Sen gerçekten baya ağır saçmalıyorsun ya insanlar sana sürekli dil döküyor doğru düzgün bir hayatın, doğru düzgün ilişkilerin olsun diye. Her gün değil artık her dakika daha saçma ne yapabilirim diye uğraşıyorsun.

Millete laf çarpıp çarpıp sonra cevabını alınca zorbalanıyorum diyen iğrenç bir karaktersin, ergenliğine verip şakaya vuruyordum ama senin bayağı bayağı için kötü.

Millete laf çarpıp çarpıp sonra cevabını alınca zorbalanıyorum diyen iğrenç bir karaktersin, ergenliğine verip şakaya vuruyordum ama senin bayağı bayağı için kötü.
İğrenç karakter sana benzer ağzımı açtırma benim ne laf çarpmışım Haketme çarpmayım o zaman alttan alıyorum diye tepeme çıkma haddini bil hadsiz çirkef seni.

Herkese uslup uslup deyip ağzına geleni sayman sonrads benim kalbim var ağlattınız mutlu musun demen? Şu yazdığın konuda bir tane normal birşey göstersene durup durupken motor soruyorsun sonra biseksüelim diyorsun amaç? Nasıl değişikim mi? Ama sorun şu ki bakir erkek arayıp bakiresin biseksüelliğin hayallerinde kalıyor sadece ha bide masturbasyon bile yapmıyordun azdığın halde

Tamam.

Allahım kafayı yiyeceğim şimdi hesabı silin banlayın kafayı yiyeceğim gerçekten kafayı yiyeceğim sabır ver allahım ben hastaysam muhattap olma kardeşim benle zorla mı

Mune yorumlara kapansın bir daha da buraya konu yazarsam tüm kk …. beni tamam mı cinnet geçireceğim şimdi

Ya ben şöyle anladım orayı “ben biseksüelim seni ne yapayım” der gibi anladım. Ama cidden biseksüelmiş galiba.
Bazen beğenmedigim erkeklerden uzaklasmak icin, birinin bana yanmaması icin lez oldugumu söylerim yönelimlerim farklı derim isin icinden sıyrılırım.

Bilemedim ki simdi

Oh allahım şükürler olsun doğru anlayan birisi ay teşekkür ederim cidden

Bence bi sevişse hiç olmadı bi masturbasyon yapsa siniri geçecekte onuda yapmıyor amam neyse bana ne ya komik komik çıldırıram hala diyor üyelik iptali yaptırma 2 güne gelirsin bide o yüzden rezil olma bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…