Bi de bayıl istersenSaygısız kalbimi kırınca zevk mi aldın?
Bana gelip gelip reddettim diye ağlama yazarsa sürekli,tabii ki derimMotorunu sordugun cocukla biseksuelligini niye konuşuyorsun, ustelik sadece yakin arkadasin biliyor ve durumu sakliyorken??
E o zaman tum mahalleye laf vermis olmuyor musun? Boyle mi gizliyorsun yonelimini?Bana gelip gelip reddettim diye ağlama yazarsa sürekli,tabii ki derim
Çocukla o kadar samimiyetim yok ki adımı dahi bilmiyor fakeden yazdım.E o zaman tum mahalleye laf vermis olmuyor musun? Boyle mi gizliyorsun yonelimini?
Cocuk mahalleye yaysa napacaksin?
Olay molay yok beni zorbalayıp günlük eğlence saatinizi aldınız eğlence bitti.Benim beynim yandı biri olayı bana anlatabilirmi
İğrenç karakter sana benzer ağzımı açtırma benim ne laf çarpmışım Haketme çarpmayım o zaman alttan alıyorum diye tepeme çıkma haddini bil hadsiz çirkef seni.Millete laf çarpıp çarpıp sonra cevabını alınca zorbalanıyorum diyen iğrenç bir karaktersin, ergenliğine verip şakaya vuruyordum ama senin bayağı bayağı için kötü.
HopOlay molay yok beni zorbalayıp günlük eğlence saatinizi aldınız eğlence bitti.
Hop beni karıştırma sakınOlay molay yok beni zorbalayıp günlük eğlence saatinizi aldınız eğlence bitti.
Tamam.Herkese uslup uslup deyip ağzına geleni sayman sonrads benim kalbim var ağlattınız mutlu musun demen? Şu yazdığın konuda bir tane normal birşey göstersene durup durupken motor soruyorsun sonra biseksüelim diyorsun amaç? Nasıl değişikim mi? Ama sorun şu ki bakir erkek arayıp bakiresin biseksüelliğin hayallerinde kalıyor sadece ha bide masturbasyon bile yapmıyordun azdığın halde
Allahım kafayı yiyeceğim şimdi hesabı silin banlayın kafayı yiyeceğim gerçekten kafayı yiyeceğim sabır ver allahım ben hastaysam muhattap olma kardeşim benle zorla mıHerkese uslup uslup deyip ağzına geleni sayman sonrads benim kalbim var ağlattınız mutlu musun demen? Şu yazdığın konuda bir tane normal birşey göstersene durup durupken motor soruyorsun sonra biseksüelim diyorsun amaç? Nasıl değişikim mi? Ama sorun şu ki bakir erkek arayıp bakiresin biseksüelliğin hayallerinde kalıyor sadece ha bide masturbasyon bile yapmıyordun azdığın halde
Ya ben şöyle anladım orayı “ben biseksüelim seni ne yapayım” der gibi anladım. Ama cidden biseksüelmiş galiba.Herkese uslup uslup deyip ağzına geleni sayman sonrads benim kalbim var ağlattınız mutlu musun demen? Şu yazdığın konuda bir tane normal birşey göstersene durup durupken motor soruyorsun sonra biseksüelim diyorsun amaç? Nasıl değişikim mi? Ama sorun şu ki bakir erkek arayıp bakiresin biseksüelliğin hayallerinde kalıyor sadece ha bide masturbasyon bile yapmıyordun azdığın halde
Oh allahım şükürler olsun doğru anlayan birisi ay teşekkür ederim ciddenYa ben şöyle anladım orayı “ben biseksüelim seni ne yapayım” der gibi anladım. Ama cidden biseksüelmiş galiba.
Bazen beğenmedigim erkeklerden uzaklasmak icin, birinin bana yanmaması icin lez oldugumu söylerim yönelimlerim farklı derim isin icinden sıyrılırım.
Bilemedim ki simdi
Bence bi sevişse hiç olmadı bi masturbasyon yapsa siniri geçecekte onuda yapmıyor amam neyse bana ne ya komik komik çıldırıram hala diyor üyelik iptali yaptırma 2 güne gelirsin bide o yüzden rezil olma bariYa ben şöyle anladım orayı “ben biseksüelim seni ne yapayım” der gibi anladım. Ama cidden biseksüelmiş galiba.
Bazen beğenmedigim erkeklerden uzaklasmak icin, birinin bana yanmaması icin lez oldugumu söylerim yönelimlerim farklı derim isin icinden sıyrılırım.
Bilemedim ki simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?