Keşke olsaydı valla yine zorbalanıcam ama birini bilmeyerek kırdıysam özür dilerim.Keske birinin yerine sevişebilsek seviştiğimiz esnada kendisine gitse bu durum kendisi rahatlamış gibi hissetse insanlarda böyle bir özellik olsaydı.
İnsanın bazen sevişmeye takatı kalmaz hali kalmaz birinden rica edebiliriz düğmeye basıp o gidip sevişse biz rahatlamış olsak.
Böyle bisey olsaydı yerine sevişirdim hep. Ama yok.
Özür dilenecek bir sey yok bazen sinirden neyi nasıl yansıttıgımızı, anlattığımızı bilemiyoruz. Peki bisey sorcam ailem beni öldürür diyorsun ya seviştiğini belki ailen bilmez güvenli birini bulabilirsen?Keşke olsaydı valla yine zorbalanıcam ama birini bilmeyerek kırdıysam özür dilerim.
Öyle birini bulamadım ki yoksa cidden istiyorum sevişmek,rahatlayacağımı da biliyorum sinirim de geçecekÖzür dilenecek bir sey yok bazen sinirden neyi nasıl yansıttıgımızı, anlattığımızı bilemiyoruz. Peki bisey sorcam ailem beni öldürür diyorsun ya seviştiğini belki ailen bilmez güvenli birini bulabilirsen?
Uyguluyorum çoğu şeyi bu aradaEmin ol görmezden gelmek daha iyi bir cevaptır hakaret etmek yerine. Neden kendini ve çeneni yoruyorsun? Bu gidişle dinlemediğin için yardımcı olmaya çalışanlar da vazgeçip yazmıycaklar. Uygulamayacağın şeyi neden soruyorsun? Neden bizi yoruyorsun?
Herkese güvenilmez tabi bu konuda temkinlisin.Öyle birini bulamadım ki yoksa cidden istiyorum sevişmek,rahatlayacağımı da biliyorum sinirim de geçecek
Aslında biri vardı datede yapmıştık konu oraya gelmişti apart tutup yapacaktık engelleştik.Herkese güvenilmez tabi bu konuda temkinlisin.
Neden engelleştiniz peki?Aslında biri vardı datede yapmıştık konu oraya gelmişti apart tutup yapacaktık engelleştik.
Sevisince sen pankartta açarsın seviştim diye doğru tamam vazgeçtim yapmaSeviş diyen sensin?Ailemi takıyorum bu konuda sevişirsem evet öldürürler
Umursamazdı ilgi vermiyordu pek,kavga çıkarıyordu engelledim.Neden engelleştiniz peki?
Çocuğu çok arzulamıştım tecrübeliydi o zaten,güzel tatmin ederdiNeden engelleştiniz peki?
İnan hicbir seyin kalmazdı kus gibi olurdun.Çocuğu çok arzulamıştım tecrübeliydi o zaten,güzel tatmin ederdi
Engelledi beni,ulaşamıyorumİnan hicbir seyin kalmazdı kus gibi olurdun.
A…ın oglu iste isi biliyo azdırıp azdırıp zirvede bırakacak vermis cikolatasından az bisi hemen cekmis.Engelledi beni,ulaşamıyorum
Valla öyle ya birde büyüktü de dicki kalındıA…ın oglu iste isi biliyo azdırıp azdırıp zirvede bırakacak vermis cikolatasından az bisi hemen cekmis.
Nimet gecmis eline üstüne birde engellenmissin.Valla öyle ya birde büyüktü de dicki kalındı
Andjskdk güldürdünüz teşekkür ederimNimet gecmis eline üstüne birde engellenmissin.
Gitme lutfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?