- 20 Mart 2015
- 2.262
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
Tabiki de.Ben sadece fotoğrafıniza göre sizi yorumlamak istiyorum haddim olmayarak?
Tutturamadigim kısmı söyler misin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki de.Ben sadece fotoğrafıniza göre sizi yorumlamak istiyorum haddim olmayarak?
Tutturamadigim kısmı söyler misin
Herkesin bu tarzda sayacağı bir ton kusuru var, emin ol! Herkesin muntazam bir burnu, kusursuz bir teni, yay gibi şekilli çizilmiş gibi kaşları, Yunan Tanrıçası gibi duruşu, fiziği yok ki. Herkesin güzel bir tarafı vardır ama bak, onu görmeye kendini tanımaya ve sevmeye başlamalısın. Kendinde değişiklik yapmak, özgüvenini yükseltecekse onu da yapmalısın. Her estetik yaptıran, kendini sevmiyor diye bir durum söz konusu değil. Burnunu yaptırabilirsin, saçını uzatabilirsin, farklı renkler deneyebilirsin, kaş vitaminleri kullanilirsin. Kendini sevmeye ve güzelliklerini görmeye başlarsan, kendini daha güzel hâle de getirmeye başlarsın.Hiçbir yerimi. İnsanlar sorunun sadece kiloda olduğunu düşünüyorlar ama öyle değil. Kaşlarım, dişlerim, burnum yüzümün nerdeyse her yerinde ben var. Ve yüzüm sivilce lekeleriyle dolu ve sivilceler var hala. Kaşlarım seyrek dişlerim yamuk bir tanesi kırık ve üç tane dolgu var. Burnumda septum piercing takılan bölgede (adını bilmiyorum) yamukluk var.
Bence de çok yüksek bir enerjiniz var, güler yüzlüsunuz , konuşkan siniz, heyecanlı birisiniz.Tabiki de.
Etrafıma soğuk bir imaj sergilemem. Güleryüzlü ve pozitif olmaya çalışırım. Teşekkür ederim yorumunuz için.Bence de çok yüksek bir enerjiniz var, güler yüzlüsunuz , konuşkan siniz, heyecanlı birisiniz.
Artık hislerimi belli etmeme kararı aldım. Seviyorsan git konuş sözü bence erkeklere söylenmiş bir söz. Utangaç bir erkek bile illa açılır diye düşünüyorum. Bana başka sinyal gönderdi ama ben bunu sevgi sandım bence.Gayet eliniz yüzünüz düzgün.Gülümsemeniz yeter zaten.Acilma konusunda yazan arkadas olmus.Bir erkegin ilgisi olup olmadigini tavirlarindan anlamaya bakın .Sadece belli edin siz de.Malesef cogunlukla emek vermedikleri durumlara kayitsız kaliyor.Ugruna mücadele etmedikleri kadinlari da ne hikmetse fazla önemsemiyorlar.Bakisma ,imali söz,şakayla karısik bir seyler yapin.İlla kendinizi reddedildim konumunda bulmamak için.
Bence önce özgüven sorununuzu halledin. Siz kendinizi sevmezseniz, kimse sizi sevmez. Canınızı hiç sıkmayınMerhaba arkadaşlar sadece içimi size dökmek istedim zira bunları anlatacak bir arkadaşım falan yok. Bu, burda açtığım kaçıncı konu bilmiyorum. Ben kime açıldıysam direkt red cevabı aldım. İlki eski sevgiliyi ileri sürdü ikincisi ise sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi. Ben içimde tutamıyorum böyle şeyleri ve söylüyorum hata mı yapıyorum sizce? Bir de ben kendimi sevmiyorum ve beğenmiyorum bununla ilgili psikolojik yardım aldım ama fayda etmedi. Bu nedenden ötürü erkekler benden uzaklaşıyor olabilir mi? Çok fazla uzun yazmamaya çalıştım bu durum illa ki karşı tarafa yansıyor. Bir de iki kez red cevabı alınca çok fena üzüldüm. Tabi kabul edecek diye bir şey yok bu konuda asla karşı tarafı suçlamıyorum ama ne bileyim güzel olsaydım bu cevabı da almazdım diye düşünüyorum.
Demek istediğim şey şu asla ama.asla çirkin diye birşey yok hayatta.Etrafıma soğuk bir imaj sergilemem. Güleryüzlü ve pozitif olmaya çalışırım. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Fotoğraftaki sen isen çirkin değilsin.(güzelsin yada çirkinsin demek, yorumlamak hakkım değil ama çirkin olduğunu düşündüğün için öyle olmadığını dışardan bir bakış açısıyla gör diye diyorum) Özgüvenini yerine getir. Sen özgüvenli olursan,insanların tavrı da değişir. Sendeki aurayı farkedeceklerdir.Merhaba arkadaşlar sadece içimi size dökmek istedim zira bunları anlatacak bir arkadaşım falan yok. Bu, burda açtığım kaçıncı konu bilmiyorum. Ben kime açıldıysam direkt red cevabı aldım. İlki eski sevgiliyi ileri sürdü ikincisi ise sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi. Ben içimde tutamıyorum böyle şeyleri ve söylüyorum hata mı yapıyorum sizce? Bir de ben kendimi sevmiyorum ve beğenmiyorum bununla ilgili psikolojik yardım aldım ama fayda etmedi. Bu nedenden ötürü erkekler benden uzaklaşıyor olabilir mi? Çok fazla uzun yazmamaya çalıştım bu durum illa ki karşı tarafa yansıyor. Bir de iki kez red cevabı alınca çok fena üzüldüm. Tabi kabul edecek diye bir şey yok bu konuda asla karşı tarafı suçlamıyorum ama ne bileyim güzel olsaydım bu cevabı da almazdım diye düşünüyorum.
Yok özgüvensizlik var da cahil cesaretinden açılıyorum hep. Ben açıkça onu beğendiğimi söylüyorum ama asla benimle sevgili ol vs demiyorum. Ama ben sevince aşırı seviyorum yani karşımdakini kendimden daha çok düşünüyorum. Sadece sonuncusuna ısrar ettim gibi bir şey oldu yani defalarca aramızda bu sevme konusu geçti. Karşımdaki kişi için kendi isteklerimden vazgeçebilirim yani sevgimin derecesi öyle.Bence sizin özgüveninizde bir problem yok, öyle olsa asla birine açılamazdınız.Bence hareketlerinizde aşırılık olabilir.Mesela adam da sizden hoşlanıyordur, siz fazla üstüne düşünce bunalıyordur.Herşey dozunda güzel, hareketleriniz takıntılı seviyede algılanıyor olabilir, bir ilişkiye başlarsak beni boğar, bunaltır, kurtulamam diye düşünüp uzaklaşıyor olabiirler.Mesela adamlara nasıl açılıyorsunuz?Öncesinde iletişiminiz ne düzeyde oluyor, sürekli arama mesaj buluşma teklifi yapıyor musunuz?
Çok merak ettim sizin hikayeniziGüzellik çirkinlikle alakası yok böyle şeylerin kendine güvenle alakalı eşime ilk açıldığımda hep red etti ama evliyizayrıca o baya çıtır bir adamdı bende şişman bir kadın
![]()
İşte o ısrar karşı tarafı iter, korkutur.Bir insanı sevmek güzel şey, ama kendini unutup,hayatını tamamen ona odaklamak iki kişi içinde problem.O sevgi olmuyor saplantı, takıntı bir tür hastalık oluyor.Öncelikle bu konuda kendinizi eğitin.Birinden hoşlanınca sürekli onu düşünmek, onla birşeyle paylaşmak normal ama sizinkisi normal değil.Yok özgüvensizlik var da cahil cesaretinden açılıyorum hep. Ben açıkça onu beğendiğimi söylüyorum ama asla benimle sevgili ol vs demiyorum. Ama ben sevince aşırı seviyorum yani karşımdakini kendimden daha çok düşünüyorum. Sadece sonuncusuna ısrar ettim gibi bir şey oldu yani defalarca aramızda bu sevme konusu geçti. Karşımdaki kişi için kendi isteklerimden vazgeçebilirim yani sevgimin derecesi öyle.