erkeklere bakamıyorum

Bir günde 2 kere konu açmışsınız ne tesadüfse burada erkeklere bakamıyorum utanıyorum demişsiniz öbür konuda da sünnet mevlidinde bir akrabınızın ayağınızın dibine oturup ayağı size değdiği için sapık damgası vurmuşsunuz yok bana baktı beni takip etti diye.

Başka bir konununuzda internette tanımadığınız birine çıplak foto yolladığınızı yazmıştınız. Sizin daha 17 yaşında bu sorunlarınız nedir? erkeklerden kaçıyorsunuz ama çıplak foto atmayı biliyorsunuz bu nasıl iş? şimdiden erkeklere bir ilginiz var çevrenizdekilerde hep size bakıyor sanıyorsunuz yiyecekler gibi ama bir ilginizde var karşı cinse ben sizi çözemedim çok utangaç olsanız internette çıplak foto yollayamazdınız.

Bende bakmamki erkeklere. Ama takım elbiseli ve parfüm kullanan adamlara yaşı farketmez bakarım. Bir keresinde kokulu erkeklerin içinden takım elbiseli mis gibi bir adam çıktı vallahi bakıyorum diye araba çarpıyordu

Yavrum falcıya atmışsın fotoğrafını,ne duygusu.Her yazdığın konuda iyice anlıyorum.Yardım almalısın.Hiç iyi değil psikolojin.

Psikoloğa gitmelisiniz. Bu davranış şekli kişiliğinizde iyice yerleşmeden yardım almalısınız... Babanızın psikolojik durumuda normal değil. Sizi de hasta eder.

Babam bana ne ara çirkin dedi? İnsan kızına çirkin dermi. Ben kendim zayıfladığım için kendime çirkinim diyordum siz yanlış anlamışsınız
Evet pardon itici konuşuyorsun demiş. O kalmış aklımda

Eski konularınızı bilmem ama üyelerden anladığım kadarıyla bariz sorunlusunuz.

Zorla fotoğraf attığınızı söylemişsiniz, silah zoruyla mı mesela?

Sizin babanızla ilgili bir probleminiz var gibi geldi bana.
Normal bir baba evlat ilişkisi değil sanki.
Çocukluğunuzda yaşadığınız kötü bir olay filan mı oldu, hatırlamadığınız..
Normal değil birşeyler.

Sevdiğim bir adam hakkında zorunlu attım. Kandırıldım bi yandan da. Annem babam ayrı Yen'i babamla yaşıyorum

Eski soruma bakarak inanmıyorsanız sorularıma yazmayın o zaman napayım

Yavrum bakma zaten erkeklere. Onlar da bakmasinlar cok mu onemli? 17 yasindasin bence test kitaplarina bak daha hayirli olur. Abla tavsiyesi

Eski soruma bakarak inanmıyorsanız sorularıma yazmayın o zaman napayım
İyi de bir saçmalık yok mu?

Kuzenimin gözüne bakamıyorum diyorsun, yabancı erkeklere çıplak resim atmışsın.

Kendi çıplak resmini çekerken bile utanır insan, birine atmak epey rahatlık ister, değil mi? Yaman çelişkiler içindesin zaten...boşver kimseye bakmadığın daha iyi inan.

Ahlak polisliği başladı. Neyse soruyu sormadım varsayın. Kabahat bende kimseye anlatmamam Lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…