- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
EvetAynı kişi mı bu konuları açan
Yavrum falcıya atmışsın fotoğrafını,ne duygusu.Her yazdığın konuda iyice anlıyorum.Yardım almalısın.Hiç iyi değil psikolojin.Kendi isteğimle atmadığımı söyledim resim. Anlayamayabilirsiniz. Herzaman insanın davranışları çok mantıklı olmak zorunda değil en azından benim herşeyim normal değil zaten herkes tuhafsın der bana. O kadar meraklı değilim erkeklere meraklı olsam bende bakardım. Kendimin cinsel isteğinden atmadım meraklı değilim oramı buramı göstermeye . Birini sevdim ki ona Bile resim atmadım zorunlu attım. Öyle çok yargılandım burda ama insanın aklının tutulduğu zamanlar da olur. Siz yada başkaları herzaman mantığıyla aklıyla hareket edebiliyorsa ne güzel. Ama ben bazen hatta çoğu kez güvenecek biri aradım kalbimi açtım kesin güvenmek istedim artık. Ve attım resim. O kadar duygulardan uzaksanız eğer ne mutlu benim gibi hatalar yapmazsınız
Psikoloğa gitmelisiniz. Bu davranış şekli kişiliğinizde iyice yerleşmeden yardım almalısınız... Babanızın psikolojik durumuda normal değil. Sizi de hasta eder.Ben güzel giyindğimde babamın bana bakmasından rahatsız oluyorum. Zaten derdi okula servisle git başıma bela olma başına iş gelir derdi. Hayır sanki ben erkekleri yoldan çıkarmaya çalışan biriymişim gibi kendimden utanıyorum rahat olamıyorum babamın yanında Bile. Erkeklerle hiç bir alakam Yok hiç bakmıyorum zaten ama instagrama resim koyunca sen açık olsan çok fena olurdun belli oluyor senden herşeyi beklerim diyor. Annemle boşanalı çok oldu. Geçen telefonda konuşuyor erkek bir akrabasıyla. Erkek akrabasının karısı aldatmış çocuk başka adamdanmış babam da diyor ki bende çok şey yaşadım senin gibisini yaşamadım falan. Annemi o namussuz kadınla karşılaştırıyor bide. Annem yemek yapmamış bir temizlik yapmamış çok şey yaşadın Allah Allah. Zaten ben 4. Sınıfa giderkde bana sürekli erkeklerden uzak dur kızım derdi nasıl düzeliririm
Son olarak kapalıyım erkeklere bakamıyorumKonu sahibinin konularının tezatlığını takip edemiyorum artık.
Çirkinim,sorunlarım var,babam baskıcı,çıplak foto teee Allam
Evet pardon itici konuşuyorsun demiş. O kalmış aklımdaBabam bana ne ara çirkin dedi? İnsan kızına çirkin dermi. Ben kendim zayıfladığım için kendime çirkinim diyordum siz yanlış anlamışsınız
AynenEvet pardon itici konuşuyorsun demiş. O kalmış aklımda
Sevdiğim bir adam hakkında zorunlu attım. Kandırıldım bi yandan da. Annem babam ayrı Yen'i babamla yaşıyorumEski konularınızı bilmem ama üyelerden anladığım kadarıyla bariz sorunlusunuz.
Zorla fotoğraf attığınızı söylemişsiniz, silah zoruyla mı mesela?
Sizin babanızla ilgili bir probleminiz var gibi geldi bana.
Normal bir baba evlat ilişkisi değil sanki.
Çocukluğunuzda yaşadığınız kötü bir olay filan mı oldu, hatırlamadığınız..
Normal değil birşeyler.
Haklısın suç bizde niye yazıyoruz.Eski soruma bakarak inanmıyorsanız sorularıma yazmayın o zaman napayım
Babam zoruyla kapandım
İyi de bir saçmalık yok mu?Eski soruma bakarak inanmıyorsanız sorularıma yazmayın o zaman napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?