- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Aynen şimdiden ilgim varsa ilerde kimbilir nasıl olurum. İstediğimi severim. İlgim olabilir. Bundan neden rahatsızlık duyuyorsunuz. Tek siz iyisiniz dimi nasıl kin kusmussunuz maşallah. Kimseyi bana bakıyor sanmıyorum baktığı için baktı dedim. Kendimi dünyanın ekseninde gören kızlardan değilim tamamen bambaşka kişi hakkında bir yorum. Utandım zaten zorlanarak attım dedim eski sorumda da güle oynaya atmadım. Neyse Allah beni böyle başka Türlü kızlarla aynı kefeye koyanların başına versin bu olaylarıBir günde 2 kere konu açmışsınız ne tesadüfse burada erkeklere bakamıyorum utanıyorum demişsiniz öbür konuda da sünnet mevlidinde bir akrabınızın ayağınızın dibine oturup ayağı size değdiği için sapık damgası vurmuşsunuz yok bana baktı beni takip etti diye.
Başka bir konununuzda internette tanımadığınız birine çıplak foto yolladığınızı yazmıştınız. Sizin daha 17 yaşında bu sorunlarınız nedir? erkeklerden kaçıyorsunuz ama çıplak foto atmayı biliyorsunuz bu nasıl iş? şimdiden erkeklere bir ilginiz var çevrenizdekilerde hep size bakıyor sanıyorsunuz yiyecekler gibi ama bir ilginizde var karşı cinse ben sizi çözemedim çok utangaç olsanız internette çıplak foto yollayamazdınız.
su kapanma mevzusu da iyice sakiz oldu.kapanma acil anan yok mu senin.babasi kapatmis.burda konuscagina babana soyle ben kapanmak istemiyorum.dinimizde zorlama yoktur Allah icin kapanmiyosan zaten bir anlami yok.ne cahil ana babalar var ya bunlar dinini biliyor mu hayir niye kapansin gelenek gorenek.zaten senin de pek normal olmadigin belli.hemen kapanmis delirmis yani.siginacak liman belli! git tedavini ol erenkoye git bence belki sevkederler bilemem babani da al!!!Erkeklere bakamıyorum erkek kuzenlerim var onlarla Bile aramızda mesafe var. Bana baktıklarında falan utanıyorum. Babamın aklından güzel kızım var der diye düşünmesine bile acayıp utanıyorum. Bana bir erkek baktığında bakamıyorum kaçıcak delik arıyorum resmen. Başka kızlar nasıl dik dik bakıyorlar anlamıyorum neden böyle oluyor. Babam zoruyla kapandım
Arkadaşlar bu kızın yazdığı çirkinim cevabını beğenmissinşz sonra itici demiş baban pardon demesini Beğenmemişsiniz. Neden acaba. O adam bana baktı bu kesin. Sanki kafamdan uyduruyorum ben meEvet pardon itici konuşuyorsun demiş. O kalmış aklımda
sen söyledin ya hemen gideriz Allah Allahsu kapanma mevzusu da iyice sakiz oldu.kapanma acil anan yok mu senin.babasi kapatmis.burda konuscagina babana soyle ben kapanmak istemiyorum.dinimizde zorlama yoktur Allah icin kapanmiyosan zaten bir anlami yok.ne cahil ana babalar var ya bunlar dinini biliyor mu hayir niye kapansin gelenek gorenek.zaten senin de pek normal olmadigin belli.hemen kapanmis delirmis yani.siginacak liman belli! git tedavini ol erenkoye git bence belki sevkederler bilemem babani da al!!!
17 yaşında ergenlik döneminde bir kızla konuşurken daha mı dikkatli ve özverili olsak acaba?su kapanma mevzusu da iyice sakiz oldu.kapanma acil anan yok mu senin.babasi kapatmis.burda konuscagina babana soyle ben kapanmak istemiyorum.dinimizde zorlama yoktur Allah icin kapanmiyosan zaten bir anlami yok.ne cahil ana babalar var ya bunlar dinini biliyor mu hayir niye kapansin gelenek gorenek.zaten senin de pek normal olmadigin belli.hemen kapanmis delirmis yani.siginacak liman belli! git tedavini ol erenkoye git bence belki sevkederler bilemem babani da al!!!
17 yaşında ergenlik döneminde bir kızla konuşurken daha mı dikkatli ve özverili olsak acaba?
Çok sinirlendim açıkcası tüm kadınlar bana kötü kız yollu kadının kocasını elde etmeye çalışan şeytan muamelesi yaptı. Demekki çok aldatılmışlar acısını çıkarıyorlarYok niye olsun tanımıyor ya sonuçta. Ergenlik cağında bir çocuğun üzerinden stres atıyor. Umurunda mı ne hissedip belki de bu hisleriyle yanlış yapabilecegi. Üzülüyorum ya...
su kapanma mevzusu da iyice sakiz oldu.kapanma acil anan yok mu senin.babasi kapatmis.burda konuscagina babana soyle ben kapanmak istemiyorum.dinimizde zorlama yoktur Allah icin kapanmiyosan zaten bir anlami yok.ne cahil ana babalar var ya bunlar dinini biliyor mu hayir niye kapansin gelenek gorenek.zaten senin de pek normal olmadigin belli.hemen kapanmis delirmis yani.siginacak liman belli! git tedavini ol erenkoye git bence belki sevkederler bilemem babani da al!!!
Erişkin bir kadın olsa neyse diyeceğim de karşımızdaki çocuk. Nasıl bir davranışta bulunabileceğini kestiremeyiz buradan. Üzücü gerçekten :/Yok niye olsun tanımıyor ya sonuçta. Ergenlik cağında bir çocuğun üzerinden stres atıyor. Umurunda mı ne hissedip belki de bu hisleriyle yanlış yapabilecegi. Üzülüyorum ya...
Çok sinirlendim açıkcası tüm kadınlar bana kötü kız yollu kadının kocasını elde etmeye çalışan şeytan muamelesi yaptı. Demekki çok aldatılmışlar acısını çıkarıyorlar
Erişkin bir kadın olsa neyse diyeceğim de karşımızdaki çocuk. Nasıl bir davranışta bulunabileceğini kestiremeyiz buradan. Üzücü gerçekten :/
Hepsi doğru ama çelişiyor biliyorumOlumsuz yorumlarla ilgilenme çünkü sana birsey katmayacak. Psikolog yardımı al lutfen maddi olarak musait değilsen devlet hastanesine git. Anlattıklarında doğru olmayan seyler var canım, cok doğru düşünemiyorsun ne yazık ki bu yüzden ilk önce kendinle ilgilenmelisin.
Hepsi doğru ama çelişiyor biliyorum
Bir günde 2 kere konu açmışsınız ne tesadüfse burada erkeklere bakamıyorum utanıyorum demişsiniz öbür konuda da sünnet mevlidinde bir akrabınızın ayağınızın dibine oturup ayağı size değdiği için sapık damgası vurmuşsunuz yok bana baktı beni takip etti diye.
Başka bir konununuzda internette tanımadığınız birine çıplak foto yolladığınızı yazmıştınız. Sizin daha 17 yaşında bu sorunlarınız nedir? erkeklerden kaçıyorsunuz ama çıplak foto atmayı biliyorsunuz bu nasıl iş? şimdiden erkeklere bir ilginiz var çevrenizdekilerde hep size bakıyor sanıyorsunuz yiyecekler gibi ama bir ilginizde var karşı cinse ben sizi çözemedim çok utangaç olsanız internette çıplak foto yollayamazdınız.
Annem de pasif biriydi. Beni koruyamazdı. Nereye gideyim ki? Pskolog diyorlar ama onlar da çok dinlemşyormıs kiSosyal fobin var.
Aşırı baskı altında büyütülmüşsün.. Psikoloğa gitmeni tavsiye ederim. Yoksa ileride evlensen de eşine onun ailesine hayır diyemeyen, hakkını savunamayan pasif biri olarak kalırsın.
En kötüsü de çocuk sahibi olunca pasif, kendini ve onları savunamayan bir annesi olması..
Annem de pasif biriydi. Beni koruyamazdı. Nereye gideyim ki? Pskolog diyorlar ama onlar da çok dinlemşyormıs ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?