erkeklere bakamıyorum

Aynen şimdiden ilgim varsa ilerde kimbilir nasıl olurum. İstediğimi severim. İlgim olabilir. Bundan neden rahatsızlık duyuyorsunuz. Tek siz iyisiniz dimi nasıl kin kusmussunuz maşallah. Kimseyi bana bakıyor sanmıyorum baktığı için baktı dedim. Kendimi dünyanın ekseninde gören kızlardan değilim tamamen bambaşka kişi hakkında bir yorum. Utandım zaten zorlanarak attım dedim eski sorumda da güle oynaya atmadım. Neyse Allah beni böyle başka Türlü kızlarla aynı kefeye koyanların başına versin bu olayları

su kapanma mevzusu da iyice sakiz oldu.kapanma acil anan yok mu senin.babasi kapatmis.burda konuscagina babana soyle ben kapanmak istemiyorum.dinimizde zorlama yoktur Allah icin kapanmiyosan zaten bir anlami yok.ne cahil ana babalar var ya bunlar dinini biliyor mu hayir niye kapansin gelenek gorenek.zaten senin de pek normal olmadigin belli.hemen kapanmis delirmis yani.siginacak liman belli! git tedavini ol erenkoye git bence belki sevkederler bilemem babani da al!!!

Kuzum annenin yanında yaşayamaz mısın? Baban sana iyi gelmiyor benim anladığım. Soktuğu laflarla hatta bakışlarıyla bile küçüklüğünden beri psikolojini bozmuş.

Dediğim gibi annenin yanında yaşama ve bir psikolog yardımı alma durumun var mı? Yaşın 17 ise bu yaşlar önemli. Herkes üzerine gelmiş kafana takma ama çok dengesizlik var yardım alman gerekiyor canım kendin için.

Evet pardon itici konuşuyorsun demiş. O kalmış aklımda
Arkadaşlar bu kızın yazdığı çirkinim cevabını beğenmissinşz sonra itici demiş baban pardon demesini Beğenmemişsiniz. Neden acaba. O adam bana baktı bu kesin. Sanki kafamdan uyduruyorum ben me
sen söyledin ya hemen gideriz Allah Allah

Yetiştirilme tarzına aykırı demek ki. Büyürken hep bunun yanlış olduğu bilinç altına işlemiştir o yüzden bakamıyorsundur. Zaten yaşın da küçükmüş. Zamanla bu tür huyları atlatabilirsin.

Ailenden çekinmen çok fena. Yetiştiriliş tarzın bu şekilde demek ki, sende suç bulmak doğru olmaz
Ama kuzenlerinden babandan vs çekinmen cinsel anlamdaysa o aileye diyecek söz bulamıyorum

Bir de ben erkeklerin gözüne bakabiliyorum ama kimseye çıplak fotoğraf atacak cesarete sahip değilim.. Yani o da enteresan
Ama sende suç yok bence dediğim gibi, lütfen psikolojik tedavi görmeye çalış, inan faydalı olacak

Arkadaşlar yaşı daha 17 daha olumlu olamaz mısınız? Bazı insanların bu sitede stres attığını düşünüyorum açıkçası ama bir yanlış kelimeniz karşınızda ki insan da nasıl bir etki yaratır az düşünerek yazsanız keske. Yazık ya gerçekçi bulmuyorsanız da yazmayın bari. Gerçekse de zararınız dokunmamış olur.

17 yaşında ergenlik döneminde bir kızla konuşurken daha mı dikkatli ve özverili olsak acaba?

Yok niye olsun tanımıyor ya sonuçta. Ergenlik cağında bir çocuğun üzerinden stres atıyor. Umurunda mı ne hissedip belki de bu hisleriyle yanlış yapabilecegi. Üzülüyorum ya...
Çok sinirlendim açıkcası tüm kadınlar bana kötü kız yollu kadının kocasını elde etmeye çalışan şeytan muamelesi yaptı. Demekki çok aldatılmışlar acısını çıkarıyorlar

Babasi imam mi camide hoca mi oyle birsey.
Bunu en iyi babasinin bilmesi gerekir halbuki.

Yok niye olsun tanımıyor ya sonuçta. Ergenlik cağında bir çocuğun üzerinden stres atıyor. Umurunda mı ne hissedip belki de bu hisleriyle yanlış yapabilecegi. Üzülüyorum ya...
Erişkin bir kadın olsa neyse diyeceğim de karşımızdaki çocuk. Nasıl bir davranışta bulunabileceğini kestiremeyiz buradan. Üzücü gerçekten :/

Çok sinirlendim açıkcası tüm kadınlar bana kötü kız yollu kadının kocasını elde etmeye çalışan şeytan muamelesi yaptı. Demekki çok aldatılmışlar acısını çıkarıyorlar

Olumsuz yorumlarla ilgilenme çünkü sana birsey katmayacak. Psikolog yardımı al lutfen maddi olarak musait değilsen devlet hastanesine git. Anlattıklarında doğru olmayan seyler var canım, cok doğru düşünemiyorsun ne yazık ki bu yüzden ilk önce kendinle ilgilenmelisin.

Hepsi doğru ama çelişiyor biliyorum

Sosyal fobin var.
Aşırı baskı altında büyütülmüşsün.. Psikoloğa gitmeni tavsiye ederim. Yoksa ileride evlensen de eşine onun ailesine hayır diyemeyen, hakkını savunamayan pasif biri olarak kalırsın.

En kötüsü de çocuk sahibi olunca pasif, kendini ve onları savunamayan bir annesi olması..

bence bunlar ailesinin cinselliğini baskılamasından,öyle baskılamışlar ki erkeklere bakmayı bile yadırgıyor.eh bu kadar baskı bir yeden patlak verecekti.foto atması bu yüzden olmalı

Annem de pasif biriydi. Beni koruyamazdı. Nereye gideyim ki? Pskolog diyorlar ama onlar da çok dinlemşyormıs ki

Annem de pasif biriydi. Beni koruyamazdı. Nereye gideyim ki? Pskolog diyorlar ama onlar da çok dinlemşyormıs ki

İyi psikolog her zaman vardır. Rastgele birine gitme. Beğenmezsen ilk seansta değiştir mesela..
Çok var sırf para kazanmak için içi boş konuşan psikologlar.

Ayrıca önce kendi kendinin doktoru ol ve kendini zorla. Kuzenlerinle whatsapp grubunuz varsa konuş selam ver konu aç. Yoksa sen grup kur.
Dışarıda bir şeyler yapmak için plan yap. Avm gezin, kahve için, sinemaya gidin, konsere gidin, dışarıda bir şeyler yapın. Sen adım atarsan insanlar da sana adım atar..
Bir kursa falan yazıl. Orada ki insanlarla cinsiyet ayrımı yapmadan konuş. Erkekler başka bir tür yaratık değil bunu kabullen.

Yavaş yavaş açılacağına inanıyorum senin. En azından sorununun farkındasın bu da iyi bir şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…