- 31 Ağustos 2017
- 421
- 324
- 18
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Belkide bilmesemde beynime öyle kodlanmıştırPsikolojinizi bozmuşlar, erkeklerle sağlıklı ilişkiler kuramıyorsunuz. Ben sağlıklı analiz edemem ama erkeklerin hepsini cinsellikle bağdaştırıyorsunuz sanırım.
Annem uzakta bana bakamaz maddi olarakArkadaşlar ortada 17 yaşında ergenlik döneminde küçük bir kız var. Lütfen yorumlarınızı daha dikkatli yapar mısınız? Bu yorumlar onun psikolojisini emin olun daha kötü yönde etkiliyor. Üstelik ortada annesi de yok. Bu yaşlarda psikolojinin bu şekilde bozulması ve garip davranışlar daha olası.
Konu sahibi senin annenle yaşama imkanın yok mu? Ve arkadaşlar hep söylemişler. Neden gitmiyorsun psikologa tatlım? Konuna gelince erkekler de biz gibi gayet normal insanlar. Sapik olanları da var tabiki ama tanımadan bilmeden bakamıyorum demen çok normal değil. Bunların babanın baskısından kaynaklandığını düşünüyorum. Biz kadınlar cinsel obje değiliz emin ol ve her erkek bu niyetle bakmıyor bize. Umarım babanın yanından bir an önce kurtulursun.
Belkide bilmesemde beynime öyle kodlanmıştır
Kimse Yok babamlayım işteBunu çözmek için psikolojik destek almanız lazım ama bunu çözmeniz bulunduğunuz ortamda bir işe yaramayacak herhalde. Çevrenizde bir anne figürü var mı, ya da size en yakın olgun kadın kim?
kucukken cokmu bastirildin .erkeklerden sakindirildin. belki biraz mesafe koyabilirsin ama bakamamk cok uc birseyErkeklere bakamıyorum erkek kuzenlerim var onlarla Bile aramızda mesafe var. Bana baktıklarında falan utanıyorum. Babamın aklından güzel kızım var der diye düşünmesine bile acayıp utanıyorum. Bana bir erkek baktığında bakamıyorum kaçıcak delik arıyorum resmen. Başka kızlar nasıl dik dik bakıyorlar anlamıyorum neden böyle oluyor. Babam zoruyla kapandım
İnanmazsan inanma baban hoca olsaydı anlardın abla neyseBaba zoruyla kapandım diyenlere inanmıyorum . Bir nevi provakasyon olduğnu düşünüyorum. Şayet öyleyse “ hayır “ demeyi öğren. Zamanı değil baba de okul bitince ‘ de. bi şekilde ertele sonra onlarda umudu kesiyor
Erkeklere bakamaman normal bnde öyleydim evlenince ay çiçeği gbi açıldımEşime anlatırım inanmaz . Bi erkekle gözgöze gelince domates olurdum.
Babam kendisine sarıldırtmaz bile nedenseInsanlara bakmamaniz buyuk 1 problem.karsinizdaki kisiyi cinsiyeti ile degil insan diye gormeniz lazim.
Babam bana guzel kizim fistik kizim der ben kosar kucagina ziplarim bu arada ben 33 babam 70 yasinda yani.
Baskici bir aileniz varsa belki kendinizi bulamamissinizdir.
Canım benim :) bu utangaçlıkta babanın rolünün büyük olduğunu düşünüyorum. Evet bir baba kızını korumak ister. Ama bu aşırı korumacı tavır, sende erkeklere karşı bir duvar örmüş. Bu çok korkunç bir duygu değil aslında.. Ama seni strese sokar. Diken üstünde gibi hissedersin, gerek yok. Sanki hepsi sana bakıyormuş da, sen bir kuzucukmuşsun herkes kurtmuş gibi hissedersin :) herkesin gözüne gözüne bakma tabi. Ama mesela bir kuzenin sana halini hatrını sorarsa yüzünü ona dönerek cevap ver :) sonra ilgilenmen gerekmiyor. Yoksa insanlara egolu, kendini beğenmiş gözükebilirsin. Nezaket kuralları olarak düşün. Sonra yine kendin ol :)Erkeklere bakamıyorum erkek kuzenlerim var onlarla Bile aramızda mesafe var. Bana baktıklarında falan utanıyorum. Babamın aklından güzel kızım var der diye düşünmesine bile acayıp utanıyorum. Bana bir erkek baktığında bakamıyorum kaçıcak delik arıyorum resmen. Başka kızlar nasıl dik dik bakıyorlar anlamıyorum neden böyle oluyor. Babam zoruyla kapandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?