Erkeklere göre evlenilecek kadın kimdir?

Daha önceleri bende diğer arkadaşların yazdıkları gibi düşünüyordum taaa ki bu forumda okuduklarımdan sonra.
Bence bu zamanda erkeğin istediği en ideal eş:
1.Kesinlikle kayınvalidesine saygılı olacak,onu şikayet etmeyecek,
2.İşten eve geç geldiğinde dır dır etmeyecek kıskanç olmayacak,
3.Ara sıra eşinin aldatmalarına ve kaçamaklarına göz yumacak,
4.Kesinlikle dışarda yemek yiyelim,gezelim,tatile çıkalım demeyecek,
5.Çalışıp maaşını eşinin eline sayacak,
6.Dövme ve hakaret karşısında sesini çıkarmayacak,
7.İçki içip kumar oynuyorsa asla ve asla karışmayacak,
8.Pcde chat yaptığında, malum sitelere girdiğinde görmemezlikten gelecek,
9.Annesi istediği zaman evine gidip gelebilecek hatta ev anahtarının biri mutlaka erkeğin annesine verilecek kafasına göre girip çıkacak.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar

Kendilerine kole satin alsinlar bir zahmet... Bu kadar ezdirdikten sonra kendimi ne demeye evleneyim ki... Aldigim maasi oturur yer bir gun orasi senin oteki orasi benim gezer eglenir ailemle geciririm vaktimi.

evin kapısını çekip çıktıında sadakatinden şüphe edilmeyecek, ailesine saygı gösterecek,kardeşlerini sayıp sevecek(yapmacık değil gerçekten),kendi lüks harcamalrıyla eşini zor durumda bırakmayacak,tutumlu,kendisini saydırabilen,laubali olmayan,iyi niyetli,temizlik yapabilen, ev işlerinden anlayan,az da olsa yemek yapabilen,ailesiyle arasında saygı ve sevgi olan, girdiği ortamlarda eşini utandırmayacak kadındır evlenilecek kadın bence.

ters versiyonu için;evlenilecek erkek için de, evin kapısından çıkınca sadakatinden şüphe edilmeyecek,kardeşlerini sayıp sevecek, eşinin harcamalarını karşılayabilecek,savurgan olmayacak ama cimri asla olmayacak,kendisini saydırabilen,laubali olmayan, iyi niyetli, çok dağınık olmayan, eşi hastalandığı zaman ev işlerini yapabilecek(kadının görevidir bana göre çalışsa bile,yemek evişi falan),yanında olabilecek,ailesiyle arasında saygı sevgi olan,girdiği ortamlarda eşini utandırmayacak evlenilecek erkeklerdir...
bu benim açımdan tabii...

İlahi :)))))))

Boyle bir kadina ben bile asik olurum :))

Valla oyle erkekler var ki hicbir vasiflari olmadigi halde kadinlarinin gozlerine bakiyor.

yani şöyle demek istedim birde ; kocasına karsı nasıl olmalıdır bir kadın ? saygı ve sevgi görebilmesi için

Kocasina karsi bir defa cok yogun bir saygi duyacak.
Sevgisi ve şefkatini esirgemeyecek.
Basarilarini sürekli pohpohlayacak.
Morali bozuksa destek verecek.
Ailesini kendi ailesinden cok sevecek (nasil olacagi hakkinda fikrim yok)
Asla ve asla dirdir yapmayacak.
Guzel yemek yapmasi sart.
Cok cok onemli birsey de erkekler kadinlarini surekli guleryuzlu gormek istiyor. Yuzu gulumseyecek, hic kapris yapmayacak.
Boylelikle;
Kadin asıl karakterini bloke edecek ve sevilen, saygi duyulan bir kadin olmak icin rol yapacak, bu da hic dogal durmayacak.

yorumlar hakkaten hem komik hemde çoğu doğru gibi.
ancak evlenilecek kadın AŞIK OLUNAN KADINDIR ''bence!ötesi engeli yok.
cunki insan sevdiği ıcın istemediği huylara bile razı olur.

bu resmen kölelik yani .

ben erkeklerin kafasındaki evlinelecek kadın mantıgını cozdum. öncelerde evine baglı cok şey istemeyen, eşinin karşısında konuşamayacak kadar saygılı ve güzel olmasıydı. fakat şimdilerde ewlenilecek kadın olarak sadece bakir ve güzel olsun yeter mantıgı. erkekler ewlenesiye kadar birsürü kişiyle gezmek tozmak elleşmek koklaşmak istiyor ama ewlenmeye gelince bakir olucak illa deniyor.. nişanlımada sordum bunu erkek kuzenlerimede hepsi aynı şeyi söylüyor..

yorumlar hakkaten hem komik hemde çoğu doğru gibi.
ancak evlenilecek kadın AŞIK OLUNAN KADINDIR ''bence!ötesi engeli yok.
cunki insan sevdiği ıcın istemediği huylara bile razı olur.

bir bayan kafasıyla düşündüğünde öyle görünüyor ama erkekler o mantıkla bakmıyor.. aşk erkekler için 2. planda. annem derdiki bir erkek aşık olmadan önce seni 100 görevden geçirir.

bence bu özellikler erkeklere göre değil kayınvalidelerin istedikleri özellikler
erkeklere güzel olması yeter temizliktir yemektir düşünmez onlar.valla benim arkadaşım ne yemek biliyor.ne ev temizleme falan.ama adam sevmiş onu.evleniyorlar. .

Kaprisli Olmayan, Ota - Şeye Surat Yapmayan..
Güleryüzlü..
Eee Birazda Zeki Olacak..

Tabi Bu Akıllı Erkeklerin Seçimi..

Ben katılmıyorum çünkü istisna bu durumlar. Neden ? Artık devir değişti.

-Çalışan (artık eskisi gibi kaldı mı "karımı çalıştırmam" diyen adam ?... ) evin geçimine katkıda bulunan, bir arkadaşın yazdığı gibi maaşını eline sayan olsa fena olmaz hani. Zaten iyi para kazanan adam neden çok aşık olduğu için evlensin ki ? E bu da var.
-Kesinlikle ve kesinlikle çok zeki olmayan (e zaten böyle bir insan hiç bir şeyi görmez yada göz yumar) ve bakımlı
- Daha önce ciddi ilişkisi olmayan
- Eşinin ailesine ne olursa olsun her daim tolerans gösteren v.s, ama bunlar daha öncelikli gibi..

erkeğin unuttuğu her şeyi hatırlayacak, arkasını toplayacak ve bütün hatalarını örtecek kadar zeki,
ailesinin ve arkadaşlarının yanında fazla konuşmayıp, yorum yapmayacak ve her dediğini onaylayacak kadar aptal,
düşük maliyetle her daim bakımlı,
muhteşem yemekler yapabilen,
dışarıdan sessiz sakin, ağırbaşlı görünen fakat yatakta bütün özelliklerinden daha da fazla işlevi bulunan kadındır.. (BENCE TABİ)

ahahaha tutamadım kendimi, süper anlatmışsın

Evlenilecek kadın derken?:26:
Nasıl kriter koyabiliriz ki?
Çok ayıp çoook! Hatta hem ayıp hem günah!
Yemek yapmasını,temizlik yapmasını bilmeyen kadınlar hangi gruba giriyor acaba?
Allahımın yarattığı kulları ayırmak bizim haddimize mi düşmüş?

NOT:Hayatta sevgi,saygı,aşk diye kavramlardan bihaber olanlara ithaf edilmiştir!!!

çok basit :)))
eğer adama deli gibi aşık olur her hatasında yelkenleri suya indirirseniz eğlenilecek kız olursunuz.
ama eğer adama aşık olsanız dahi pek belli etmeyip,bir kaçıp bir gelip, adamı sıcak-soğuk şoka sokarsanız,,eyvallah etmesseniz,bittiyse bitti der gibi davranırsanız evlenilecek kız olursunuz..
ee atalar boşa dememiş ; deveyi diken ,,insanı .......... yaranırmış

ben çalışıp adama bakıcam evimizi arabamızı herşeyimizi ortal alıcaz ,kazandığım paranın hesabını vericem ,haa bide aldatılcam ,hırplanıcam ama hiiç ses çıkarmyacam yok yok evlilik böyleyse ben almayayım kendim çalışıır kendim yerim anama babama bakarım valla elin adamına ne bakıcam ne saçma kadının parasına tenezzül eden erkek kimse kusura bakmasın ezik erkektir almayayım ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…