• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklere güvensizligimin nedeni bu olabilir mi?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Merhaba Meltem hanim,

Aslinda uzun zamandan beri erkeklere neden güvenemedigimi sordum kendime.
Cok sükür aile icinde "erkeklere güvenilmez" dedirtecek bir olay yasamadim bunca senedir.
Babam hanimini seven ona sadik, cocuklarina bagli bir baba oldu herzaman. Erkek kardesim derseniz, herseyimizi paylasiriz, hayatinda bir bayan oldugunda kesinlikle baska bayanlara yönelmemistir.

Sorumun cevabini gecen gün arkadaslarla muhabbet ederken buldum gibi, ama emin olamiyorum.

Suan 24 yasindayim ve yaklasIk 13-14 yil önce babamin is arkadasi olan bir beyle(!) esini evine ziyarete gittik. Evlerinin altinda dükkanlari vardi, babamda orda calisiyordu. Annem, ben ve bu bayan evde otururken sürekli telefon geliyor evin hanimi telefonu acinca karsi taraftan birseyler söyleniyor ve telefon kapatiliyordu. Bu bayan türkiyeden yasadigimiz ülkeye yeni gelin gelmisti o siralar ve ülkenin dilini bilmiyordu, bu nedenlede birdaha telefon gelirse benim acmami istedi, tamam dedim. Bi yarim saat sonra tekrar telefon geldi ve actim. Telefondaki yabanci bir bayandi ve ev haniminin esini istedi, asagida dükkanda calisiyor dedim. Ozaman ben size ileteyim, kendisinin cocugunu dogurdum bir oglumuz oldu iletirmisiniz bunu kendisine dedi. O an ne yapacagimi bilemedim, elim ayagim titredi, kalbim hizla atmaya basladi, tamam diyerek telefonu kapattim. Evin hanimi kimmis diye sordugunda, yanlis aramislar dedim, söyleyemedim. Eve geldigimde anneme söyledim ama. Tabi annemde kendisine söylemedi.

Simdi sorun su Meltem hanim, ben nisanliyim ve nisanlimla birbirimize uzaktayiz, kendisi Türkiyede yasiyor. Kizlarla cok fazla icli disli biri degil, hatta üniversiteyi bitirdikten sonra kiz arkadasi hic kalmadi. YaklasIk 3 ay bir is yerinde calisti ve 3 hafta önce isten ayrildi. Bugün bayan is arkadaslarindan biri nisanlimi msnine eklemis. 13-14 yil önce telefondaki o yabanci bayanla konustugumda ellerimin titremesini ve kalbimin carpmasini yasadim. Ve ne zaman nisanlim yabanci bir bayanin herhangi bir sebebten dolayi ismini telaffuz etse, is yerindeki arkadasi, komsusu veya herhangi bi bayan arkadasinin ismi gecse ben cok rahatsiz oluyorum.Kalp carpintilarim basliyor, ellerim titiyor. Sizce bu durumun, kücükken yasadigim o olayla bir ilgisi olabilir mi? Ben bu durumdan cok rahatsizim. Neler yapabilirim?

Saygilarimla.

Back