ilk onun aramasını beklemek ne kadar zor bilirsiniz. Bu bekleyişi tlfondan uzak yerde ve başka şeylerle ilgilenerek yaparsak daha kolay olur diye düşünüyorum.CADIARZU
evet haklısın..burda önemli kelime sabır sanırım..ve duygusal şarkılardan uzak durun kızlar bu dönemde çünkü çok kötü gaza getiriyor hislerinizi normal zamanda dinlemediğiniz şarkılar hiç anlamadığınız bir şekilde saçma şeyler düşündürüyor..
kızlar kaçan kovalanır unutmayın önceden ben koşardım pesınden şimdi esım öyle saygıyı kaybetmeyın hayata yenıden baslamak çok guzel gercekten
zor da olsa telefonu bir kenara bırakıp düşünmeyin!
arkadaşlarınızla takılın gezin eğlenceli bulduğunuz başka şeyler yapın!
erkeklerin yaptığı gibi!
biraz da bencil olun!
uygulamaya koydum aramamayı..bugun 2.gunum tınlayacagını sanmıyorum gerçi..msn de gorursem de neden aramadın etmedin demicem, laylaylom takılıcam
uygulamaya koydum aramamayı..bugun 2.gunum tınlayacagını sanmıyorum gerçi..msn de gorursem de neden aramadın etmedin demicem, laylaylom takılıcam
sevgilim bana haber vermeden bayramda akrabalarının yanına gitti, ben biliyordum gideceğini ama kesin değil diyordu ama aramadığından anladım gittiğini, kaç gündür buna üzülüyorum,bende aramıyorum ve msn çevrimdışı gözüküyorum, o da arada bir msn girip az durup çıkıyor, beni görmüyor, bugün çıkar ortaya akşam saatlerinde, ama niye aramadın haber vermedin demicem, aaa ölemi çok iyi yapmışsın gitmekle, gitmen gerekiyodu zaten diyeceğim arayamadım seni derse de yok canım zaten fırsatın olmazdı nasıl arayacaktın ki dicem, çok sinirliyim ama umursamamaz görünmeye karar verdim, bakalım işe yarıycakmı :umursamaz:
hımm evet canım haklısın, ama ortada bi sorun olduğunu ben biliyorken ve tabiki her ne kadar belli etmeyecek olsa da o da biliyorken nasıl hiçbişi olmamış gibi konuşucam onu bilemiyorum işte benneyaptımki ne diycem naptın nasılsın nasıl geçti bayrammı diycem hep aynı şeyi yapıyo biyere gitmeyegörsün hemen ilgi alaka azalır aramaz sormaz ben kızıncada makina gibi otomatiğe bağlar aynı mesajları yollar sonra birdaha biyere gidince gene aynı şey offf
akşam eğer gelirse msn gir derse girmiyim bari o zaman işim var duşa gircem uykum var falan bişi bulıyım bari :hulya:hayır şimdi hiçbişi olmamış gibi davranacak seni arayamadım ama şu şu şu sebeplerden diycek offf ne gıcık yaratıklar bunlar yaaa bizmi öğretcez herşeyi canım, bi ilişkinin sorumlulukları vardır yani her iki tarafda bunu yerine getirmek zorundadırklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?