Erkeklere karşı taktik önerileri,uygulamaları ve sonuçları...

sairane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
173
9
96
Adana
Kızlar çoğumuzun derdi sevgililerimizin ilgisiz ve değer bilmez davranışlarıyla ilgili...
Biz neden hep daha çok severken onlar kaçmak ister? Bir çok taktik duymuş ve okumuşsunuzdur... Kaçan kovalanır,ilgisiz olunmalı,fazla arama,kıskanma,üstüne gitme,umursamaz görün vs.vs. Bunları seven bir insanın uygulaması deveye hendek atlatmaktan zor...
Benim tavsiyem taktikler ve uygulama yöntemleri bulalım. Mesela çok sinirlendiğimizde nasıl sakinleşebiliriz,onu nasıl şaşırtıp ilgisizliğimizle delirtebilriz,yada nasıl aramadan durabilirz? (onların yaptığı gibi)
Bunları uygulayanlar ve uygulamak isteyenler, beraber çözüm önerileri bulalım,deneyimlerimizden yararlanalım.Ve ağlamadan,üzülmeden güzel bi ilişki yaşayalım...
Hatta buraya uyguladığımız taktikleri ve başarılarımızı yazıp paylaşabilirz destek alırız yorumlarla... Ne dersiniz???

ilk onun aramasını beklemek ne kadar zor bilirsiniz. Bu bekleyişi tlfondan uzak yerde ve başka şeylerle ilgilenerek yaparsak daha kolay olur diye düşünüyorum.CADIARZU

ilk onun aramasını beklemek ne kadar zor bilirsiniz. Bu bekleyişi tlfondan uzak yerde ve başka şeylerle ilgilenerek yaparsak daha kolay olur diye düşünüyorum.CADIARZU

evet haklısın..burda önemli kelime sabır sanırım..ve duygusal şarkılardan uzak durun kızlar bu dönemde çünkü çok kötü gaza getiriyor hislerinizi normal zamanda dinlemediğiniz şarkılar hiç anlamadığınız bir şekilde saçma şeyler düşündürüyor..

Son düzenleme:
zor da olsa telefonu bir kenara bırakıp düşünmeyin!
arkadaşlarınızla takılın gezin eğlenceli bulduğunuz başka şeyler yapın!
erkeklerin yaptığı gibi!
biraz da bencil olun!

kızlar kaçan kovalanır unutmayın önceden ben koşardım pesınden şimdi esım öyle saygıyı kaybetmeyın hayata yenıden baslamak çok guzel gercekten

evet canım haklısın.. duygusal şarkılar alıp götürüyor bizi... sonra bi bakıyoruz güzel msjlar atmışız güzel sözcükler kullanmışız. Karşıdakinin cevabı sizinle aynı duygusallıkta olmuyorsa üzücü olabiliyor ya da pişmanlık duyuluyor.. :umursamaz:

kızlar kaçan kovalanır unutmayın önceden ben koşardım pesınden şimdi esım öyle saygıyı kaybetmeyın hayata yenıden baslamak çok guzel gercekten

evet kaçan kovalanır.. peki bunu nasıl yapmalı canım. bir kaç örnek veririsen ve nasıl sabırla yapıp başarılı olduğunu anlatırsan belki bizde yapabilriz..kaydirigubbakcemile5

uygulamaya koydum aramamayı..bugun 2.gunum tınlayacagını sanmıyorum gerçi..msn de gorursem de neden aramadın etmedin demicem, laylaylom takılıcam

sınırlı davranın!
erkekler çok cesurca ilanı aşk eden kızlardan hoşlanmıyorlar!
ya da kıçları kalkıyor da diyebiliriz!
ne kadar zor elde ederlerse o kadar kıymetiniz artar!
o iki adım gelirse siz bir adım atın!
çok yüz vermeyin ama arada da gülümsemeyi ihmal etmeyin!yerimseniben

uygulamaya koydum aramamayı..bugun 2.gunum tınlayacagını sanmıyorum gerçi..msn de gorursem de neden aramadın etmedin demicem, laylaylom takılıcam

arayınca tek üzülen sen oluyorsun emin ol sonra birde neden yaptım diyorsun daha çok üzülüyorsun..

bir arkadaşımın başına birşey gelmişti aklıma geldi şimdi..
oda erkek arkadaşınla sorunlu idi..çocuk takmıyor gibi görünüyordu şımartılmıştı yani sevgilisinin sevgisiyle neyse sorunlar başladığında arkadaşım msn yi açmadı yani çevrimdışı açtı..bi müddet sonra öğrendi ki erkek nedense merak etmiyor gibi görünsede bana neee gibi davransada hergün sabahtan akşama kadar msnyi çevrimdışı açık tutuyormuş ne zaman giriyor ne yapıyor diye..

alkisalkisalkis dayan bence canım.. ben dün tartışma çıkarmamayı başardım. sinirlendim fakat uzatmadım.msn de arkdaşlarla sohbet ettim vs. bi süre sonra sinirim geçti.(amaç umursamaz davranmak)... ama bugün dayanamadım sıradan bi msj attım,ondan beklemeliydim dayanamadım..:1no2: bi anda olmuyor ama zamanla ipleri elime alacamm inş.

Kızlar yeni bir kitaba başladım. 5 sevgi dili adı... sevginin 5 dili var ve çiftler birbirlerine sevgilerini farklı yollardan gösteriyorlarsa farklı dilde konuşuyorlar demektir diyor kitap. kitaba yeni başladım. mesela çok güzel bi örnek vardı,paylaşmak istiyorum.
Bir bayan eşine sürekli yatak odalarını boyaması gerektiğini söyleyip durduğu halde,vakti olsada kocası araba cilalıyor,başka işlerle uğraşıp eşinin aylarca süren ısrarlarına rağmen odayı boyamıyormuş. Bu bayan,danışmana gidiyor(kitabın yazarı) ve olayı anlatıyor. Danışman bayana iki soru soruyor.Kocanız odayı boyatmak istediğinizi biliyor mu ? Kadın: "evet biliyor 9 aydır boya diyorum" diyor.Bir soru daha soruyor kadına.. "Peki eşinizin iyi yaptıgı bişey var mı elektrik faturasını yatırmak yada çöp dökmek gibi?" Kadın "evet"diyor. Danışman iki öneri sunuyor:"Eşinize bir daha odayı boymasını söylemeyin çünkü zaten bunu biliyor.ıkincisi iyi bişe yapınca ona iltifaat edin,onaylayın. Örneğin çöpü dökmen çok hoşuma gidiyor canım vs."
Kadın saçma buluyor memnuniyetsiz bir şekilde ayrılıyor bürodan ama yinede deniyor.
3 hafta sonra kadın,danışmanın odasına sevinçle geliyor,işe yaradı diye.. yerimseniben

Sözlü iltifatlar rahatsız edici sözlerden daha çok işe yarıyormuş. Ve çok doğru bir yaklaşım,iyi şeyler yapınca onaylamazsak sanırım bi daha iyi bişey yapmak istemiyorlar ya da zor geliyor.Sorun farklı sevgi dillerinde gibi.Bu anlattığım "onay sözleri" sevgilerini sözle ifade eden başka türlü tatmin olmayan insanlar için geçerli. Birbirimizi anlamak için sanırım hangi sevgi dilinde konuşmamız gerektiğini bilmek gerek..

Not:Bunu okuduktan sonra bir deneme yaptım.Dün sevgilim gerçekten hoş şeyler yapmıştı,msj attım yaptığı şeyler için tşk.ettim iltifat ettim(abartmadan) güzel bir cvp geldii
Bu kitabı çok sevdimmsositososito​

Son düzenleme:
sevgilim bana haber vermeden bayramda akrabalarının yanına gitti, ben biliyordum gideceğini ama kesin değil diyordu ama aramadığından anladım gittiğini, kaç gündür buna üzülüyorum,bende aramıyorum ve msn çevrimdışı gözüküyorum, o da arada bir msn girip az durup çıkıyor, beni görmüyor, bugün çıkar ortaya akşam saatlerinde, ama niye aramadın haber vermedin demicem, aaa ölemi çok iyi yapmışsın gitmekle, gitmen gerekiyodu zaten diyeceğim arayamadım seni derse de yok canım zaten fırsatın olmazdı nasıl arayacaktın ki dicem, çok sinirliyim ama umursamamaz görünmeye karar verdim, bakalım işe yarıycakmı :umursamaz:

canım ona vereceğin cevaplar yinede sitem kokuyor,sinirlendiğini anlayacaktır. Bence hiçbişe olmamış gibi konuş.. Bende gezdim dolaştım hiç fırsatım olmadı canım seni aramaya falan de. Açma konuyu ama soğuk ol,neden böyle davranıyosun derse bahane üret,işim vardı tlfye bakamadım uykum geldi vs.diye. Neden bu şekilde davrandığını çözmeye çalışacak.Emin ol kendine yediremeyecek bu davranışını.O haber vermiyorsa şuan değil ama ilerde bi gün sende haber verme(misilleme oldugunu anlamasın) birazda o merak etsin. Neden haber vermedin derse onun bu durumlarda sana verdiği cvbı ver. anlasın hatasını.klava:

hımm evet canım haklısın, ama ortada bi sorun olduğunu ben biliyorken ve tabiki her ne kadar belli etmeyecek olsa da o da biliyorken nasıl hiçbişi olmamış gibi konuşucam onu bilemiyorum işte benneyaptımki ne diycem naptın nasılsın nasıl geçti bayrammı diycem hep aynı şeyi yapıyo biyere gitmeyegörsün hemen ilgi alaka azalır aramaz sormaz ben kızıncada makina gibi otomatiğe bağlar aynı mesajları yollar sonra birdaha biyere gidince gene aynı şey offf

tamam işte canım hep aynı şeyler oluyorsa,bu defa farklı davran. Şaşıracaktır emin ol. Tabiki yaptığı şey hiç hoş bir davranış değil. Bunu eminim defalarca dile gitirmişsindir. Yine aynı hatayı yapıyorsa kendi haline bırak. Farklı davrandığını görünce,aramadım uzaklaştım noldu bu kıza hep kızardı neden şimdi bişe söylemiyor diye düşünecek. çok zor sitem etmeden durmak. konuşmayı kısa kes ozaman ama dayan. dene bakalım napacak. tabi hemen bi değişim bekleme sabret. dediğim gibi bi gün aynı şeyi yap ona...

akşam eğer gelirse msn gir derse girmiyim bari o zaman işim var duşa gircem uykum var falan bişi bulıyım bari :hulya:hayır şimdi hiçbişi olmamış gibi davranacak seni arayamadım ama şu şu şu sebeplerden diycek offf ne gıcık yaratıklar bunlar yaaa bizmi öğretcez herşeyi canım, bi ilişkinin sorumlulukları vardır yani her iki tarafda bunu yerine getirmek zorundadır klava:

bencede canım sen onun gelmesini okadar bekledin. msnye gel deyince hemen gitme ama tavır yaptığını anlamasın. erkeklerin çoğu böyle. gereksiz görüyorlar bazı şeyleri. sevgilim yanımda ekstra bişe yapmama gerek yok,kaybetmem zaten diye düşünüyorlar. ilgisiz ve sorumsuz bir erkeğe tahammül etmek gerçekten zor. ona göre zamanı olmadı aramaya,işi vardı vs. içlerinden gelmiyor napalım.. çözmeye çalışma. eğer dediğimi yapabilirsen seni tebrik edecem,bana haber ver. çükü zor bişe ve bende uygulamaya çalışacam...(onlar gibi umursamaz olmak için başka şeylerle ilgilenmeliyiz) a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…