Erkeklere karşı taktik önerileri,uygulamaları ve sonuçları...

ilişki ilerledikçe artık kırmamaya özen göstermiyor sevgililerimiz,bildiklerini okuyorlar... hep anlayış bekliyorlar,herşeye tamam dememizi istiyorlar... çoğumuz işin içinden çıkamıyoruz tabi.. bu adam bu hale nasıl geldi oysa böyle değildi diyoruz.. peki neden böyle oluyor kızlar yada bu nasıl engellenebilir.... bazı taktikler deneyipte başarılı olanlar var mı aranızda???:uhm:

bunun bir taktiği yok gibi, bence onları bu hale bayanlar getiriyor biraz ilk zamanlar ki peşimizden koşan kişiyi unutturuyoruz neler çektiklerini unutuyorlar zaman içinde gördükleri ilgiyle ve koşulsuz şevkatle biz neymişiz ya moduna giriyorlar o moda bir kere girdiler mi sonrası bitiyor ne yapsan boş çünkü bir kere mesaj alınıyor beni seviyor her ne yaparsam yapayım hep o sevgi sevkatle karşılık verir bana..ilk zamanlar ki gibi olmayı unutuyoruz biz yani peşinden koşturan değil peşinden koşan olunca pufffff!!!..geçen gün bir karikatür görmüştüm komik ama düşündürücü komiklerden.. :)

belki de kendimize özgü hayatlarımız olmalı. gerçek anlamda ilgi alanları olan bir kadın, bir erkeğin hayatının bir parçası olmaz, erkek onun o da erkeğin hayatında önemli bir yer tutar o kadar. bizlerse genelde onların hayatının parçası olmayı bekler gibiyiz, öyle olunca da ilgileri kalmıyor gibi. öyle ya kendinden bile sıkılan biri başkasını sıkmaz mı!

banada mucize öğretinki nişanlımın aklı başına gelsin o sevgi dolu bakışlarıyla bana dönsün

öyle ya kendinden bile sıkılan biri başkasını sıkmaz mı! canım çok haklısın,bu cümle çok hoşuma gitti.. öncelikle kendimizden sıkılmamalıyız,uğraş bulmalıyız kendimize.. aslında başka şeylerle çok ilgilenememizin sebebi kıskanç bir sevgiliye sahip olmaktanda geliyor.. tartışma çıkmasın diye fedakarlık yapıp duruyoruz...

banada mucize öğretinki nişanlımın aklı başına gelsin o sevgi dolu bakışlarıyla bana dönsün

valla canım kaybetme korkusu olmayan bi erkekten eskisi gibi ilgi,sevgi dolu bir bakış,romantik sözler vs.çok bekleme.. erkekler kaybetmeyeceğini anlayınca,bu kıza nasıl davranırsam davranayım asla gitmez,beni çok seviyor,bensiz yapamaz artık diye düşünüp tabiri caizse yan gelip yatıyorlar...

teşk. kıskançlık olsa da devam etmek lazım. :umursamaz:

kaydirigubbakcemile5
umram'a yazdığın cevap güzel olmuş..
hatta kaybetmeyi çok istiyorsa bırak kaybetsin ancak böyle anlıyorsun bazı şeyleri..önceden mutluluktan midede uçuşan kelebeklerin arıya dönüşüp sokma zamanı gelmiştir..

önceden mutluluktan midede uçuşan kelebeklerin arıya dönüşüp sokma zamanı gelmiştir
.
bu mecazi anlatımına bayıldım canım kaydirigubbakcemile5

Kelebekler hergün birer birer ölüyor içimizde,arı gibi her cümleye iğnemizi batırıyoruz artık... tahammül azalıyor... kelebek katilleri de arı vızıltısıyla yaşamak istemiyor... herşey biterken,izlerimiz kalıyor yüreklerinde... ama geri dönüşte tek canlı kelebek kalmıyor... bitmiş bişeyin arkasından mı ağlamalı,boşa geçen zamana mı,değmeyen birine verilen emeklere mi,sağlığımıza mı,kaybettiklerimize mi yanmalı???
Keşke sadece "gidene" üzülebilsek.. belki herşey daha kolay olurdu....

Son düzenleme:

Güzelim üstüne düşme onun yaptığının aynını yap sorudumuda onun verdiği cevapları ver
hatta telefonunu unut uğraşacak birşeyler bul kendine ama en önemlisi üstüne düşme, havalanıyorlar..eminlik ayrı birşey yapıyor onları.

bugun resti cektim kendisine..bir hafta sonra aynı sehirde olucaz ben gelene kadar dusun tasın dedim..ilgi sevgi dilendiriciliği yaptırma bana dilenci gibi el actırma bunları veremiceksen dedim..hala ben bişi yapmıyorum ki diyo hala anlayamadı sorun bu ilgisizliği hiçbişi yapmayışı sorun. yanına gidene kadar iletişimi kesiyorum düşünsün bakalım.

sürekli hasta bizimkisi, ilgilenmekten bıktım.. ama benimde ihtiyacım var dimi yani :umursamaz:
tavır yapacam ama onuda yapamıyorum hasta olduğundan

ahh canım sende bendensin aynı benim sözlümde öyle çok ciddiyiz senin yerin ayrı der ama romantikliğin r si yok aman napayım bende oluruna bıraktım utangaç napayım dedim ilgilen diye elimden geleni yapıyom diyo napayım yaa amannn:umursamaz:

Msn ana penceresinde seçeneklerden girip gizlilik bölümüne tıkladığında sol tarafında kalan kutunun içindeki adreslerin üzerine tıkladığında sil aktif ise yani gri değilde siyah ise engellemiştir..bilgi olsun diye söylüyorum sağ taraftaki kutunun içindeki adreslerin üzerine tıkladığınızda sil yine aktif ise bu seferde silmiştir..

dahada geriye çekiyo kendini :umursamaz:
bıktım gerçekten bu ilgisizliğinden ama yapacak bişey yok adamın yapısı bu :mymeka:

yapısı bu diyip sende acı çekmemelisin ama, her zaman alışık oldukları ilgiyi bulamayınca anlıyorlar..

yapısı bu diyip sende acı çekmemelisin ama, her zaman alışık oldukları ilgiyi bulamayınca anlıyorlar..

Bence yine de pek anlamıyorlar.. Bu defa da sevilmediklerini düşünüp kaçıyorlar,bu kız benden ayrılır kendimi kaptırmayım diyorlar.. Sevincede aman nası olsa seviyor bırakmaz diye ilgilenmiyorlar.. Yapabilecek bişey olsa ahh yok iştee..

Son düzenleme:
bende her dediğini yaptığımdan şımardı ama bundan sonra yavaş yavaş itiraz edicem dediği bazı şeylere.eskiden hergün kamerada beni görmek çin yapmadığı kalmazdı,şimdi haftadan haftaya görüşüyoruz.erkekler kadınları elde edince eski hevesi,heyecanı,fedakarlıkları kalmıyor..heleki dediğiniz gibi onu terkedemeyeceğinizi anlayınca bütün nazları yapıyorlar ama bu nazlar bi süre sonra çekilmez hale geliyor.bişiler yapmak lazım gerçekten...kaybetme korkusu yaşamalı..nasıl ifade etmek gerekir bilmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…