inş. canım... ama bu belirsizlik kötü bişeyle sonuçlanırsa sakın üzülme. Yeterince sevgi varsa değerini anlayacak,yoklugunu hissedecektir. yerimseniben
yaa kizlar birsey sorucagim, simdi benim 2 haftadi erkek arkadasimla bitti nedensiz ayrilik, facete onun arkadasi ekledi beni ama bilmiyor onunla ciktigimi ilaki tanismak istiyor benimle, msjlasiyoruz ama sirf onun gicikligina kabul etmek istiyorum bu arada bu oglanda firlatma biliyorum onu ama asla taviz vermem sadece normal konusucagim, acaba eskiisi ne yapar diye merak ediyorum
yaa kizlar birsey sorucagim, simdi benim 2 haftadi erkek arkadasimla bitti nedensiz ayrilik, facete onun arkadasi ekledi beni ama bilmiyor onunla ciktigimi ilaki tanismak istiyor benimle, msjlasiyoruz ama sirf onun gicikligina kabul etmek istiyorum bu arada bu oglanda firlatma biliyorum onu ama asla taviz vermem sadece normal konusucagim, acaba eskiisi ne yapar diye merak ediyorum
Canım kızlar her zaman ilgi bekler,doyamayız nedense hep yetersiz gelir. Davranışları nasıl peki sana karşı? Belki duygularını farklı şekillerde ifade edebiliyordur. Eğer hatasını biliyorsa,ilgilenmek isteyipte yapamıyorsa ve sen ilgilendiğin zaman bu sebepten şımarıp seni kırmıyorsa.. seni üzmüyorsa... bu çocuğa fazla taktik uygulama.lmaz:
Sadece isteklerini söyle,böyle giderse beni sevmediğini düşünebilirim de. Eğer değişen bişey yoksa üstüne gitme,sonuçta huy meselesi.
Ben üstüne gittim de noldu,bişe değişmiyor..:1no2: Benim sevgilim de güzel,romantik cümleler pek kullanamıyor. Ama çok nadir de olsa"seni seviyorum" dediğinde inan ilk defa duymuş kadar mutlu oluyorum.Çok içten olduğunu hissedebiliyorum.Sürekli söylense inan cümleler değerini yitirir.
Ben onu böyle kabul etmeye çalışıyorum(zor benim için,çünkü ben duygusallığa önem veririm,ben şiir yazarken ,o şiir okumayı bile sevmez)
Sende biraz kabullen bence. Eğer sana karşı davranışları,fedakarlıkları varsa onun için yeterli geliyor olabilir.Herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır..
Buradaki taktikler değer bilmeyen,sevdikçe şımaran tipler için...
canım çok sağol yazdıkların gerçekten faydalı oldu.yani sence bunlar sevginin göstergesi değil mi,bunları yapmıyor diye sevmiyor diyemeyiz heralde,öyle mi? ama şu ad var,seven insan içinde tutamaz bence!!!???
bana karşı davranışları iyi,kibar,kırıcı değil. ben onunla ilglendikçe şımarmıyor ama kız ne güzel bişe yazmış aynı şekilde karşılık vereyim veya ertesi gün bugün de ben birşey diyeyim,yazayım da yok .yani mesela ben çok özel birşey yazıyorum diyelim,belki de bir erkeğin yazması gereken birşey,cevabı canım benim,güzelim,tatlım.şimdi bunda ne var diyebilirsiniz ama o mesajın cevabı böyle olmaz.şöyle düşünün mesaj bu degildi ama örnek olsun; sen ona seni seviyorum yazıyorsun diyelim, ilk defa veya 2.defa falan söylüyorsun hem de,cevap canım benim... dediğin gibi sürekli beklemiyorum zaten ama hiç seni seviyorum demeden de olmaz kilmaz:,ben bu adamla evlenmeyi düşünüyorum nihayetinde...
istedigimi dile getirdim zaten,beklicem ama düzelmezse ileride ciddi problem olur dedim,denecek ne varsa dedim.artık top onda. benim sorunum da bu süre zarfında nasıl davranayım? kırıldıgım ve aramadığım zaman daha çok üstüme düşmüştü.o nedenle acaba azıcık,dozajını kaçırmadan ilgisiz mi dursam diyorum. bu arada şiir seven,okuyan,aşk kitapları okuyan birisi!!! :1shok: ama söyleyemiyorum diyor. ben de evlendigimide de mi boyle olacak diye korkuyorum,klasik bi karı-koca mı olcaz,beni düşündüren bu...
canım benim,msjlara yazdığı cvplar sadece bundan ibaretse hoş değil tabiki.. bişeyler eklenmesi gerek. İki tahminim var. Bu çocuk ya seni şımartmak istemiyor yani taktik uyguluyor ya da gerçekten yeteneksiz bu konularda içinden gelsede yazacak güzel bişe bulamıyor.Her insan fiyakalı cümleler kuramaz..şakkıdı
Bende bu konudan şikayetçiyim. Hatta bunun üzerine bir kitap bile okudum "5 sevgi dili"diye. sırnaşık şey
Herkes sevgisini farklı şekilde gösteriyor.(çok güzel cümleler kuramaması sevmediği anlamına gelmez ama sen duymadan kendini mutlu ve seviliyor hissedemiyorsan sorun var demektir.Tüm tartışmalar da bu yetersizlikten kaynaklanıyor bence canım. Çünkü şüpheye düşüyoruz.Ben sevgilimle bu yüzden günlerce tartışırdım ama sorun ne bilmezdim. Şimdi biliyorum. Sorun:farklı sevgi dillleri kullanmamız) Ona bu kitabı anlattım buluşunca konuşacaz.. Eğer o benim sevgi dilimle bana yaklaşmazsa bende onun sevgi diliyle yaklaşmıcam.. Yani sevildiğimi güzel sözcükler duymadan hissedemiyorum mesela sanırım sende öyle.. O zaman bende onun sevgi diline yanıt vermem.. :dilcikar: oda sevildiğini hissetmesin,ozaman beni anlayıp çaba sarfedecektir yada işler tam tersi yönde gider,inatlaşmalarla aşk biter... o kitabı oku yada nette araştır özeti var canım...
Umarım ikimiz içinde iyi olur..:teselli:
canım benim,msjlara yazdığı cvplar sadece bundan ibaretse hoş değil tabiki.. bişeyler eklenmesi gerek. İki tahminim var. Bu çocuk ya seni şımartmak istemiyor yani taktik uyguluyor ya da gerçekten yeteneksiz bu konularda içinden gelsede yazacak güzel bişe bulamıyor.Her insan fiyakalı cümleler kuramaz..şakkıdı
Bende bu konudan şikayetçiyim. Hatta bunun üzerine bir kitap bile okudum "5 sevgi dili"diye. sırnaşık şey
Herkes sevgisini farklı şekilde gösteriyor.(çok güzel cümleler kuramaması sevmediği anlamına gelmez ama sen duymadan kendini mutlu ve seviliyor hissedemiyorsan sorun var demektir.Tüm tartışmalar da bu yetersizlikten kaynaklanıyor bence canım. Çünkü şüpheye düşüyoruz.Ben sevgilimle bu yüzden günlerce tartışırdım ama sorun ne bilmezdim. Şimdi biliyorum. Sorun:farklı sevgi dillleri kullanmamız) Ona bu kitabı anlattım buluşunca konuşacaz.. Eğer o benim sevgi dilimle bana yaklaşmazsa bende onun sevgi diliyle yaklaşmıcam.. Yani sevildiğimi güzel sözcükler duymadan hissedemiyorum mesela sanırım sende öyle.. O zaman bende onun sevgi diline yanıt vermem.. :dilcikar: oda sevildiğini hissetmesin,ozaman beni anlayıp çaba sarfedecektir yada işler tam tersi yönde gider,inatlaşmalarla aşk biter... o kitabı oku yada nette araştır özeti var canım...
Umarım ikimiz içinde iyi olur..:teselli:
canım ikimiz de tam olarak ayn dertten muzdaribiz. benimkininki tamamen yeteneksizlik,taktik yapmıyor biliyorum.ama bu konu hakkında çok konuştugum zaman da bunalıyor oyle tepesinde dır dır edilecek birisi değil,ters tepiyor,ben de dır dır etmem ya, güzellikle anlattım bakalım, bekliyorum. sevginden şüphe ediyorum diyince de sen bana güvenmiyorsun o zaman diyip,bozuluyor,hatta bir kere hem bu yüzden hem de ben çok üzüldüğüm için ağladı bile!!! emin oldum,,beraberken de sorun yok ama napıyım duymak istiyorum,böyle tam anlamıyla mutlu olamıyorum, birşeyler eksik kalıyor sanki, aynen dediğin gibi "sevildiğimi güzel sözcükler duymadan hissedemiyorum". dediğin kitabı araştıracağım canım,alıp okumayı düşünüyorum,tekrar sağol...umarım iyi olur bizim için,inşallah değişirler...
haklısın valla,kendisi beceremiyorsa 2 kelimeyi bir araya getirmeyi, şarkı sözleri,şiirler ne güne duruyor, anahtar kelime "çaba", çaba gösterirlerse olmayacak birşey değil.
sevgilim bana haber vermeden bayramda akrabalarının yanına gitti, ben biliyordum gideceğini ama kesin değil diyordu ama aramadığından anladım gittiğini, kaç gündür buna üzülüyorum,bende aramıyorum ve msn çevrimdışı gözüküyorum, o da arada bir msn girip az durup çıkıyor, beni görmüyor, bugün çıkar ortaya akşam saatlerinde, ama niye aramadın haber vermedin demicem, aaa ölemi çok iyi yapmışsın gitmekle, gitmen gerekiyodu zaten diyeceğim arayamadım seni derse de yok canım zaten fırsatın olmazdı nasıl arayacaktın ki dicem, çok sinirliyim ama umursamamaz görünmeye karar verdim, bakalım işe yarıycakmı :umursamaz:
Bir yerde okudum kızlar paylaşayım dedim..
.."eğer geri dönüş kısa bir zaman dilimi içerisinde gerçekleşiyorsa, kararsız sevgilidir.
dengesiz sevgilidir. aşık bitmişse bağımlılık yapmış sevgilidir. sensiz daha kötü olucaksa
senle olsun diyen sevgilidir. kötü sevgilidir. eğer dönüş bir müddet sonra gerçekleşiyorsa
kıymetinizi anlamış, pişman olmuş, özlemiş sevgilidir. hatasını anlayıp geri gelmiştir,
belki affetmiştir. hatta belki de tükürdüğünü yalayacak kadar seven sevgilidir ama yine
de bir nebze de olsa dengesiz sevgilidir."
Onlara ne geldiğini bilmiyorum ama bayanlar için yorucu, kırıcı, üzücü bir durum oluyor erkekler üstesinden gelebiliyor..nasıl bakarsan bak tarifi yok gibi bu zaman oyunun
biz duygusallığa daha çok önem veriyoruz,daha çabuk bağlanıp hayatımızın merkezine koyabiliyoruz onları.. ama onların nedense ilgilenecek bi çok işi oluyor,o yüzden hep kendi dedikleri olsun karşımdaki mutlu ettiği yere kadar etsin,ilişkide çatlaklar olunca canımıda sıkarsa gitsin anlayışı hakim... kaçıncı sırada yer alıyoruz hayatlarında kim bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?