Erkeklere karşı taktik önerileri,uygulamaları ve sonuçları...

Bu kacma/kovalama konusu surekli gundeme geldigine gore anlasilan cogunluk bu taktikten yana....ben ise bunu cok gereksiz buluyorum..her iki taraf hatalarinin farkindaysa ve hala sevgileri suruyor, beraber olmak istiyorlarsa efendi efendi konusup ne yapacaklarina karar verirler..kimse sabir tasi olmadigina gore kacan eldekinden de heran olabilir derim......kaldi ki bu taktik nereye kadar ise yarar,bir kez daha dusunmekte fayda var.....kaydirigubbakcemile2lmaz:...

sende haklısın canım, biz herşeyi konuşabiliyoruz ne düşünüyorsak ne hissediyorsak açıkça söylüyoruz birbirimize baştan öle başladık zaten hiç gizlimiz saklımız olmadı, yalnız bu huyuna sinir oluyorum onuda sölüyorum ama bir deişiklik yok davranışlarında bende sürekli dır dır yapıyor gibi görünmemek için bu kez farklı bi taktik denemek istedim bakalım nolcak

Cnm herkesin dogrusu kendine ...kacmak isterken kaybeden olma da ....

Tabi ki açık açık konuşmak en güzeli ama bir noktadan sonra sen ne dersen de sen ne yaparsan yap birşeyler karıştığında yalnız kalmak istiyorlar ve sen bu seçime mecbur kalıyorsun..Sanırım bir noktadan sonra biraz kendi kendilerine konuşmaları iyi olur..Gitmek mi istiyor gitsin yalnız kalmak mı istiyor kalsın..ben gitme desem kal konuşalım desem boş bir kere kafalarına koydular mı yapmalılar yapamadıkları zaman her şeyde arıza çıkmaya başlıyor..en iyisi rahat bırakmak...

a.s en iyisi rahat bırakmak...

kızlar kusura bakmayın, çok uzun oldu ama çok mühim lütfen okuyun ve yardım edin.
benim de bir problemim var, ilk ilişkim ve 20 gün içinde sözlenicez. beni sevdigini biliyorum,çok iyi biliyorum fakat genç bir kız olarak ondan ilgi bekliyorum.arayıp sormasında,beni düşünmesinde bir problem yok.çok yoğun değil ama normal fakat problem şu ki sevgisini dile getiremeyen,göstermekte zorlanan,seni seviyorum diyemeyen ve güzel,romantik veya hislerini anlatan mesajlar yollayamayan birisi. gece tel.de konuşurken bazen güzel şeyler söylüyor ama hep aynı şekilde,gece konuşurken gece ve yalnız olmasının verdiği duygusallık kolaylaştırıyor işini tabii,dili çözülüyor.ama ben istiyorum ki durduk yerde,beni çok özlediği bi zaman hislerini ifade eden bi mesaj atsın bana.güzel şeyler yazsın,o an beni düşündüğünü,özlediğini bileyim,hissettirsin. böyle şeyler istiyorum ama sevgisini gösteremediğini kendi de kabul ediyor,öküzüm ben diyor.şimdi ben ona başlarda güzel,duygusal mesajlar atmıştım.(bu arada 4.5 aydır görüşüyoruz,ciddi bir şekilde görüşmeye başladık,evlilik düşüncesiyle ve birbirimizi çok sevdik,2 ay önce de birbirimize açıldık diyebilirim)ne diyordum ben ona 3-4 kere öyle mesajlar attım,o pek yapmadı,2 kere çok basitçe yaptı.ama ben bunu sorune ettiğimi ona 3 hafta önce söyledim.ilgi göstermeni istiyorum dedim o da elimden geleni yapıcam dedi,2 hafta tık yoktu sonra tekrar konu açıldı bişeler oldu beni kırdı,sonra pişman oldu v.s. tekrar söz verdi,ben de biraz soğuk davranmaya karar verdim.daha doğrusu normal ama eskisinden farklı,daha az ilgili.mesela genelde %80 ilk mesajı ben atardım.bunu yapmamak gibi,birşeylerin değiştiğini anlaması için.o da sözünde durmaya , birşeyler yapmaya ufak ufak çalışıyor artık. şimdi ben bu durumda bu taktiği uygulayayım mı yoksa bu süre zarfında ben de ona güzel mesajlar atarsam onun işini kolaylaştırmış,cesaret vermiş olur muyum?çocuk kendini böyle bir konuda aşmaya çalışırken değişmiş gibi görünmem biraz soğuk görünmem ters mi teper,hevesini mi kırarım?yani isteklerimi yapması için ne yapmalıyım?
bu arada o güzel bişe yazdıgında aynı şekilde ben de güzelce cevap veriyorum bu yeterli mi? ama ben de ona ara sıra oyle mesajlar atsam mı?ama o zamanda iyi tamam problem yok,yaptıklarım yetiyor demek ki diye mi düşünür?ya düşünün kızlar daha çok yeniyiz,en coşkulu zamanlar ve şimdiye kadar özel bişe yapmış değil.bu onun yapısı biliyorum ama napıyım benim de istemek hakkım,üstelik bugüne kadar beklemişim düzgün bişe yaşamak için,onunla evlenmeyi düşünüyorum,doya doya yaşamak istiyorum.çok uzun oldu özür diliyorum ama bana bi taktik verirseniz çok sevinirim.

Canım kızlar her zaman ilgi bekler,doyamayız nedense hep yetersiz gelir. Davranışları nasıl peki sana karşı? Belki duygularını farklı şekillerde ifade edebiliyordur. Eğer hatasını biliyorsa,ilgilenmek isteyipte yapamıyorsa ve sen ilgilendiğin zaman bu sebepten şımarıp seni kırmıyorsa.. seni üzmüyorsa... bu çocuğa fazla taktik uygulama. lmaz:
Sadece isteklerini söyle,böyle giderse beni sevmediğini düşünebilirim de. Eğer değişen bişey yoksa üstüne gitme,sonuçta huy meselesi.
Ben üstüne gittim de noldu,bişe değişmiyor..:1no2: Benim sevgilim de güzel,romantik cümleler pek kullanamıyor. Ama çok nadir de olsa"seni seviyorum" dediğinde inan ilk defa duymuş kadar mutlu oluyorum.Çok içten olduğunu hissedebiliyorum.Sürekli söylense inan cümleler değerini yitirir.
Ben onu böyle kabul etmeye çalışıyorum(zor benim için,çünkü ben duygusallığa önem veririm,ben şiir yazarken ,o şiir okumayı bile sevmez)
Sende biraz kabullen bence. Eğer sana karşı davranışları,fedakarlıkları varsa onun için yeterli geliyor olabilir.Herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır..
Buradaki taktikler değer bilmeyen,sevdikçe şımaran tipler için...

Son düzenleme:

Dogrusun...yalniz kalmak isteyen istedigi kadar kalir ,kendisiyle hesaplasir,istedigi karari da verir ama unutulmamalidir ki fazla naz asik usandirir ....bir bakarsin ki elinde sandigi coktan ucup gitmis....duygular akillica yonetilmeli...

Dogrusun...yalniz kalmak isteyen istedigi kadar kalir ,kendisiyle hesaplasir,istedigi karari da verir ama unutulmamalidir ki fazla naz asik usandirir ....bir bakarsin ki elinde sandigi coktan ucup gitmis....duygular akillica yonetilmeli...

evet haklısın, kendileri de anlasa işte bunu..anladıklarında ise bazen çoookkkkk geç oluyor..ama bunu yaşamak istiyorlarsa buyursunlar yaşasınlar..keşke herkes akıllı olsa o zaman hiç bu tip sorunlar olmaz işte..

eşimeo kadar sinirliyim ki şuan nasıl cezalandrsam onu bilmiyorumm nasıl tavırlar yapsam küseceğim dayanamam ama yapacağım hakettiibu sefer hep ben alttan alıyorum yetti canıma...

işte ben zaman verdim bakalım 4, 5 gün oldu .. ama kimse sabır taşı değilidr, artık sağlığım etkilenmeye başladı
ne olacaksa olsun bitsin bende yoluma bakayım
çok sıkıldım bu belirsizlikten

eşimeo kadar sinirliyim ki şuan nasıl cezalandrsam onu bilmiyorumm nasıl tavırlar yapsam küseceğim dayanamam ama yapacağım hakettiibu sefer hep ben alttan alıyorum yetti canıma...

çok sinirlendirmiş sizi eşiniz :uhm:

işte ben zaman verdim bakalım 4, 5 gün oldu .. ama kimse sabır taşı değilidr, artık sağlığım etkilenmeye başladı

Iste budur!!!
Insanin asil dengesini bozan durum uzuntulerden ote belirsizliklerdir,umarim hersey gonlunce olur
..
opuyorumnanaktan

bencede canım belirsizlikten kurtul.. bende buna benzer bişey yaşamıştım,ama kavgalıydık.. ayrıldık mı ayrılmadık mı belli değildi 4 gün ne o aradı ne ben. sonunda dayanamadım aradım,tartışmaya başladık,tartışma sonunda ilişki bitti!
Belirsiz kalmaktan daha çok acı çektim tabi. Ama ayrıldık ve birbirimizin değerini anladık. Sonuçta şuan siz pek ayrı sayılmazsınız ve yokluğunu tam olarak hissedemez.
Biz şimdi yeniden başladık,tartışıp ayrıldığımız nedenleri konuşmadık bile. Ve özlemek gerçekten çok güzel...:asigim:

şimdi ailesinin yanında bayram dolayısıyla memleketine gitti bu yüzden bekliyorum
yoksa cidden dayanamıyorum artık bu duruma, yarın dönecek
inş. bizimkide düzelir :gitme:

şimdi ailesinin yanında bayram dolayısıyla memleketine gitti bu yüzden bekliyorum
yoksa cidden dayanamıyorum artık bu duruma, yarın dönecek
inş. bizimkide düzelir :gitme:

inş. canım... ama bu belirsizlik kötü bişeyle sonuçlanırsa sakın üzülme. Yeterince sevgi varsa değerini anlayacak,yoklugunu hissedecektir. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…