Erkeklere kızıyoruzda kızlarda bi garip

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Kızlar bi erkek arkadaşım var normal erkek arkadaş yani dertleşirken bana eskilerden bahsetti bi kızı sevmiş 6 mi 7 senemi neyse sevgili olmuşlar fakat kız bunu bırakıp bi başkasıyla evlenmiş aradan 2 sene geçince çocuģu felanda olmuş bu arada. Kız buna yazmış ben senin ahını aldım boşanma aşamasindayim felan çocuk çokda detay vermedi yani oturup birebir anlatmadiki erkekler geneli biz gibi anlatmazlar sanirim yani tam olarak ne konuştular bilmiyorum seviyomusun halaa dedim hayır dedi ay yorumda yapamadim bilmiyorum sonuçta evli kadın hadi erkekleri anladikta heycan ararlar evlilikte buna ne demeli çocuk zaten söyleyceğni sòylemiş nihayetinde evli kadinsin deyip kızı engellemiş benim anladığım bundan yüz bulsa ozaman boşanacaktı herhal ben böyle şeyleri duyunca çok allak bullak oluyorum ya hem evlenmeyi çok istiyorum hemde bakiyorum bu nasıl evliliklerdir bi anlam veremiyorum

Evet kadınların da fena olduğunun bi örneği olmuşsunuz bence adama ahını aldım dedi diye kadının boşanmayı planlayıp adama asılacağını düşünmeniz güzel bi örnek gerçekten.
Ben öyle birşey düşünmedim tamammi çocuk zaten kendisi ima etti ısrarla çocuğs yazmış evli barkli kadin ne diye yaziyor erkek yazsa taşlarsınız

Kızlar bi erkek arkadaşım var normal erkek arkadaş yani dertleşirken bana eskilerden bahsetti bi kızı sevmiş 6 mi 7 senemi neyse sevgili olmuşlar fakat kız bunu bırakıp bi başkasıyla evlenmiş aradan 2 sene geçince çocuģu felanda olmuş bu arada. Kız buna yazmış ben senin ahını aldım boşanma aşamasindayim felan çocuk çokda detay vermedi yani oturup birebir anlatmadiki erkekler geneli biz gibi anlatmazlar sanirim yani tam olarak ne konuştular bilmiyorum seviyomusun halaa dedim hayır dedi ay yorumda yapamadim bilmiyorum sonuçta evli kadın hadi erkekleri anladikta heycan ararlar evlilikte buna ne demeli çocuk zaten söyleyceğni sòylemiş nihayetinde evli kadinsin deyip kızı engellemiş benim anladığım bundan yüz bulsa ozaman boşanacaktı herhal ben böyle şeyleri duyunca çok allak bullak oluyorum ya hem evlenmeyi çok istiyorum hemde bakiyorum bu nasıl evliliklerdir bi anlam veremiyorum

Bence kadın ''bak ben sana bunu ettim benim de başıma bu geldi'' demek istemiş gibi geldi.
Konuşma devam etmediyse sadece bunu dedi ise vicdanını rahatlatmak için yazmıştır.
Kadın neler yaşadı bilmeden ah alamam ama ben yazdığınızdan kötü bir şey çıkarmadım.
Tabi bu benim görüşüm..

Bence kadın ''bak ben sana bunu ettim benim de başıma bu geldi'' demek istemiş gibi geldi.
Konuşma devam etmediyse sadece bunu dedi ise vicdanını rahatlatmak için yazmıştır.
Kadın neler yaşadı bilmeden ah alamam ama ben yazdığınızdan kötü bir şey çıkarmadım.
Tabi bu benim görüşüm..
Hayır canim konusmayi devam ettirmeye çalışmış

7 yıllık gül gibi sevdasından kimsenin öylesine vazgeçeceğini düşünmüyorum..
Belki seve seve ayrıldı, çünkü sonunu göremiyordu.
Haa evliliğinde mutluluğu bulamayınca, kim eski aşklarını hatırlayıp acaba onunla olsaydı
nasıl olurduk diye sorgulamaz?
Belki gerçekten ahını almış olabileceğinden helalleşmek istedi.
Gel birlikte olalım dememiş neticede.
Azıcık iyi niyet..

Yahu senin yazdiklarini diyorum...
Kendin dedin hadi erkekleri anliyorum gibisinden ...sizde cevirkazi yanmasinda ustasiniz ama ih ih...burda yemezler
Evet erkekleri anliyorum dedim inkar etmiyorum ancak bunda şunu kasdediyorum bunu onlara yapistiranda biziz heycan ariyor diye

napalım istiyorsunuz kadını linç mi edelim ozaman rahatlayacakmısınız konusahibi hanımefendi.kadın kadının kurdu olmasın artık ya yeter

Normal erkek arkadaş da biraz bu erkek arkadaşına alıcı gözle bakıyorsun gibi hissettim ben. Eski konularından evlenmeye belli bir derece obsesyonun olduğunu da biliyorum, biraz alıcı gözle baktığından erkek tarafını savunmaya geçmişsin gibime geldi. Ama iki tarafı da dinlemeden hayatta hiçbir zaman kesin yargılara varamazsın, bunu yaparsan kaybedersin unutma.

Back
X