bu erkekler çok garip. umursamaz soğuk davranırsın sertsin diye soğurlar, sevecen sıcak ilgili davranırsın şımarırlar burunları kalkaaar. bunlara napmalıı?
Ortasını bul.Ama ne yaparsan yap çok yüz verme kesinliklee
bu erkekler çok garip. umursamaz soğuk davranırsın sertsin diye soğurlar, sevecen sıcak ilgili davranırsın şımarırlar burunları kalkaaar. bunlara napmalıı?
olay da tam orda işte. ortasını bulmakta:44:
canım mesela 1 gün sen mi arıyorsun sen mi msj atıyorsun bir sonraki gün ondan bekle.. her gün sen ararsan, ilgilenirsen erkek alışır.. kendi görevlerini unutur birde seni azarlar neden sesin çıkmıyor diye
zaten hep o arar o mesaj atar da ne bileyim böyle ilgisi azaldı gibi sanki ben bağlandıkça o çözüldü ya da her zamanki gibi alınganlık, kuruntu yapıyorumm
ahh bu 'gibi' ler... :) kız sen kuruntu yapıyorsundur.. belkide o her zamanki gibi davranıyordur ama sen hep daha fazlasını beklediğin için sana azaldı gibi geliyordur..
ben çok garibim ya sinir oluyorum kendimee artık. bu zamana kadar kaç kere ayrıldım ondan o bi kere bile gitmedi benden, bu sefer ben gittim ve yine ben hatalıydım bu sefer aradım konuşup halledelim dedim özür bile dilemedim ama bu adımı attığım için kendimi ezik ve onu şımartmış gibi '' hissediyorumm''
neden ezik olasın canım ayrılmayı sen istemişsin ama sonra pişman olmuşsun tabiki arayacak kişi sendin... sen sevgin için mücadele etmişsin bu çok normal bir hareket.. erkekler şımarabilir o konuda bişey diyemeyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?