• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklere nasıl davranmalıı?

huhuuu8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
207
1
0
Ankara
bu erkekler çok garip. umursamaz soğuk davranırsın sertsin diye soğurlar, sevecen sıcak ilgili davranırsın şımarırlar burunları kalkaaar. bunlara napmalıı? :10:

bence erkeklere fazla ilgi göstermek onlara yaramıyor... sonra havalara giriyorlar tutabilene ne mutlu.. en iyisi orta şekerli davranmak ;)

bu erkekler çok garip. umursamaz soğuk davranırsın sertsin diye soğurlar, sevecen sıcak ilgili davranırsın şımarırlar burunları kalkaaar. bunlara napmalıı? :10:

Karşındaki erkek sana nasıl davranırsa, sende ona aynı şekilde davran..
Sen böylesin dediğinde, sende ona sende aynısın . Farkın yok benden diyebilesin..
Öyle davranmalısın çünkü ;o sana baktığında kendisini , sen ona baktığında kendini görebilesin..

Son düzenleyen: Moderatör:
olay da tam orda işte. ortasını bulmakta:44:

canım mesela 1 gün sen mi arıyorsun sen mi msj atıyorsun bir sonraki gün ondan bekle.. her gün sen ararsan, ilgilenirsen erkek alışır.. kendi görevlerini unutur birde seni azarlar neden sesin çıkmıyor diye ;)

canım mesela 1 gün sen mi arıyorsun sen mi msj atıyorsun bir sonraki gün ondan bekle.. her gün sen ararsan, ilgilenirsen erkek alışır.. kendi görevlerini unutur birde seni azarlar neden sesin çıkmıyor diye ;)

zaten hep o arar o mesaj atar da ne bileyim böyle ilgisi azaldı gibi sanki ben bağlandıkça o çözüldü ya da her zamanki gibi alınganlık, kuruntu yapıyorumm :19:

zaten hep o arar o mesaj atar da ne bileyim böyle ilgisi azaldı gibi sanki ben bağlandıkça o çözüldü ya da her zamanki gibi alınganlık, kuruntu yapıyorumm :19:

ahh bu 'gibi' ler... :) kız sen kuruntu yapıyorsundur.. belkide o her zamanki gibi davranıyordur ama sen hep daha fazlasını beklediğin için sana azaldı gibi geliyordur..

ahh bu 'gibi' ler... :) kız sen kuruntu yapıyorsundur.. belkide o her zamanki gibi davranıyordur ama sen hep daha fazlasını beklediğin için sana azaldı gibi geliyordur..

ben çok garibim ya sinir oluyorum kendimee artık. bu zamana kadar kaç kere ayrıldım ondan o bi kere bile gitmedi benden, bu sefer ben gittim ve yine ben hatalıydım bu sefer aradım konuşup halledelim dedim özür bile dilemedim ama bu adımı attığım için kendimi ezik ve onu şımartmış gibi '' hissediyorumm'' :(

ben çok garibim ya sinir oluyorum kendimee artık. bu zamana kadar kaç kere ayrıldım ondan o bi kere bile gitmedi benden, bu sefer ben gittim ve yine ben hatalıydım bu sefer aradım konuşup halledelim dedim özür bile dilemedim ama bu adımı attığım için kendimi ezik ve onu şımartmış gibi '' hissediyorumm'' :(

neden ezik olasın canım ayrılmayı sen istemişsin ama sonra pişman olmuşsun tabiki arayacak kişi sendin... sen sevgin için mücadele etmişsin bu çok normal bir hareket.. erkekler şımarabilir o konuda bişey diyemeyeceğim :)

neden ezik olasın canım ayrılmayı sen istemişsin ama sonra pişman olmuşsun tabiki arayacak kişi sendin... sen sevgin için mücadele etmişsin bu çok normal bir hareket.. erkekler şımarabilir o konuda bişey diyemeyeceğim :)

ah erkekleeeeeeer :)

O sana nasıl davranıyosa sende öyle davran
Erim paşam diye fazla havaya sokma
İkinizde 9 aylıksınız netice de kimsenin kimseden üstünlüğü yok
Adamına göre muameleyi severim

Nasıl ki biz kadınlar hepimiz bir değiliz, ihtiyaçlarımız, beklentilerimiz farklı; erkeklerin de tek tip olduğunu varsayıp tek formül aramak yanlış.

Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki insanoğlu kendisiyle alakadar olunduğu nisbette karşısındakine alakasını yitirir; bu her türlü ilişki için olduğu gibi kadın erkek ilişkileri için de geçerli.

Bir de 36 yaşında bir ablanız olarak genç kızlar sızlere ufak bir tavsiye; sevgilinize kocanızmış gibi davranmayın.

Yapılması gerekli özel bişey yok canım erkek milletine..içinden geldiği gibi davranacaksın,bırak ne düşünürse düşünsün.:ssz:

Kendin gibi ol tatlım, akışına bırak.
Hiç taktik yürütme öyle mi yapsam böyle mi yapsam diye.
Elbet üzüleceğiz yaşayacağımız acı varsa yaşayacağız.
Taktik yürüttükçe ilişki aşktan çıkar hırsa inada biner..
Gönlünce içinden geldiği gibi yaşa aşkını sevdanı çekinmeden.
Zaten seviyorsa şımarmaz da, soğuk durmaz da..
Her şey karşındakinin içine bakıyor.
Sen sen olursan sana uygun birini bulursun..
Ama sen taktik yürütürsen, taktiğe uygun birini.
Sonra da yorulursun başkası olmaktan.
Yani diyorum ki; başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsiin.. :ssz:

Back
X