erkeklere sormuslar cıplak bir bayanmı yoksa ic camasırlı bir bayanmı

ben nü olmaktan hoşlanmam. itici gelir çıplak insan bana. ama güzel kıyafetlerle çok daha çekici olabilir çıplak halinden...

haha sevgilime sordum o da iç çamaşırlı dediii :D
neden diye sorduğumda
1. o çamaşırları kendilerinin çıkarma isteği doğarmışmış:D
2. gizemli ve merak uyandırırmış acaba ne çıkıcak altından diye:D
çok enteresan değil mii :D

valla o ic camasırlarınında uzun sure durmayacagı kesin 2 dk cıkar:) erkek milleti iste tuhaflar

dekolte de çıplaklıktan daha çekicidir zemuszemus

erkekler frikigi ck seviyor ister alttan ister gogusten ama biz bayanlarda bir okadar dikkat ediyoruz yani biz kaciyoruz onlar kovaliyor biz dikkat ettikce onlar pusudan kalkmiyor nezaman frikigi gorduler sanki zafer kazanmii edasinda oluyorlar heralde bunuda esime sormaliyim :) (tabi birde bazen frikigin kacinilmaz oldugunu bilerete giydimiz seyler oluyor) buda farkli bir konu gercimafoldumbenmafoldumben

ah ah benim eşiminde iç çamaşırla arası kötü ne gereği var diyor adam ya bende çok seviyorum değişik iç çamaşırlar giymeyibayanssulusmile

erkekler iç çamaşırlı bayanları çok seksi buluyolar ama o çamaşırlar üstünde kalmıyoki 2 dkda geri çıkarıyolar anlamak güç bunları :) çok çekici sanırım anında etkisine kapılıp parçalayıp çıkarma isteği duyuyolar sanırım:kedi:

İç çamaşırlar kesinlikle. Ama benimki iç çamaşırdan ziyade etek hastası. nasıl bir duyguysa artık

Back
X