- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Kızlar, kadınları anlama sanatı derler ama..
Ben erkekleri de anlamış degılımm :d
ne biliyim aslında basit çözülürler ama mesela ummadıgımız hareketler yapabliyolar..ya da mesela mını gıyme derler yanlarında senı öyle gezdırmek ıstemezler ama dısarda baska mını görseler bakarlar..
Bu victoria secret olayına da gıcıkk oluyorumm, begenmeyen erkek yok o kadınları :) :)
var mı erkekleri anlayaaan?
Her istediklerini yapınca senden güzeli iyisi anlayışlısı yok.. istediği bir şeyi yapma senden kötüsü yok. Gelde o boğazına yapışmaaaa
kadınları kim anlamışki biz erkekleri anlamaya çalışalım yaa
yaa sorma canımm..kadınların bi tn sorumlulugu var, onlara hem anne sefkatı göster hem mutfakta midelerine bayram yasat, hem suprizlerle onu mutlu et hem her konuda tatmin et, hem her konuya anlayıs göster dertlerıne ortak ol..
ne yani bi ilişkiyi sadece kadın mı üstlenmeli? erkegin hic mi sorumlulugu yokk? mükemmel kadın olmalı da mukemmel erkek olmamamalı mı? :)
ErkekLer kendiLerini vazgeçilmez sanıyor. Bensiz yapamaz havasında hepsi. Kimi kadında mum ediyor adamı onun sırrı ne acabaa
Mükemmellik çok göreceli bi kavram bence Erkek adam gibi adam olsa sorun olmaz karı gbi naz yapıyolar sonra biz naz yapıncada naz yaptık oluyor
Kızlar, kadınları anlama sanatı derler ama..
Ben erkekleri de anlamış degılımm :d
ne biliyim aslında basit çözülürler ama mesela ummadıgımız hareketler yapabliyolar..ya da mesela mını gıyme derler yanlarında senı öyle gezdırmek ıstemezler ama dısarda baska mını görseler bakarlar..
Bu victoria secret olayına da gıcıkk oluyorumm, begenmeyen erkek yok o kadınları :) :)
var mı erkekleri anlayaaan?
amannn boşver şekerim onlar kaybedeer :)victoria secret olayına bende gıcık oluyorum.. ustelık ordakı mankenlere de ..
hele adrıana lıma cıps reklamında oynamıstı.. sankı gunluk hayatında cıps yıorda bızıde cıps yemeye cagırıor.. sonra bızde basen oluyor onlarda hıc bişi
Çok yakışıklı erkekle birlikte olmayacaksın onu bilir onu söylerim iç güzelliğe bakacaksın.Yakışıklı adamın derdi de çok oluyor,başımıza bela alıyoruz
hmm peki hem yakısıklı, karızmatık..hem de agzı ıyı laf yapıyosa? ınsanlar onunla konusmaktan sohbetten keyıf alıyosaa?
hmm peki hem yakısıklı, karızmatık..hem de agzı ıyı laf yapıyosa? ınsanlar onunla konusmaktan sohbetten keyıf alıyosaa?
Ben denedim öyle bir tane 10 yıl kadar =) Buna bela aramak deniliyor, yakışıklı adamın kahrı çekilmiyor, hele bir de çingene pilici gibi muhabbeti iyiyse ooooo uğraşması çok =)
evet öyle sanıyolar ama asıl onlar bize muhtaaçç..hiç te vazgecılmez havasına gırmesınler, zaten sınırlıyım suan!!
şuankı durumdan bahsedıyım, yoldayım eve gıdıyorum demıstı, smdı aradım arkadasına gıtmıs..haber vermedı..
ve bu arkadasına ne zaman gtse ıstemedıgım tarzda seyler oluyo..örnegın gece 1 de caddeye yurumuslerdı en son..ne işi var
Çok yakışıklı erkekle birlikte olmayacaksın onu bilir onu söylerim iç güzelliğe bakacaksın.Yakışıklı adamın derdi de çok oluyor,başımıza bela alıyoruz
Ayy bende çok sinir oluyorum öyle şeyleree..Ne işin var senin o saatte yani gitmesen ölcen mi ben yapsam aynısı kıyamet kopar ama ne o erkek !
Ben denedim öyle bir tane 10 yıl kadar =) Buna bela aramak deniliyor, yakışıklı adamın kahrı çekilmiyor, hele bir de çingene pilici gibi muhabbeti iyiyse ooooo uğraşması çok =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?