• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri anlama sanatı :) :)

Yok canim yok ne üzmesi sonuna kadar haklisin, bende oyle düsünüyorum, resmen dalga geçiyor benimle !
Aynen gerçekten sevse ne yapar ne eder, konusur, ilgilenir, gorusmek ister......
Tamam mesaj atmiyim daha, ama bugun ki yazdigimia cevap yazarsa ne yapiyim peki sndz ?
dayanamiyorum, agzima geleni soylemek geliyo içimden!! :57::57:
Içim öfke dolu !Sonuçta nette konuşmuşsun sen bu adamla. Senle konuşurken (1 sene boyunca görüşmüşsünüz üstelik), hiç görüşelim, tanışalım diye bi ısrarı bile olmadıysa muhtemelen başkalarıyla da konuşuyodur zaten. Aradan geçen onca zamandan sonra kimbilir kimler girdi araya da. Sana da 1 yılın hatırına cevap yazmıştır muhtemelen. Cevap yazarsa alelade bişey yaz gönder. Çok durma üstünde. Önemsetme ona kendini. Emin ol o kişiyle bir geleceğiniz olmaz. Köprünün üstünden çok sular akmış ;)

"Gorüsmüssünüz" yazmissin da tam anlamadim, ama biz hiç yuz yuze grsmedik...

Birde hiç "grselim tanisalim" diye demedi demedim.

Kaç kez dedi goruselim bulusalim diye, kaç kez kafa yorduk nerde grsebiliriz, nasil, ne zaman....hangi kosullarda.... ama firsat olmadi maalesef... nasip degilmis demekki....Israri oldu, benimde oldu ama grsemedik iste...
Ama kimseyle cikmadi simdiye kadar...
aradan gecen o 6 ayda biriyle filan tanismis olabilir... ama hayatimda kimse yok dedi bana.... ve inaniyorum bu dedigine... cunku 1 sene boyunca konustuk, bana hiç yalan soylemedi, hiç bi zaman !! biliyorum....
zaten onun ailesini fln taniyorum ben.... yalan soylemedigini nerden mi biliyorum ? biliyorum iste...... ailesini bilmemden,.... bi suru seyden.... yalanci mumu yatsiya kdr yanar... bi kez soylese illaki fark ederdim herhalde...
bencede 1 yilin hatirina cevap yazmistir... o kadar tas kalpli degildir...
Zaten durust ve samimi oldugunu için ben ona deger veriyodum... haksizlik etmis oldugumu dusunup ona tekrar yazmak istedim... hiç bir sans vermedigimi dusundum ona...
"önemsetme ona kendini" ne demek cnim ? ksura bakma ben avrupada yasiyorum turkçem sizinki kdr guzel degil, bazi seyleri anlamiya biliyorum :(
Bencede haklisin canim, ustunde durmuyim daha iyi... cvp yazarsa kiza oz bisey yazarim belki daha da yazmam!!! yani ins oyle umud ediyorum....

Kaç kez dedi goruselim bulusalim diye, kaç kez kafa yorduk nerde grsebiliriz, nasil, ne zaman....hangi kosullarda.... ama firsat olmadi maalesef... nasip degilmis demekki....Israri oldu, benimde oldu ama grsemedik iste...
aradan gecen o 6 ayda biriyle filan tanismis olabilir... ama hayatimda kimse yok dedi bana.... ve inaniyorum bu dedigine... cunku 1 sene boyunca konustuk, bana hiç yalan soylemedi, hiç bi zaman !! biliyorum....
zaten onun ailesini fln taniyorum ben.... yalan soylemedigini nerden mi biliyorum ? biliyorum iste...... ailesini bilmemden,.... bi suru seyden.... yalanci mumu yatsiya kdr yanar... bi kez soylese illaki fark ederdim herhalde...
Zaten durust ve samimi oldugunu için ben ona deger veriyodum... haksizlik etmis oldugumu dusunup ona tekrar yazmak istedim... hiç bir sans vermedigimi dusundum ona...
"önemsetme ona kendini" ne demek cnim ? ksura bakma ben avrupada yasiyorum turkçem sizinki kdr guzel degil, bazi seyleri anlamiya biliyorum :(
Bencede haklisin canim, ustunde durmuyim daha iyi... cvp yazarsa kiza oz bisey yazarim belki daha da yazmam!!! yani ins oyle umud ediyorum....

Hayırlısı olsun canım:54:

Amiiiiiinnnn

cok kotu firça çekcem nasip olursa, beni deli etti cunku... :((

Ya insan hiç mi girmez, anlamiyorum, telefonundan bile, bi bakmak icin biri msj yazdi mi yazmadi mi diye....

ne acayip bu erkekler !

Hepsi mi boyle kizlar ?
Canım hepsi böyle değildir ilgili erkekse böyle yapmaz bence hatta sevinir yani
Ama doğası böyledir belki biraz tirip atmayı seviyodur
Çıktığınızda nasıldınız yani konuşması falan

Canım hepsi böyle değildir ilgili erkekse böyle yapmaz bence hatta sevinir yani
Ama doğası böyledir belki biraz tirip atmayı seviyodur
Çıktığınızda nasıldınız yani konuşması falan

yok o o zamanda boyle soguktu.... (bencede dogasi bu onun!)
iltifat etmeyi beceremezdi...
soyliyemezdi duygularini..... dile getiremezdi...
sessiz sakin biri....
ama komik geliyodu, konusmalari hosuma gidiyodu yani,
hem hep konusrduk msjlasirdik her gun.... simdi boyle olunca bende sok etkisi yaratti :D :52:
amaan napiyim, napiyosa yapsin....

Son düzenleme:
[QUOTE=sndz94;26661609]

yok o o zamanda boyle soguktu.... (bencede dogasi bu onun!)
iltifat etmeyi beceremezdi...
soyliyemezdi duygularini..... dile getiremezdi...
sessiz sakin biri....
ama komik geliyodu, konusmalari hosuma gidiyodu yani,
hem hep konusrduk msjlasirdik her gun.... simdi boyle olunca bende sok etkisi yaratti :D :52:
amaan napiyim, napiyosa yapsin....

Bencede kafana takma oluruna bırak
Eğer mesaj atmak istiyosanda açıklama yap niye böyle yapıyosun konuşmak istemiyosan rahatsız etmem
falan de. Oturup konuşun

Erkekler bizden kesinlikle daha anlaşılmaz bir türdür:(İstisnalar mevcuttur)

- Eşine ya da kız kardeşine sarkıntılık yapanı boğabilirler ama kendileri yapabilirler..

- En ufak sinirde vurmak isterler ekranda izlediklerinde vuranları ayıplarlar..:53:

-Açık giyinen ya da bakımlı her kadına ayartmak amacıyla yapıyor diye düşünürler.Halbuki kadınların doğasında güzel olmaya eğilim vardır..Kadın şifon etek mi giyiyor kadife mi erkek nerden bilecek..?Ya da küpesi inci mi elmas mı nereden anlıycak?

- Yakınlarına topuklu ayakkabı hoş kıyafetler giydirmezler ama diğer kadınların böyle olanlarına akarlar..

-Pistirler,küfrederler,sümüklerini etrafa atarlar,çoraplarını koltuk ya da avizenin içine atarlar,tuvaleti temiz bırakmazlar,ter kokarlar ama sizin hep cici temiz olmanızı beklerler?

- Kadınlara sürekli güzel-çirkin ya da salak-zeki ifadesi kullanırlar sanki başka sıfat yokmuş gibi...Ama kendilerine böyle bir ayrım uygulamazlar...Yani erkek arkadaşlarının aptal zeki yakışıklı olması önem taşımaz..

- Evdeki bayan yakınlarına kaba saba düşüncesiz davranırken güzel bi kız gördüklerine şirinlere dönerler..:52:

- Kızları tavlayana kadar zeki terbiyeli sempatik canlı düşünceli görünürler..Zamanla gerçek yüzleri ortaya çıkar..:50:

- Daima aldatmaya eğilimlidirler..:27:Nasıl olusa olsun eşi,kafasında tilkiler gezer..

- Kendilerini reddeden ya da bırakan kadına kafayı saplarlar...Bu onlar için korkunçtur,dünyanın sonudur..Nasıl olur nası biri onları reddeder..Dünyanın sonu gelse böyle olmazlar,ağlarlar yemezler ortalığı gererler,zıplarlar hoplarlar..Kadın aynısını yapsa çatlak lan bu karı..derler..:27:

- Ulaşamadıklarını mundarlarlar...Bu bana kesinlikle bakmayacak ülen o zaman rehatsız edekte kanka keyfimizi bulak derler...:33:

- Pörtlek pörtlek kadınlara bakarlar..Sankim bir yerin adını unutmuş soracak...Heh!diyesiniz gelir sonra zönk!:52:

-Bir kadın kendileriyle gülümseyip konuşsa rahat davransa yıllardır tanıyor bile olsalar anlam çıkarırlar..Lan oğlum bu bana yazıyor lan..Yani hepsi çok yakışıklıdır ya hiç biri çirkin tipsiz değildir!.:45:

Aklıma geldikçe yazarım..Bayıııldınız biliyorumm....:) Haa efendiler de var tabii...

Yok canim yok ne üzmesi sonuna kadar haklisin, bende oyle düsünüyorum, resmen dalga geçiyor benimle !
Aynen gerçekten sevse ne yapar ne eder, konusur, ilgilenir, gorusmek ister......
Tamam mesaj atmiyim daha, ama bugun ki yazdigimia cevap yazarsa ne yapiyim peki sndz ?
dayanamiyorum, agzima geleni soylemek geliyo içimden!! :57::57:
Içim öfke dolu !Sonuçta nette konuşmuşsun sen bu adamla. Senle konuşurken (1 sene boyunca görüşmüşsünüz üstelik), hiç görüşelim, tanışalım diye bi ısrarı bile olmadıysa muhtemelen başkalarıyla da konuşuyodur zaten. Aradan geçen onca zamandan sonra kimbilir kimler girdi araya da. Sana da 1 yılın hatırına cevap yazmıştır muhtemelen. Cevap yazarsa alelade bişey yaz gönder. Çok durma üstünde. Önemsetme ona kendini. Emin ol o kişiyle bir geleceğiniz olmaz. Köprünün üstünden çok sular akmış ;)
malesef dogru canm arkdas haklı :( üzme kendını..deger veren dürüst biri elbet cıkar..

Arkadaşa katılıyorum canım söylemek çok zor bunları ama gerçekler

Önemsetme kendini derken; Bahsettiğin adam kendini bişey zannetmesin yani, senin için '' bak şimdi nasıl da kuzu kuzu dolanıyo peşimde ''demesin. bunu düşünmesine fırsat verme demek istedim. Ailesini falan tanıdığına göre netten tanıştığın biri sayılmaz bu. Tam olarak anlatmadığın için öyle sandım ne bilim :26:
Bak canım, nasılsa biz ne dersek diyelim sen içinden geleni yapıcaksın aslında, bu işler hep böyle olmuştur ama, yine de dikkate alırsın diye söylüyorum. Sen 2. şansı vermişsin ona zaten yazdıklarınla, ama o bunu pek dikkate almışa benzemiyor. Öyle olsa emin ol cevap yazmak için acele ederdi, seninle tekrar konuşuyor olduğundan çok memnun olduğunu ifade ederdi sana. Şimdiden bu kadar gevşek olan ilişki, bilmiyorum ilerde güçlü bir aşka dönüşür mü, ama bence zor. Ona güvenmene gelince; Lütfen hiçbir erkeğe güvenme, LÜTFEN. Çünkü inan bana hiçbir erkek eline geçen fırsatı kaçırmaz, bunun için güçlü bir iradeye sahip olmaları gerekir!!!! Böyle erkek de malesef günümüzde az kaldı. Belki kimseyle gezip tozmamıştır ama, kimseyle konuşmadığından emin olma. MSN ŞİFRESİNİ Mİ BİLİYOSUN? BAŞKA ADRESİ OLMADIĞINI NERDEN BİLİYOSUN? biz kızlar saf oluyoruz biraz, söylenene çabuk kanıyoruz sanırım... Dikkat et, Yoksa sonradan çookkk daha fazla kızarsın kendine !!! Yine de sen bilirsin tabi ,inşallah sen haklı çıkarsın ;)

SANIRIM ALINTILAR KARIŞMIŞ, AMA SEN OKURSAN ANLARSIN ZATEN ;)

canım sende söylemişsin anca filmilerde dizilerde izleriz hem romantik hem ince ruhlu hem ince düşünenleri:)))

ya canım zor bısey degıl kı..arada bı sasırtsın benıi cok mu zor arada bı surprızler hazırlamaaaak :):)
en son ne zaman cıcek aldıgını soylesem gülersınızz kızlar vallla ben bıle tam tarıhı hatırlamıyorummmm :) ben erkek olcaktm varyaaa

Back
X