canım erkekleri çözmek zor ama şunu anladım ki kadınları çözmek daha zor!
e be güzel arkadaşım madem evlenme isteğin vardı içinde niye ayrıldın?
arkandan koşup egonu mu arttırmak istedin anlamadım ki..
niye hırslı olmasına rağmen ısrar etmiyor diye karalar bağlıyorsun.. bence sen pişman olmuşsun
kaçmaya kalkmışsın ama baktın kovalayan yok geri koşayım bari diyorsun ama bu kararlar ciddi kararlardır sonuçta
27 yaşında bi insan da kalkıp ondan ayrılan birine köpek olmaz. beni istemeyeni ben de istemem madem der. hem ayrılmışsınız niye aramasını bekliyorsun ki? tabi ki aramıcak yani..
üstelik arkadaş kalmak çok zor bişey emin ol biliyorum yapamıyorsun yani.. haklı adam arkadaş kalmak istememekte..
arada güçlü bir bağ olsaydı zaten ne yaapr eder sana ulaşırdı,
iyi oku istersen bir daha oku yazdıklarımı,evlenme isteği vardı içimde tabiki hepimiz bir ilişkiye ciddi olarak başlıyoruz ama bişekilde olaylar gelişiyor her ilişki evlilikle sonuçlanmıyor.ben pişmanım demiyorum,hatta ben bu denli beni sevdiğini söyleyen,her fırsatta evliliği dile getiren bir erkeğin birden böyle herşeyi kabullenmesi ilginç diyorum??hatta ben bu olay üzerine iyiki ayrılmışım diyorum.tekrar arayıp bir kez daha şansını denemek isteemesi peşimde köpek olması anlamınamı geliyor.sen böyle bakıyorsan pes doğrusu.demek köpek oluyor arayınca öylemi.niye aramasın ki,bu süre zarfında araması karşısındaki kadına ne kadar değer verdiğini gösterir canım
kaçmaya kalkmışsın ama baktın kovalayan yok geri koşayım bari diyorsun bu ne biçim bir cümledir yahu
bence çok yorgun bi duygusal yaşantısı olmuş onun. seni istese bile peşinden koşacak hali kalmamış. zaten bunlar bu yaşa kadar olmayacak tiplerin ilişkilerin peşinden koşup yoruluyolar, posaları bize kalıyo. :)))
eğer gerçekten beğendin hoşlandıysan ondan, geri adım atmayı dene eğer değerse senin gözünde. yok zaten olmazdı diyosan kılını kıpırdatma ve üzülme.
ve sana hak veriyorum gerçekten birazcık zorlasalar şartları, gerçekten istediklerini belli etseler şu kız gibi davranma huylarından vazgeçip, ya da şımaracağımızı düşünmeseler, ısrarcı olsalar, ne kadar güzel ilişkiler çıkacak ortaya...
Sizi sevmiş bence.Ama kafasında onun da soru işaretleri vardı demekki.Siz de çok çabuk ayrılmak istemişsiniz.o da kabullenmiş.Biri de bana ayrılalım arkadaş kalalım dese ben de olmaz derdim.Ama tabi o bir erkek peşinizden koşmalıydı.Sevgi mücadele emek ister.Zaten uyuşmadığınız şeyler de olmuş.Belkide böylesi hayılıdır sizin için.İnş kısa zamanda hayırlı bir insan çıkar karşınıza.
Bence erkekler sabirli olup mucadele edemiyorlar ya da etmek istemiyorlar sanirim tek eslilik islerine gelmiyor ne yazik ki...
Doğru Sourcream;kafamçokkarıştı neden mücadele etsinler kii...o kadar kolay kızlar var ki her anlamda..
bütün erkekler aynı hevesi alınca ilişkiyi bitiriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?