• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri Anlamıyorum

Öpüştün mü ? Ne komik bir soru ya.
Kaç yaşında o ve sen ? Hani yaşı küçük olanlara normal olabilir de.
Yaşı büyük olanlara biraz az kalıyor. Yani ne bileyim ... Çok basit bir soru.
Namusu bu kadar , öpüşmeye kadar indirgemek ?
Ha bana göre en doğru soru, önüne gelenle öpüşür müsün? Bişey hissetmeden öpüşür müsün? olabilir.
En azından az çok bir çıkarımlar yaparım, anlarım.
Ama öpüştü diye onu nasıl adlandırabilirim ki ?
Vizeler olduğu için yorumlara cevap veremedim ama ben 19 yaşındayım oda 20 sanrım işte 2 sınıfta okuyor kendisi.Bende bi anda o soruyla karşılaşınca şaşırdım ama zaten sınırımıda koydum konuşmuyorum kendisiyle.
ben senın yerınde olsam..
bu soruya cvp vermek yerıne..
bı guzel haddını bıldırırdım...
pekı ben sana bısey sorsam?
sen bu soruyu sorma cesaretını nasıl bulabıldın derdım...
baktın sacmalıyor..
erkek dedıgın kdının oturusundan kalkısından bıle anlar bunları der agzına verırdım lafıoturturdum...
Yorumunuz için teşekkür ederim :) Aklıma geldi ya bi an durdu sanki kafam :ssz:
adamın niyeti bozuk :23:
uzak dur canım
Eski çıktıgı kızı unutmaya çalışıyor ve yaralarını bende kapatmaya çalışırken beni yaralıcaktı.. Mesaj atıp söledim zaten yara bandı olarak kullanamazsın beni kbkma diye sonrasnda sms btti zaten bida mj atmadım o kendisi attı. Sen çok iyi bir insansın diye snra canım benim özlendn diye bende faceden eyvallah dedm :1::1: :ssz:

bu cinsi sapıklara karşı dikkatli ol yavrum olur mu?cidden öyle...keşke bundan sana ne ya da aşağıda bir arkadaş söylemiş ya,önüme geleni öptüm ama senle öpüşmeyeceğim deseydin diye,ay tam dumur olurdu yaa:)) dumur ediver tatlım böylelerini.neyse bu salağın niyeti belliymiş,niyetini belli etmeyenlere karşı da dikkatli ol olurmu kuzucukkk

Back
X