Erkekleri avucunun içine almanın yolları nelerdir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ay30
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ay30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
346
541
53
Arkadaşlar hep evlilere denir ya kocanı avucunun içine al nedir bu avucunun içine almak basık alınır ben aldım diyen var mı?

Sen o lafı diyenleri dinleme .
Ne eşin seni avucunun içine alsın ne sen onu .

Birbirinize saygıda , sevgide kusur işlemeyın . Evliliğiniz br ömür mutlu gider.

ben işte bu tabire uyuz oluyorum.ilişkide hesapçı değilim.
mutluluk huzur ararım.
böyle kendini erkekleri slak yerine koyan bundan zevk alan üstüne böyle diyen kadınları anlamıyorum.
hani karşısındaki erkeğin avlanmaya niyeti yoksa zaten neden karısının dediklerini yapmak istesin
ikincisi kadına ve evliliğine saygısından karısını dinliyorsa neden ele avuca sıgacak kadar küçük bir varlık olsun.annemde bana der böyle kadınlar var diye.
sanki öyle kadınlar ego tatmini yapınca kocalarını mükemmel mi görüyorlar,çok mutlu huzurlu mu olacaklar ?tabiki hayır.
annem kendi beceremediği şeyi hep bende görmek istemiştir. bu da dahil.

Önce avucunun içine alır gibi olursun sonra farkına varınca o seni avucunun tersiyle itiverir.

O yüzden mutlu olmaya çalışın yeter.

Ayrıca insanlar cevap yazmış, devamlı nokta koyup durmussunuz. Bi cevap verebilirsiniz onun yerine. Çok mu acil bi durum güncel kalması gerekiyor?

Benim de en sevmedigim laflardan biridir. Hicbir zaman esimi avucumun icine alabilecek kadar akilli (!) olamadim. Ama esim icin her zaman herseyde oncelik benimdir. Bir dedigimi de iki etmedi bugune kadar. Ben de ona ayni sekilde yaklasirim tabiki de.

Yani bence siz avucunuzun icine alamazsiniz. Aldiginizi sanirsiniz sadece. Size zaten olmasi gereken degeri veriyorsa avuc icine falan almalara ne gerek var ki..

öyle ele avuca alma çok abes bir kavram ama biz eşimle gayet uyum içerisindeyiz o benim isteklerimi dinler yapabildiklerini yapar ben de aynı şekilde ona karşı öyleyimdir bu ele alma eskilerden kalma sanırım çünkü kv benim yaptıklarımı görmez ve eşime senin anahtarın karında böyle çeviriyor böyle yapıyorsun öyle çeviriyor öyle yapıyorsun gibi seviyesiz bir konuşması olmuştu vakti zamanında. gösterilen gerçek ve karşılıklı sevgi saygı ikinizi birbirinizin eline almasını engeller ve ikinizin ellerini birbirine kenetler hayat yolunda

Niye avcumun içine alayım ki esir mi o :)
Anlayış, hoşgörü ve sevgi olursa zaten kendine hapsetmeye gerek yok.
İnsanız, mükemmel değiliz. Hepimiz kusur işleriz, yanlış yapa yapa öğreniriz..
Mutlu olmak için çareler aramaktan yanayım ben, bahaneler üretmek yerine.
Ayağımı yorganıma göre uzatıyorum.
Yeri geliyor dışarda yiyoruz, yeri geliyor geziyoruz ama sürekli dışarda yemek ve gezmek istesem mutlu olamam..

niye boyle birşey yapmak istiyorsunuz ki... onu anlamaya çalışın kendinizi iyi anlatın huzur bulursunuz...

eve böyle düşünenler var ilişkilerde.ama ben karşıyım ilişkimi doğal bir şekilde içimden nasıl geliyorsa o şekilde yaşamak isterim keyif almak huzur bulmak isterim

ne avcu ya, hangi devirde yasiyosunuz? anca aldiginizi sanarsiniz, bi bakmissiniz iliskinin de evliligin de sonunu getirmissiniz.

Avcunun icine almak degilde, karsilikli sevgi ve saygiyi nasil saglayip muhafaza edecegini dusunmek daha mantikli

Avcunun icine almak degilde, karsilikli sevgi ve saygiyi nasil saglayip muhafaza edecegini dusunmek daha mantikli
Bence sevgiyi belli etmek çok önemli. Resmi olmak, aman beni ezmesin korkutim davranışları çok yanlış, çok seviyorsan belli edeceksin tabiki karşılık görmüosan bu biraz zor.

Back
X