Erkekleri bir kez daha tanıyalım...

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
KıZLAR ,

KONUYU Size nasıl aktarıcam bilemiyorum ama..eksiklikten dolayı umarım beni yanlış anlamazsınız.
Dün erkeklerle ilgili tiyatro tarzında bir konferans gibi biryere gittim.toplam 30 kii kadardık.erkek bayan karışık..,Şimdi bir kadın hamile eşiylen severek evlenmiş..Kadın hamile die adamın homonları ayyuka çıkmış..kadın bunu seziyor diyoruki..bak hayatım şimdiye kadar güzel giden bir evliliğimiz oldu..ve sen beni hiç aldatmadın..fakat çoğu erkek eşleri hamileyken bu tür hataya düşebiliyor.ve görüyoum senindeböyle bir duruma düşme söz konusu olabilir.Bu yuzden diyorum ki bana acık ol bende sana..
eğer böyle bir ihtiyacın varsa.ben sana kendi elimlen bayan bulacağım..benim bilgim doğrultusunda ol..yeterki gizli olmasın yeterkii eşi aldatıpta bilmeyenler kadınlar grubuna katılmıyım..inan kızmıcam sonuçta fiziki ihtiyac değilmi dedi eşine..erkek söyle düşündü taşındı yok böyle ilkelce sey olamaz..hayvandan bir farkım olmazmı dedi.ve tabi içinden gecen düşüncelerde söyleydi kadına söyleyemediği..(yahu nasıl olur böyle bir şey en azından kızı tanımam lazım flört etmem lazım yemeğe çıkmam lazım sinamaya gitmem lazım böyle kuru kuruya olurmu.DUYGUSAL BİRŞEYLER yaşamam gerek amaaa....

Evet kızlar ne anladık biz desek eşimize aman ben bileyim ben bulcam yeterki arkadan iş çevrilmesin...yok abi yok adamlar işi sapıtıyorlar..duygusallık istiyorlar...sonra ne oluyorrr..diğer bayanı tanıyor eşiylen kıyaslıyor varsa 2-3 iyi pozitif güzel davranışları..ona yöneliş...aşık oldum bennn....

yani en kötü aldatma kızlar fizken değillll ruhen aldatma...ve erkekler hormonları çalıştığından değil...karekteri bozuk olduğundan aldatıyor...Buna egomu deriz aclık mı deriz zvallıkmı deriz...

Daha çok şey anlattılar ama benim kafama takılan en çok bu böşüm geldi...

evet cinsellik denildiği zaman duygusal birşeyler olması lazım diyor bu erkekler allah korusun yorum yapamıyacağım

Ben daha çok kadının kendi ellerimle sana kadın bulacağım demesine takıldım. Varmı böyle bir şey yaa. Evliliklerde laçkalaşmış iyice.

ne alaka?
siz nereden bileceksiniz adamin icinden gecenleri? sadece tahmin ve kuruntu sizdeki.. boyle sacma sapan teklifleri kocasina yapan kadinlarda, sonrasinda kocasinin verdigi "olur mu oyle sey" tepkisine inanmayan hanimlarda hepsi cok gereksiz kuruntu yapiyor ve sacmaliyorlar.

ayrica hamileyken de cinsellik yasanabilir. o kadinin kocasina oyle bisey demesi kurdun aklina zorla kuzuyu sokmaktan baska bisey degildir. Bu kadar seviyesiz bi evlilik bence hic saglikli degil.

çok saçma....
doktorumdan aldığım bilgiye göre hamilelikte eğer düşük riski yoksa cinselliğe hiç bir engeli yok.diyelimki böyle bir risk var ne demek sana ellerimle kadın bulucam yok artık.
eşim beni sevmiş benden çocuk istemiş 9 ay mı sabredemeyecek bence karşınızdaki erkeğin karakteriyle alakalı bu.
diyelimki eşim bi kaza geçirdi ve erkekliği bitti o zaman kendi elleriyle adam mı bulacak bana tövbe tövbe düşünmesi bile iğrenç......

Arkadaşlar bu insanların iç dünyasını dışa vuran bir tiyatro tarzı gösteri idi.ardından
uzmanların ve seyircilerin tartıştığı ve konuşulduğu bişeydi..

Benimde burdaki fikrimde erkeklerin illaki duygusal bir şey yaşamadan aldatmadığına değinmekti..kadının kocasını peşkes çekmesi değil yani

evet arkadaşım ama malasef gerçek hayattada böyle insanlar var.bi arkadaşımın annesi regl dönemindeyken kocama asla karışmam isterse başkasıyla birlikte olur diyodu ve bizimde evlenince böyle düşünmemizi öğütlemiştibana ters.....

benimde burdaki dikkatimi çeken kadının erkeğine kendi eliyle bayan bulması ilginç ve toplumda pek hoş karşılanmayan birşey ama arkadaş burda erkek cinsellikte de duygusallık arıyor yani tek gecelik olmuyormu demek istemiş sanırım allah korusun ama böyle birşeye karşıyım ki en kötü duygusal aldatmadır yatağında yatan adam bir başkasını düşünüyor üfff çok kötü

Yuh artık! Kendi ellerimle bulucam bayan yeter ki aldatılmıs bayanlar grubuna girmeyim. Ne degisiyo ki? Yani simdi erkekler esleri' nin bilmedigi birileriyle birseyler yasadıgı icin mi aldatmıs oluyor? Evlilik kelimesinden ürkmeye basladım artık!

Son düzenleme:
Her konuda mutlaka erkeğin haksız olduğunu düşünen bencil kadın psikolojisi bu.
Kadın adama "Sana başka kadın bulayım ellerimle" diyor. Adamda bunu kabul etmeyince "bu hayvanlık gibi kabul edemem" deyince adam suçlu oluyor. İç sesini kadın duyuyor(!) "yok duygusal birşeyler olmalı buluşmalıyım görüşmeliyim" diye düşüdüğüne kesin olarak karar veriyor ve erkeğe yükleniliyor. "Hiç birşeyle yetinmiyorlar." diye. Tamamen saçmalıktan ibaret. Her erkek aynı, hepsi pis kaka diye ortalarda bağrınan kadınlar bunu kendileri yapıyorlar. Sen değerini bildirirsen, karşındakine düzgün davranırsan düzgün bir ilişki görürsün, istisnalar dışında. Bu konudada tamamen kadın suçlu ve psikolojik sorunları var gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Ben daha çok kadının kendi ellerimle sana kadın bulacağım demesine takıldım. Varmı böyle bir şey yaa. Evliliklerde laçkalaşmış iyice.

böyle birşeye asla müsade etmem. birkaç ay bensiz ölmez kocam, her ayrı kaldığımızda alışkanlık edinir yoksa..
böyle şey mi olur..

bence bu konudaki tüm sorun biz kadınların erkektir yapar onlar bizden farklı ,hormon ,cart curt nedenlerle sanki onları hoşgörme eğilimimizden kaynaklanıyor.. bence kadın gidip kocası hastayken tamamen ihtiyaç diye başkasını aramıyorsa erkek de arayamaz .. ayrıca ahlaksızlığın kadını erkeği olmaz .. Allah erkekler yapabilir kadınlar yapamaz diye bir ayet indirmediğine göre asla bu durum normal olamaz..

şu erkekleri beyinsiz hayvan gibi görmekten vazgeçsek, onların sadece nefsten ibaret olmayan İNSANlar olduğunu idrak etsek herşey daha da kolaylaşacak aslında.

kendi yorumum bu mevzuda şöyle: Allah korkusu olan adam yapmaz. bitti ablalar. sen istersen kendini süpürge et, ebru şallı ol, demet şener ol, adamın hamuru bozuksa hamile kalmana gerek kalmaz gene aldatır.

Cevap bu mudur ?
Budur.

yalnız toredo, size ayrıca teşekkür etmek istiyorum. böyle bi düşüncenin tiyatro konusu yapılacak meşrulaştığında haberim yoktu. sayenizde öğrendim.

salondaki kadınlar tepki göstermedi mi acaba? ben olsam yakardım orayı? veya tiyatronun sonunda yuhalardım falan ne bileyim?

Korkunç bir şey! İnsan sevdiği adama kendi elleriyle nasıl bir kadın bulur yahu! Bu tiyatro ve medyanın bizim topluma kastımı vardır nedir, olmayacak şeyleri göstere göstere olabiliyormuş gibisine meşrulaştırmaya mı çalışıyorlar ne!

Seven adam eğer adamsa istese de aldatamaz, bu kadar basit. Bunun lamı cimi yooook!

aynen katılıyrm bu aklına karpuz kabugu düsürmek olur sana elimle kadın bulucm vs. ne bu insanlar yıllarca evlenmek icin beklyorlar 9 ay bekleyemicekler mi bence o erkektir ister vs diyerek yaptıklarını kabulleniş ve onları tesvik etmis oluyoruz

ogün ilginç şeylerde gerçekleşti..oda bulunan bir kaç erkek doğru düşünce beynmizimi okudu diyerek söylendi.yanımdaki erkek arkadaş bunu eşinize belirtirmisiniz deyince..yk ya allah korusun hayatı zindan eder dedi..bende illaki duygulsal mı gerek sanıım evet kuru kuruya tat vermez dedi..

Tamam bende katılıyorum iğrenç bi konu mevzu tiyatro sikeç ne bilim..lakin suna kesin inanıyoum bir insanı tanımak gerekiryosa..onun istediği şekilde değil..görmek istediği şekil davran ki şekli belli olsun..nasıl mı diceniz.gene tiyatroda bi sikeç oynandı..

Mahalleye bi kız geliyor..o mahallede yaşayan çocukluktan arkadaş 2 kız var..bu kız herbri ile ayı ayrı arkadaşlık kuruyor.kızlardan çok muhafazakar olanın evine gidiyor.konu erkeklerden açılıyor.muhafazakar kız ben erkeklerlen öpüşmem allah korusun günah diyo mahelleye gelen kız ayy bende öle sende tam kafama göresin diyor..

Başka gün diğer kızın evine gidiyor..öbür kız biraz rahat biri.bunlada erkeklerlen ilgili konuyorlar.ama bu sefer bizim rahat kız cinselliğin rahat normal olduğunu anlatıyor..

Peki diyorum misafir kız ne yapıyor sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…