- Konu Sahibi Hazal zamani
-
Arkadaşlar bu insanların iç dünyasını dışa vuran bir tiyatro tarzı gösteri idi.ardından
uzmanların ve seyircilerin tartıştığı ve konuşulduğu bişeydi..
Benimde burdaki fikrimde erkeklerin illaki duygusal bir şey yaşamadan aldatmadığına değinmekti..kadının kocasını peşkes çekmesi değil yani
Ben daha çok kadının kendi ellerimle sana kadın bulacağım demesine takıldım. Varmı böyle bir şey yaa. Evliliklerde laçkalaşmış iyice.
şu erkekleri beyinsiz hayvan gibi görmekten vazgeçsek, onların sadece nefsten ibaret olmayan İNSANlar olduğunu idrak etsek herşey daha da kolaylaşacak aslında.
kendi yorumum bu mevzuda şöyle: Allah korkusu olan adam yapmaz. bitti ablalar. sen istersen kendini süpürge et, ebru şallı ol, demet şener ol, adamın hamuru bozuksa hamile kalmana gerek kalmaz gene aldatır.
çok saçma....
doktorumdan aldığım bilgiye göre hamilelikte eğer düşük riski yoksa cinselliğe hiç bir engeli yok.diyelimki böyle bir risk var ne demek sana ellerimle kadın bulucamyok artık.
eşim beni sevmiş benden çocuk istemiş 9 ay mı sabredemeyecek bence karşınızdaki erkeğin karakteriyle alakalı bu.
diyelimki eşim bi kaza geçirdi ve erkekliği bitti o zaman kendi elleriyle adam mı bulacak bana tövbe tövbe düşünmesi bile iğrenç......
yalnız toredo, size ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Böyle bi düşüncenin tiyatro konusu yapılacak meşrulaştığında haberim yoktu. Sayenizde öğrendim.
Salondaki kadınlar tepki göstermedi mi acaba? Ben olsam yakardım orayı?Veya tiyatronun sonunda yuhalardım falan ne bileyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?