ogün ilginç şeylerde gerçekleşti..oda bulunan bir kaç erkek doğru düşünce beynmizimi okudu diyerek söylendi.yanımdaki erkek arkadaş bunu eşinize belirtirmisiniz deyince..yk ya allah korusun hayatı zindan eder dedi..bende illaki duygulsal mı gerek sanıım evet kuru kuruya tat vermez dedi..
Tamam bende katılıyorum iğrenç bi konu mevzu tiyatro sikeç ne bilim..lakin suna kesin inanıyoum bir insanı tanımak gerekiryosa..onun istediği şekilde değil..görmek istediği şekil davran ki şekli belli olsun..nasıl mı diceniz.gene tiyatroda bi sikeç oynandı..
Mahalleye bi kız geliyor..o mahallede yaşayan çocukluktan arkadaş 2 kız var..bu kız herbri ile ayı ayrı arkadaşlık kuruyor.kızlardan çok muhafazakar olanın evine gidiyor.konu erkeklerden açılıyor.muhafazakar kız ben erkeklerlen öpüşmem allah korusun günah diyo mahelleye gelen kız ayy bende öle sende tam kafama göresin diyor..
Başka gün diğer kızın evine gidiyor..öbür kız biraz rahat biri.bunlada erkeklerlen ilgili konuyorlar.ama bu sefer bizim rahat kız cinselliğin rahat normal olduğunu anlatıyor..
Peki diyorum misafir kız ne yapıyor sizce