Erkekleri çekici yapan unsurlar

Alkandros

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
130
1
46
İstanbul
evet kızlar sizce bir erkeği neler çekici kılar size göre.. ben kendine güvenen erkekleri her daim çekici bulmuşumdur...

Kültürlü olması ,nerede ne zaman nasıl konuşması gerektiğini bilmesi, espiri yapabilmesi ,halden anlaması ,ses tonu ,diksiyonun düzgün olması ve benim için en önemlisi kafa dengi olması .Ben böylesi bir erkeğe çekici derim .

Dış görünüş olarak soruyorsan da, geniş omuzlu esmer erkekler gözüme hoş gelir.

Son düzenleme:
ben güzele güzel demem,güzel benim olmadıkça
başka erkekler umrumda değil,benim sevdiğim adam dünyanın en çekici erkeği,o bana yeter
ama
erkek değin,'erkek' gibi olmalıdır
kaşını maşını almayan,konuşurken concon ağız değilde,adam gibi efendice konuşan
neredeyse çatalı görünecek şekilde düşük bel pantalon giymek yerine,adam gibi pantolon giyen,siz diyin eski istanbul efendisi,ben diyim maço,onlar desin delikanlı...
işte böyle adam,bana göre kafadan adamdır yani

nerde nasıl konuşacağını bilen,kendine güvenen,bir gülümsemeyi insanlardan eksik etmeyen,kültürlü biri oldukça etkileyicidir.

zeka beni en çok etkileyen şeydir ne kadr yakışıklı olursa olsun aptal insanlara asla tahammül edemem yanımda taşıyamam oturup kalkmasını konuşmasını bilmesi lazım bir ortama girdiğimiz zaman beni rezil etmeyecek sosyal ve konuşkan biri olacak ve benim her sorumu bilecek yani mantık çerçevesinde her sorduğuma cevap verecek her konu hakkında az çok bilgisi olacak , zaten eşimede bu yüzden aşık olmuştum hala daha aşığım, daha cevaplayamadığı bir sorum olmadı

bir erkeği çekici yapan duruşu,bakışı, kendine olan özgüvenidir ....

bana göre de kokusu. sevgilimle buluştuğum zaman üzerime sinen kokusu eve geldiğimde üzerimdeki bluzu koklar dururum.bu benim başımı döndürür

Zekası tabiki ..
zeki olan adam + konuşmasını bilen , kulturlu adamdır ..

Görünüş olarak yeşil gözlü buğday ve esmer tenli olanlar cidden sevimli oluyorlar :)
Ses tonu da oturuyorsa tamam dır

var mı ya bole erkek

Zekasi,durusu,bakisi,temizligi,kokusu,gözleri,anlayisli-merhametli olusu hepsi etkileyici olmasinda önemli...
bide azcik tüylü olcak kiz gibi agda yaptiranlar itici gelir insana, tabi asiri tüylüde olmiycak zevk meselesi gerci

Kendinden emin tavırları, zekası, mizah anlayışı
Fiziki açıdan da kasları, esmer ve karizmatik oluşu bir de gülüşü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…