Kültürlü olması ,nerede ne zaman nasıl konuşması gerektiğini bilmesi, espiri yapabilmesi ,halden anlaması ,ses tonu ,diksiyonun düzgün olması ve benim için en önemlisi kafa dengi olması .Ben böylesi bir erkeğe çekici derim .
Dış görünüş olarak soruyorsan da, geniş omuzlu esmer erkekler gözüme hoş gelir.
ben güzele güzel demem,güzel benim olmadıkça
başka erkekler umrumda değil,benim sevdiğim adam dünyanın en çekici erkeği,o bana yeter
ama
erkek değin,'erkek' gibi olmalıdır
kaşını maşını almayan,konuşurken concon ağız değilde,adam gibi efendice konuşan
neredeyse çatalı görünecek şekilde düşük bel pantalon giymek yerine,adam gibi pantolon giyen,siz diyin eski istanbul efendisi,ben diyim maço,onlar desin delikanlı...
işte böyle adam,bana göre kafadan adamdır yani
zeka beni en çok etkileyen şeydir ne kadr yakışıklı olursa olsun aptal insanlara asla tahammül edemem yanımda taşıyamam oturup kalkmasını konuşmasını bilmesi lazım bir ortama girdiğimiz zaman beni rezil etmeyecek sosyal ve konuşkan biri olacak ve benim her sorumu bilecek yani mantık çerçevesinde her sorduğuma cevap verecek her konu hakkında az çok bilgisi olacak , zaten eşimede bu yüzden aşık olmuştum hala daha aşığım, daha cevaplayamadığı bir sorum olmadı
Zekasi,durusu,bakisi,temizligi,kokusu,gözleri,anlayisli-merhametli olusu hepsi etkileyici olmasinda önemli...
bide azcik tüylü olcak kiz gibi agda yaptiranlar itici gelir insana, tabi asiri tüylüde olmiycak zevk meselesi gerci