Erkekleri çekistirelim

YeldaBaris

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
329
187
18
Gunaydin canlar, haydi erkeleri iğneliyoz.En uyuz halleri, en kötü davranışları falan...isteyen kendininkinden isteyen genel izlenimleri yazabilir.

kumanda elinde koltuğa uzanıp açıktım demelerinden nefret ediyorum

Sevgilimin ben bi olaydan bahsederken araya girip anlatacaklarımın sonunu tahmin etmesine ve konuyu dağıtmasına gıcık oluyorum!!! Tamam doğru tahminlerde bulunuyor ama benim bir daha bir şey anlatasım gelmiyor! Kızıncada "uzatmaya ne gerek var? Sonu benim söylediğim gibi değil mi?" diyor. Öf Birde üstüne pis pis gülerek "hadi devam et anlatmaya" diyor hiçbir şey olmamış gibi.

yada sonunda bumuydu on saattir anlattığın demeleri

yada sonunda bumuydu on saattir anlattığın demeleri
Zaten uzatarak anlatan biri değilim. Ama her seferinde aynı şeyi yapıyor. Amaaan buna mı sıktın canını? Boşversene gibi şeyler söyleyincede gıcık oluyorum. Sana göre basit olabilir ama benim canım sıkıldı diyorum fakat nafile! GICIK işteee

ukalalık bunun adı

Kendilerini dünyanın merkezi gibi kadinlari ise sadece onlara hizmet için yaratilmislar gibi gormelerine sinir oluyorum. Bazıları gerçekten titiz ve düzenli onlara lafım yok ama geneli çok pis pasakli yaa.

Kendilerini birsey sanmalari, hani erkekler ya.
Ben varken sen dur anlayislari.

Gelelim benim evdeki koca bebege..
Kendi evi olmasina ragmen hicbirseyin yerini bilmez.
Kendi evi olmasina ragmen buzdolabinda ne var bilmez.
Kendi esyalari olmasina ragmen nesi var nerede bilmez.
Kisacasi kendi evini bilmez. Neden?
Cünkü cok tembel.
Bitirdigi su siselerini oldugu gibi birakir git cöpe at ama yook. Aklina gelmez.
Dolapta kutusunu bitirdigi abur cuburlari da öylece orada birakir, ya bir cöpe at.
Camasirlar yatak odasinda yatagin üzerinde olur alip katlamak yerine hepsini oldugu gibi ya halinin üzerine atar ya da yorganin icine girer uyur üzerinde camasirlarla. Kac kere kizdim ama yapamiyorum der.
Tembel iste yaa, bu kadar da olmaz cinsten. Babasi titizlik hastasi ama gercekten hastalik boyutunda ama oglunun uzaktan yakindan alakasi yoktur. Gerci babasi da rahatsiz edici boyutta.

Ama bütün bu tembelligine ragmen Seviyorum. Bagirsam da huzurluyum onunla. Birbirimizi tamamliyoruz. Bir lafimi iki etmez diger konularda. Ne istersem alir, almak ister. Suraya gidelim desem hemen götürür.Ama kalk sunu cöpe at desem üc gün kavga ederiz. Ev isleri onu cok strese sokuyor. Yemek yapmasam bile neden demez. Hicbir konuda neden yapmadin lafi yoktur. Hep beni destekler. Ama camasirlarini katla dersem yüzyilin kavgasini gerginligini yasariz .
Bizim evdeki erkek modelinden bu kadar

Benimkide heryerde ictigi soda siselerini birakiyor sinir oluyorum.en son ya coxuklar kiriyor o siseyi ya kendi. Her sabah pijamalari farkli bir odadan cikiyor. Acikinca gozu kimseyi gormez. Evde sut yoksa sut icmeden yatarsa butun gece uyuyamaz soylenir benide uyutmaz. Allah baska dert vermesin . Ufacik seyler iste .onun disinda iyidir hostur cok seviyorum onu .

senınki yine boş şişe bırakıyor benımkı hep muftakta sigara izmaritlerini bırakıyor kaç kez söyledim :)

senınki yine boş şişe bırakıyor benımkı hep muftakta sigara izmaritlerini bırakıyor kaç kez söyledim :)
Birakmasi neysede coxuk var evde kiriliyo sonra gel temisle zaten 50 bin parca oluyor o sise cocuklarin biyerlerini kesmesinden korkuyorum.

İlle onlar çok bilecek

Al şişeyi kafasına:))) şaka şaka

Koltuğun arkasındaki kaloriferin üzerinde her zaman elma çöpü,kürdan,soda şişesi 3lüsünü bulabilirsiniz.
Yerlerde banyoda mutlaka küçücük kıllar bulabilirsiniz,temizlik yapıldığı gün bile
Her konuda %100 bilgileri vardır!

Sevdim bu konuyu :))
Meselaa umursamaz tavırları, bazı konularda isteksizlikleri, sorumsuzlukları vs. vs. vs. :))

sürekli kendi istediğini yaptırması ve sizi insan yerine koymaması..
ayrıca alakasız insanların dolduruşuna gelip size patlamasıda iticidir yani.
sorumsuz olması da var tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…