- 26 Aralık 2009
- 599
- 684
- 103
- Konu Sahibi YeldaBaris
-
Bu erkeklerin hepsi kendini haklı çkarmayı nası başarıyo her seferinde yaSivildeki karismalari bittti askerden de buraya yetmesi omrumu yedi. Hep ona tmm diyeceksin hep o hakli ve herseyine evet diyince iyisin karsi cikinca erkekler kadin esit degildir diyoo yolcam sacimi basimi.
Hemmdddeee herrr seferinde ama. Mesela benimki bileklik takmami istemiyor ama ben cok.seviyorum. mini giydirmez yani ona gore mini diz ustu oluyorda.Bu erkeklerin hepsi kendini haklı çkarmayı nası başarıyo her seferinde ya
Benmkı calsmaya karsı değıl çünkü maddıyatı çok iyi değıl bende o yüzden sen bi ise elini surmezsen bende çalsmam dedım. Kendme sandch yaparm kzdrrsan yemek yapmam dedım :) bileklığe karısanıda varmıs demek eyvahlar ossun :))Hemmdddeee herrr seferinde ama. Mesela benimki bileklik takmami istemiyor ama ben cok.seviyorum. mini giydirmez yani ona gore mini diz ustu oluyorda.Mantikli konusmaz konusunca herseye mantikli yaklasma der. Derr de derrrr yanii. Seninkide iyice yayacak yani evde herhalde hee bi de bu arada benimki calistirmayada karsi neymis erkek bakarmis evini odun degil kalasss
Benimkinin egolari tavan canim sorma ben erkegim havalari var ya iste ondan al diyo koy o egolarini havana ez ezebildigin kadar. Ben diyorum ki sen askerdeyken calisio bisiler yapayim olmaz diyo daha neleeeerr neleeerrr benim zeytinyagii kocammm yaaaBenmkı calsmaya karsı değıl çünkü maddıyatı çok iyi değıl bende o yüzden sen bi ise elini surmezsen bende çalsmam dedım. Kendme sandch yaparm kzdrrsan yemek yapmam dedım :) bileklığe karısanıda varmıs demek eyvahlar ossun :))
Kusura bakmayin ama güldum :) rahata erince hepsi mi böyle oluyor acaba ? Uyariyormusunuz sürekli ?Benimki çok osuruyor gıcık oluyorum yazın neysede kışın yorganın altında çakmak çaksalar patlarız
sorma lafını ağzına tepiyolar resmenSevgilimin ben bi olaydan bahsederken araya girip anlatacaklarımın sonunu tahmin etmesine ve konuyu dağıtmasına gıcık oluyorum!!! Tamam doğru tahminlerde bulunuyor ama benim bir daha bir şey anlatasım gelmiyor! Kızıncada "uzatmaya ne gerek var? Sonu benim söylediğim gibi değil mi?" diyor. ÖfBirde üstüne pis pis gülerek "hadi devam et anlatmaya" diyor hiçbir şey olmamış gibi.
8 yıl olmuş evleneli ne uyarılar yaptım ama boş benim oğlan demiş geçen baban ne yapıyor sorusuna osuruyor diye biraz mahçup olduKusura bakmayin ama güldum :) rahata erince hepsi mi böyle oluyor acaba ? Uyariyormusunuz sürekli ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?