Erkekleri degil tek erkegi esimi anlasam yeter ya

Sorunlu1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
61
14
3
36
Selam kizlar..yeni evli sayiliriz 4 ayi bitirdik bakalim :) bizim evlilik hayatmiz oyle renkli degil kiyaslama da yapmam diger evliliklerle..ama insan bi sure sonra bunaliyo..esim isten eve geldigi gibi gecer odaya acar tvyi oturur karsisina yemek yerken mola verir bi tvye..sonra da iste tv karsisinda tekrar mac,haber vs vs tv acik olmasa telefondan takip eder maci haberi elinden dusmez hic..misafirlige gittigimzde de ayni sey elinde telefon arada bir birakyo neyseki..bu hareketleri artk dokunmaya basladi :) ekstradan bi de bi yere kahveye cagrldk gecen aksam adam benim o gun dizim var gitmem dedi agzim acik kaldi :) sonrasnda da tartstk ben sennle her yere geliyorum bi kere de ben gitmeyelm dedgmde gitmeyelm dedi tamam dedim sustum artk :/ valla yoruyo beni cok yoruyo sosyal iliskiler sifir adamdaya cok zorlaniyorum

çoğu böyle benim kocamda öyle, işi gereği sürekli insanlarla iletişim ve seyahat halinde akşamları ve haftasonu evde dınlenmek ıstıyor ama ben o yokken kendım gezıyorum, arkadaslarımla bulusuyorum yada haftasonu sıkılırsam hadı kalk gezelım ben sıkıldım dıyorum bazen ben demeden o teklıf edıyor....
akşamları yemek dısında pek muhattap olmuyorum kendısıyle zaten evde kızımız var onunla ugrasırken ıkımızde yoruluyoz kendımıze vakıt kalmıyor

önceden bilmiyor muydunuz eşinizin böyle olduğunu?
bu huy pek değiştirilecek gibi gelmedi bana sonuçta bu durum bazı insanlara göre normal herkes çok sosyal olmayabilir

önceden bilmiyor muydunuz eşinizin böyle olduğunu?
bu huy pek değiştirilecek gibi gelmedi bana sonuçta bu durum bazı insanlara göre normal herkes çok sosyal olmayabilir
Ya onceden bilmiyormuydunuz cumlesi biraz klise oldu artik. Dusunecek olursak onceden hergun beraber birlikte vakit gecirmiyoruz normal olarak haftada bir iki kez belki. Ama simdi her an gozumuzun onunde oldugu icin ayrica dikkat cekiyor :)

Gittiği misafirlikte telefonla sürekli oynaması çok kötü.
O konuda ciddi uyarın bence.
Çocuk gibi bik bik bik.
Hiç yakışmıyor koca koca insanlara.
Telefona bakılır,internete bakılır ama tüm gece baş önde eğik,bana çok ayıp geliyor.
Onun dışında genel olarak biz de evdeyiz akşamları,çok anormal gelmedi bana.
İnsan tüm gün yoruluyor,akşam evde dinlenmek istiyor.

Rabbim kizinza sizinle birlikte uzun ve guzel omurler nasip etsin insallah. :) keske benmki de bana teklif etse arada gecen gun disari ciktik avmye gidelm dedik :) soylene soylene bitiremedi..herseyi gectim de evli arkadaslarimiz cagiriyor ona da soylenir yakinda her gune ayri bir dizisi cikar :)

Artik ben de fazlasiyla rahatsiz oluyorum elinde telefon..annemlerinde dikkatini cekiyor hatta tontis bi ananem var o hatta her defasnda der oyunmu oynuyosun oglum napiyosun diye ben utaniyorum yani telefonu birak desem ters bi bakiso var onu atar hemen huysuz oldu bu aralar

Evlenmeden önce böyle değil miydi? Muhtemelen böyleydi siz görmezden geldiniz.

Çok anlaşılmayacak bir durum değil, klasik türk erkeği. İşten gelsin, yemeği hazır olsun, kumanda eline verilsin...

Siz çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla. Doğal olarak onun dinlenme zamanı ile sizin hareketli olma sosyalleşmek istame zamanlarınız çakışıyor.

Reactions: KV_
Bu durum can sıkıcı gerçekten..Eğer ağır bir işte çalışmıyorsa akşamları değerlendirebilirsiniz.O hevesli değilse güzellikle siz teşvik edin.Eşisiniz sizi kırmak istemez diye düşünüyorum.

Hayir
Hic agir degil isi..kirmamaya calisiyo kabul ediyo ama gittigimzde bi yerlere soyleniyo

peki neresi bu misafirlikler

yani ne bileyim hafta 7 gece bunun bir gecesi senin ailene bir gecesi onun ailesine gidilse

işte bir iki de akraba kuzen hala dayı vs mi

yani o ortamda sıkılması olağan gibi

ve evet dizisi varsa gitmemek istemesi de normal

niye erkeklerin öyle istekleri olmasın ki

ben misafir gelmesinden de hoşlanmıyorum ben haftada bir gün tv izleyecek iken mesela

evde olduğunuz günlere alt yapı kurun siz tv de film organize edin mesela

bakın programlara bir film seçin eğer CD vs imkanı yoksa bile

sonra o filmi okuyun öğrenin

adamı arayın aşkım işte çok izlemek istediğim X film var bu akşam saat şunda

izleriz değil mi

ben sana şunu bunu hazırladım ama sen film izlerken başka ne istersin

mısır da patlatalım mı

işte kola vs içerse gelirken alır mısın vs vs

adamı daha akşam olmadan o film güzel ve izlenecek moduna sokun

bir başka gün kitap okuyun

onu anlatın akşam ona güzel bir ortamda vs vs

Diger bir yoruma da cevap verdigim gibi evlenmeden once surekli birlikte olmadgmz icin bu kadar belirgin olmuyor bazi seyler..evet is arama donemndeyim calstgm zamanlarda belki boyle olmcak ama yeni evliligin tadini tv karsisinda cikarmak da degsk bisi yani

eee adam o ortamda sıkılıyor demek ki

çözüm o ortama az girmek

Ya onceden bilmiyormuydunuz cumlesi biraz klise oldu artik. Dusunecek olursak onceden hergun beraber birlikte vakit gecirmiyoruz normal olarak haftada bir iki kez belki. Ama simdi her an gozumuzun onunde oldugu icin ayrica dikkat cekiyor :)
öyle demek istemedim. e bütün gün konuşuyordunuz sonuçta dimi illa ki sürekli evde oturmasından, arkadaşlarıyla bir şey yapmamasından bile anlaşılır bu durum beraber yaşamaya gerek yok bunu anlamak için

O zaman onun da keyif alacağı şeyler keşfetmelisiniz ki eşiniz söylenmesin :) Söylenmesi de hiç hoş değil,kırıldığınızı belli edin mutlaka.

Haftada bir gun anneme gideriz onunla birlikte esim yokken ben tek giderim arada..onun disinda gideblcegmz bi akrabasi yok esimin ailesi de yok.. iki tane evli arkadasmz var bu kadar..tavsyelee icin tesekkurlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…