- Konu Sahibi Sorunlu1234
-
Hayir
Hic agir degil isi..kirmamaya calisiyo kabul ediyo ama gittigimzde bi yerlere soyleniyo
Yok zaten insanların yanında uyarmak olmaz.Artik ben de fazlasiyla rahatsiz oluyorum elinde telefon..annemlerinde dikkatini cekiyor hatta tontis bi ananem var o hatta her defasnda der oyunmu oynuyosun oglum napiyosun diye ben utaniyorum yani telefonu birak desem ters bi bakiso var onu atar hemen huysuz oldu bu aralar
Kardes valla bekarlik sultanlik aslnda da )öyle demek istemedim. e bütün gün konuşuyordunuz sonuçta dimi illa ki sürekli evde oturmasından, arkadaşlarıyla bir şey yapmamasından bile anlaşılır bu durum beraber yaşamaya gerek yok bunu anlamak için
Ben zaten ondan kaybettim nazlanmadim hic soyle bi anlatmaya baslasam o kadar cok sey var ki anlatilacak evlendkten sonra bi kac arkadasm daha evlendi benden sonra inanin ben hic bir sey yapmamisim ne naz ne niyaz aman uzulmesinler diyeYok zaten insanların yanında uyarmak olmaz.
Yalnızken oturup konuşun.
Hareketlerinin hoş olmadığını usul usul anlatın.
Ters bakmak da neyin nesi?
Çok kızarım,sinirli adamlara.
Henüz cicim aylarında huysuz olması gereken gelindir,damat değil!
Biraz nazlanın da toplasın kendini!
tecrübeyle sabit ben daha nişanlılıkta adamların saçma hallerine katlanamıyorum da evlenince çok zor hayatımı yaşıyorum şu an nişanı attım bekarlık iyidirOff
Kardes valla bekarlik sultanlik aslnda da )
İyi ya şimdi başla nazlanmaya o zaman.Ben zaten ondan kaybettim nazlanmadim hic soyle bi anlatmaya baslasam o kadar cok sey var ki anlatilacak evlendkten sonra bi kac arkadasm daha evlendi benden sonra inanin ben hic bir sey yapmamisim ne naz ne niyaz aman uzulmesinler diye
Ohh hadi bakalim keyfini cikar bekarligin yaa :) Rabbim insallah hayirli omrune guzellik katacak insanlarla karslastrsintecrübeyle sabit ben daha nişanlılıkta adamların saçma hallerine katlanamıyorum da evlenince çok zor hayatımı yaşıyorum şu an nişanı attım bekarlık iyidir
Diger bir yoruma da cevap verdigim gibi evlenmeden once surekli birlikte olmadgmz icin bu kadar belirgin olmuyor bazi seyler..evet is arama donemndeyim calstgm zamanlarda belki boyle olmcak ama yeni evliligin tadini tv karsisinda cikarmak da degsk bisi yani
amin canım çok teşekkür ederim umarım siz de birbirinizi idare etmeyi öğrenirsiniz bir şekildeOhh hadi bakalim keyfini cikar bekarligin yaa :) Rabbim insallah hayirli omrune guzellik katacak insanlarla karslastrsin
Amiiinn guzel kardesim insallah:)amin canım çok teşekkür ederim umarım siz de birbirinizi idare etmeyi öğrenirsiniz bir şekilde
Bebegimiz yok bir uyeye verdgm cevabi okumus olabkrsnz4 aylık evlilik ve bi kız bebeği ???? anlamadım
Sorun degil :)ayyy yanlış okumuşum :) uyanamamışım daha pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?