erkekleri nasıl elimizde tutarız...

sheaf35

aşk yorgunu
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
424
5
96
İzmir
ARKADAŞLAR YENİ BİRİYLE TANIŞTIM AMA DEDİĞİM DEDİK VE BENDE DİK BAŞLIYIM.SİZCE NASIL DAVRANMALIYIM.ONU ELİMDE NASIL TUTABİLİRİM.FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM hihoyyyt

canım sen niye elinde tutmaya çalısıyorsun kı
sadece tartışmalarınızda biraz daha alttan alırısın olur biter
eğer sana yanlış bir hareketi olursa bunlar geçerli
ama yok normalde diyorsan cilveyi işveyi elden bırakmayacaksın
canımlı cicimlı olacaksın

Bence olduğun gibi ol...

Zaten seninle olmaya niyeti varsa elinde olacaktır.. :ecrin_bebek:

haklısınız kızlar.ama bu erkekler kızlardan ne bekler çözemedim.kızsın biraz alttan al diyor.her dediğine evet mi demeliyim onun gönlü hoş olsun die anlamadım.çok diklenirsem usanır mı bilemiyorum napcam bennnnnnnnnn

Aldın bilmem kac metrelik halat...
Bi ucunu sevgilinin uygun yerine bagla diğer ucunu sen elinde tut.
aaa bak elinde gidemez bi yere

Kendin ol... Yapmacık olma.
biraz esneklik yeterli

dişi kuş yuvayı yapar misali düşünmüştür o...
herşeyine tamam diyip boynunu sallarsan...
İstemediğin şeyleri dahi zamanında yaparsın.-tatlicadiarzu-
Herşeyine evet dememelisin. Kendine uygun olan yapacagın şeylerine evet diyebilirsin.

Kendin gibi olacaksın...
İstemiyorsan hiçbir şeyi alttan almana gerek yok..
Daha şimdiden alttan alırsan oooo
Erkekleri böyle kötü alıştıran bizleriz malesef mirmirmirmir

hiç hoşlanmadığım şeyler bunlar ayartmak, elinde tutmak vs..
sizi sizolduğunuz için sevecek biri değilse olduğunuzdan farklı davranıp bir aşk yaşamaya kalkışmayın.. bu hem kendini hem karşındakini kandırmaktır..
illaki biyerde patlak verirsiniz zaten.. çünkü aşık olduğu siz değil sizin ona oynadığınız karakter olacaktır..
kendiniz güveniniz yoksa böyle bir aşka da soyunmayın

Rol yaparsan nereye kadar rol yapacaksın. Kendin ol, ama her zaman derim erkekte birazcık kaybetme korkusu olacak, o yüzden sevdiğinizi öyle deli gibi belli edip sıkarsan bi bakmışsın uçup gitmiş.

ya zaten ben yapmacık olamam.kasmıcam kendimi ya isterse yol alsın napıyım.kendimden taviz verememki.ama bende biraz fazla cadıyım sanırım hemen cvp veriyorum dik dik oda kızıyo :))

Arkadaşım,elinde tutmak için çaba göstereceksen,bırak gitsin ellerinin arasından.
Balık gibidir erkekler,sen ne kadar tutmaya kalkışırsan onlar o kadar çırpınarak kayar gider avuçlarının arasından.
Sadece ve sadece kendin ol,bir başkası için de kendi doğrularından asla taviz verme.Hatta yapabileceklerinden bile imtina et,çünkü erkeklere yapabilecekleriini gösterirsen fazlasını alabileceklerini düşünürler.Yani yaptıkların yapacaklarının teminatı olmasın:1closedeyes:
Ben her şeyi beceririm havalarına çok girmiş ve şu anda usta dahil her türlü erkek işiyle uğraşan bir hatundan inciler bunlar,dikkat et dökülmesin

oldugun gibi ol...özel br çaba sarfetmee..zaten seninle olmak istemeyen bir erkek onun kölesi bile olsan gitmek istiyorsa gider...

ben zaten yengeç burcuyum çok fazla duygusal ve hassasım ve herşeyi takıyorum.sürekli trip yapıyorum bu şekilde huzurumuz olmuyor.alttan alayım desem hiç yapamıyorum.pek sürmez sanrım ikimizde baskın olma çabasındayız

zaten sana demiş biraz alttan al diye demek ki biraz alttan al demek istemiş yani erkekler bir şeyi kastetmez direk söylerler daha açıcak olursam bazı konularda alttan alabilirsin ama tamamen de bırakma demiş.. ama bana kalırsa zamanla kendinizi birbirinize göre ayarlıcaksınız yerimseniben

O seni elinde tutmaya,kaçırmamaya çalışsın..Sen olduğun gibi davran..Onu elimde tutucam diye kendinden ödün verme..Her istediğine evet deme....

erkekler kızın alttan aldığını görünce iyice şımarır,kıymet bilmezler..Hiç gereği yok onları tepeye çıkarmaya...seven erkek alttan alır..gönül alır,kızın gönlünü hoş tutmasını bilir....alıştırmayın alttan aldırmaya..Bir erkek alttan al diyorsa kompleksindendir bence...karşındakine diyeceğine sen alttan al demi..:dilcikar:

Hiçte bişy yapmam şakkıdı

Gitmek isteyen gider

Kapılar ardına kadar açık

Hem O beni kaybetmemek için özen göstersin, benden kıymetli mi kaydirigubbakcemile

ARKADAŞLAR YENİ BİRİYLE TANIŞTIM AMA DEDİĞİM DEDİK VE BENDE DİK BAŞLIYIM.SİZCE NASIL DAVRANMALIYIM.ONU ELİMDE NASIL TUTABİLİRİM.FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM hihoyyyt

Daha yeni tanıştıgın birini niye elinde tutmaya çalışıyosunki bırak o seni elinde tutmaya çalışsın. Önce bi tanı anlaşabilicekmisiniz bi bak. Zaten kendiliğinden gelişir herşey..

acaba CADIARZU

o düşünüyor mu seni nasıl elinde tutacağınıkaydirigubbakcemile

salla gitsin :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…