erkekleri nasıl elimizde tutarız...

dediğim dedik adamdan uzak dur derim
allah korun birde evlilik olursa çok pişman olursun
bi tanede bende var dediğim dedik nuh dese peygamber demez
ama ben senin kadar şanslı olamadım evlendim onunla (kısmet)
kaç bacım kaçç ben yandım sen yanma

evet canım benim sabrımı zorluyo istiyorki herşey onun istediği gibi olsun.ben yolun başındayken biraz daha düşüneyim...CADIARZU

evet canım, düşün sen
"naparım, nasıl elimde tutarım, alttan mı alayım üstten mi" lerle bir ilişki yürümez
yürüse de tarafların birinin sürekli ödün vermesiyle yürür
o taraf da sen olma bu ilişki de, kimse olmasın hatta...

gerektiğinde alttan al,şefkatli ol...ama gururlu da ol kendini ezdirme erkeklerin iyisi gururlu kadın sever..
bi de şunu hiç unutma erkenden cicim canım olma...sevgilim aşkım lafını az tut..fazla sırnaşma içinden gelse bile..asla hemen yanasan kız sevmez erkekler onlara göre ona yapınca ondan öncekine de yapmışsındır dar kafalı olduklarından böyle sanırlar..mesafeni ayarla kıymetin artar..

elinde tutmakta ne ya..zaten niyeti varsa kovsanda bi süre peşinde koşar cnmalkisalkisalkis sen kendin ol bnce brak o düşnsn bnları..

:lepi: bu ek her istedıgını de yapama alttan al derken bas bas baagrıp hayır bu böyle olmayacak dıye diklenme hanım hanım konus ama her dedıgıne he deme

erkekelrin el ile tuttulabileceklerini sanmıyorum. yani onları elde tuttuğumuzu sandığımız zaman yanılıyoruz demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…