Erkekleri süründürmek !

• Konu Sahibi Konu Sahibi kan_çiçeği
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kan_çiçeği

Ziyaretçi
Ya kızlar hep çok merak etmişimdir bir erkek nasıl süründürülür daha doğrusu nasıl dize getirilir bazen bayanlar konuşurken duyuyprum şöyle yaptım böyle yaptım diye ya yalan söylüyorlar yada ciddi ciddi istediklerini yaptırıyorlar ama ben hala anlamış değilim nasıl oldunun yani bunun bir formülü varda ben mi bilmiyorum ......:umursamaz:

bi erkeği ne kadar iplemezsen o kadar peşinden koşuo bu konu tasdiklendi onaylandı:1closedeyes:

bak bunda çok haklısın ama buda bazen pek işe yaramıyor....:umursamaz:

bu işlemde işe yaramıosa zaten o erkekte önemseme adına tek bir umut yok demektir
uğraşmaya değmez:umursamaz:

takmadiğim, sevgimi sıcakliğimi hissettirmediğim bir adam hala peşimde koşuyosa aptaldır !! ve benim aptal erkeklerle işim olmaz... sevgimle beslediğim sıcacık aşkımı her an hissettirdiğim adam bana yar olsun, böyle adam akıllı adamdır.. kadir kıymet bilir, sevildiğini bilir... sevgimi hissedip saçmalıyosa öyle adam gözümde adam değildir !! üstelik bu nasıl bi sevgi anlayışıdır ki sevdiğimiz insanın sürünmesini isteriz ? nasıl bir mantalitedir bu ? sürünen adamı ayağa kaldırmaktır benim sevgi anlayişim...

ama dersen ki istediklerini sevgiline nasıl yaptiriyosun ? o zaman şöle cevap verebilirim, gayet basit, hoşuma gitmeyen bi şey yaptiğinda bunun beni ne kadar üzdüğünü nedenleriyle açıklarım.. ya da bi beklentim mi var ondan tartısmadan bağirip çağirmadan kapris yapmadan ya hayatım şöyle yapsan daha ii olmaz mı ? derim... mesela geçen gece sevgilim beni evime bıraktı, anahtarı takıodum baktım gitmiş ... gecenin bi yarısı eve girmemi beklesene.. deli oldum.. ertesi gün gene eve bırakıodu beni hayatım dün gece neden beklemedin eve girmemi genelde beklerdin dün hemen yok oldun dedim, aşkım çok özür dilerim ya gercekten aptallık ettim dedi... ama küsseydim bağirip çağirip sert bi dil kullansaydım bu sefer savunmaya gececekti ve beni suçlayacak off ne var bunda diyecekti.. ama ben gayet sakin bi şekilde dile getirdim... bu gece de eve girene kadar bekledi ardından tekrar özür msjı attı askım dün geceki davranısım hoş deildi haklısın.. bu sadece basit bi örnek.. sağlıklı bi şekilde iletişim kurarak karsımızdaki insana çok şeyler yaptirabiliriz.. ama mantalitemiz "süründürmek" olursa işimiz çok zor...

Haklı olabilirsin ama önce verdiğin değerin gösterdiğin sevginin kıymetini bilen biri olmalı işte o zaman bu dediğinin bir anlamı olur yoksa iyi niyetini suistimal edebilirler....

burcu dediklerine ayneeen katılıyorum..
surundurmek değil de naz yapmak diyelim:)çünkü bazen naz i hak ediyorlar..
kacan kovalanir.................

erkek nasıl dize getirilir biliyormusun arkadaşım akılla aklını kullan ve kendini sakın hı sakın bırakma yani
şunu demek istiyorum erkekler çocuk gibidir istediğini yapmazsan sinirden kendi kendini yer
her istediğini yapmayacaksın bu bir,,,
zeki bir kadın şeytana hakikaten papucunu ters giydirir derler erkekler zeki kadından korkar hiçbir zaman seni zayıf yerinden yakalamamalı bu ikiiii....
kesinlikle o kavga etmek isterken sende ona bağırıp çağırma neden mi???
sen ses tonunu kısık tut ve yumuşak ol ki ona o kavga zevkini tattırma ve çok da işin içinden çıkamazsan kavgada ben şuann kapsama alanı dışındayım der ve çok büyük bir sakinlikle bunu yaparsan ilk anda çok sinirlenir ama aradan vakit geçtikten sonra kendi yanlışını er ya da geç anlayıp sen den özür diler yine aynı soruyu yöneltiyorsan eğer niye diye?çünkü arkadaşım sen onun kaar küçülüp alçalmadığın için ondan farklı oluyorsun her halukarda yani onla kavga etmek yerine kafamı böyle şeylere yoramam hayat devam ediyor der gibi yaptığın için ona eyvallahın olmadığını anlayacaktır
bunların hepsi BıZZAT DENENMıŞTıR EN AZINDAN KENDı TARAFIMDA...

Helal ....:içelim:

evet haklısınız kaçan kovalanır.. ama arada birde yüz verip geri çekilince neye uğradıklarını şaşırıyorlar. dengesizde davranmalısın biraz. neye uğradıklarını şaşırıyolar:))

Haklı olabilirsin ama önce verdiğin değerin gösterdiğin sevginin kıymetini bilen biri olmalı işte o zaman bu dediğinin bir anlamı olur yoksa iyi niyetini suistimal edebilirler....

verdiğin değerin gösterdiğin sevginin kıymetini bilmeyen biriyle ne işin olabilir ki ??? verdiğim değeri suistimal eden bir adam artık uzaktan arkadasımdır

Kendi kararlarımdan,düşüncelerimden,isteklerimden taviz vermem ben.
Bunu bilir bunu söylerim.
Hayatımı hiçbir erkeğin yönlendirmesine,bana karışmasına,yasaklar koymasına... izin vermem.
Sadece aşk meşk olaylarında değil insan ilişkilerinde de bu böyledir aslında.
ınsanın kendinden ödün vermemesi gerektiğini düşünenlerdenim.

burcu dediklerine ayneeen katılıyorum..
surundurmek değil de naz yapmak diyelim:)çünkü bazen naz i hak ediyorlar..
kacan kovalanir.................

datlummmm çok naz yapma enişteye.. yazık kızzz... =))) kaçan kovalanır sözü bana hep itici gelmiştir.. neyden kaçıorum yaa seviyorum işte doya doya hissettirim bırak =)) valla benden kaçmasın kimse kovalamam ona göre kaydirigubbakcemile =))) eğer sevgilileriniz sadece kaçtiğinizda kovalıosa artık kaçmaktan nefessiz kalırsınız o yüzden sizi sabit dururken bile sevebilecek olgun kadir kıymet bilen sevildiği zaman şımarmayan insanlar seçin çok mutlu olun... ne siz kaçın yorulun ne o kaçsın terlesin yazık. vereliniortak.. ilişkiler hayatın yükünü hafifletmek için yaşanır, yük üstüne yük bindirmek için deil... :içelim:

erkekler uçurtma gbidir..ipini çok kısa tutarsan, yere çakılıp düşerler; çok uzun tutarsan da elinden uçar giderler..
o yüzden dengeyi iyi sağlayacaksın..
hem egolarını besleyecek hem de güçlü kadını oynayacaksın
hem başı boş bırakmayacak hem de sık boğaz etmeyeceksin
çok zeki isen, çok zeki oldugunu belli etmıyceksın,yoksa korkarlar..
çok aptalsan da aptallığını belli etmiyceksin, saygı duymaz,hafife alırlar..

bunları yapabilirsen süründürecek kadar aşık etme ihtimalin var.. ben yapıyor muyum? hayır.. ayak yapmaktan hiç anlamam çünkü,hiç ferhundelik,bihterlik yok ben de..

Şey geldi aklıma bunu bi erkek arkadaşımın ağzından duymuştum, kızlara taktik veriyodu :kedi:
Eskilerin göster ama elletme dediği gibi..
Ne elde edebileceğini göstereceksin, ama sadece göstereceksin, sonra da kaçacaksın, o zaman aklından çıkaramaz peşinde sürünürlermiş, nasıl bi mantıksa erkek işte :umursamaz:

istedigim zaman hiç surunduremedim ben olmuyo walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…