K
kan_çiçeği
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kan_çiçeği
-
bi erkeği ne kadar iplemezsen o kadar peşinden koşuo bu konu tasdiklendi onaylandı:1closedeyes:
bi erkeği ne kadar iplemezsen o kadar peşinden koşuo bu konu tasdiklendi onaylandı:1closedeyes:
takmadiğim, sevgimi sıcakliğimi hissettirmediğim bir adam hala peşimde koşuyosa aptaldır !! ve benim aptal erkeklerle işim olmaz... sevgimle beslediğim sıcacık aşkımı her an hissettirdiğim adam bana yar olsun, böyle adam akıllı adamdır.. kadir kıymet bilir, sevildiğini bilir... sevgimi hissedip saçmalıyosa öyle adam gözümde adam değildir !! üstelik bu nasıl bi sevgi anlayışıdır ki sevdiğimiz insanın sürünmesini isteriz ? nasıl bir mantalitedir bu ? sürünen adamı ayağa kaldırmaktır benim sevgi anlayişim...
erkek nasıl dize getirilir biliyormusun arkadaşım akılla aklını kullan ve kendini sakın hı sakın bırakma yani
şunu demek istiyorum erkekler çocuk gibidir istediğini yapmazsan sinirden kendi kendini yer
her istediğini yapmayacaksın bu bir,,,
zeki bir kadın şeytana hakikaten papucunu ters giydirir derler erkekler zeki kadından korkar hiçbir zaman seni zayıf yerinden yakalamamalı bu ikiiii....
kesinlikle o kavga etmek isterken sende ona bağırıp çağırma neden mi???
sen ses tonunu kısık tut ve yumuşak ol ki ona o kavga zevkini tattırma ve çok da işin içinden çıkamazsan kavgada ben şuann kapsama alanı dışındayım der ve çok büyük bir sakinlikle bunu yaparsan ilk anda çok sinirlenir ama aradan vakit geçtikten sonra kendi yanlışını er ya da geç anlayıp sen den özür diler yine aynı soruyu yöneltiyorsan eğer niye diye?çünkü arkadaşım sen onun kaar küçülüp alçalmadığın için ondan farklı oluyorsun her halukarda yani onla kavga etmek yerine kafamı böyle şeylere yoramam hayat devam ediyor der gibi yaptığın için ona eyvallahın olmadığını anlayacaktır
bunların hepsi BİZZAT DENENMİŞTİR EN AZINDAN KENDİ TARAFIMDA...
Haklı olabilirsin ama önce verdiğin değerin gösterdiğin sevginin kıymetini bilen biri olmalı işte o zaman bu dediğinin bir anlamı olur yoksa iyi niyetini suistimal edebilirler....
burcu dediklerine ayneeen katılıyorum..
surundurmek değil de naz yapmak diyelim:)çünkü bazen naz i hak ediyorlar..
kacan kovalanir.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?