Erkekleri süründürmek !

• Konu Sahibi Konu Sahibi kan_çiçeği
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bişay yapmaya gerek yok aşıksa zaten pervane olur yola gelir bnm aşkım neydi anlatsam inanamazsınız ama şimdi dize geldi. seni kaybetme düşüncesiyle başbaşa kaldılar mı tammdır

hiç kusura bakma valla deli divane aşık olanını da gördük..lise yıllarımda it gibi seviodu beni bende yüzüe bile bakmıodum.süt dökmüş bi kediydi bildiğin.inek gibi dersten başka bişe görmezdi.sonra noldu.ağırbaşlılığına efendiliğine kapıldım ve onu kabul ettim bigün.sonra sevmeye başladım.gigide büyüd bu sevgi içimde aşık oldum adama bu defa deli divane olan ben oldum..sonra noldu aaaaa o bana deli divane aşıkken benim ona olan aşkım yüzünden o saftirik aşığın biyerleri kalktı öle böle diil.ve başıma açmadığı iş kalmadı sıradan şeyler de deil.yani diycem şu kisize olan aşkından ölecek kadar seven bi erkek olsa bile fazla ilgi görünce tavan yapıyo biyerleri.ve siz değersiz oluyosunuz. o yüzden onları hep aç bırakacan.

bu arada kızlar çok hoşsunuz mesajlar çok hoşuma gitti

Arkadaşlar sorması ayıp cilve nasıl oluyor yahu?

Son düzenleme:
bencede bendeeee çoook sevdiiiim yaaaa.. yorumlar süpeerrr

alkisalkisalkis

:enbuyukkk:

yavrum kesinlikle katılıyorummmmmm

hadi kızlar devam bu konu tutar

haha cok eglendim erkekler resmen köpek muamelesi görüyo demek

Onu hayatının merkezi yapmıcaksın güzelim önce ben diceksin , önemliyim diceksin , sen yoksan vahh vahh ölürüm biterim demiceksin kaybetme korkusu olacak kısacası ayaklarını sıkı sıkı yere basıcaksın o olmasada var olacagını hisedicek bak o zaman neler oluyo kaydirigubbakcemile5

her istediğinin hemen gerçekleşmeyeceğini bilmesi lazım. hayatı birazcık zorlaştırmak gerekiyor. hem çok kolay bir hayat onlara da yazık ettiğimiz anlamına gelir çünkü mücadele ruhlarında var.

erkekler iyi olan hiçbirşeyi haketmiyor bence. hep kötü davranıcan tersleyeceksin. o zaman sizden iyisi olmaz. ben çok değer verdim. herşeyi alttan aldım. aman üzülmesin yeterki dedim ne oldu peki. şimdi ben üzülüyorum hem de çok haksız yere... değmezler hiçbirşeye değmezler.

Öyle bir formül yok. Dünya da bir tek siz kalmadınız ya biri sizin için sürünsün. O ben hep kaçayım kovalasın kızları erkek istediğini elde edince veya evlendikten sonra gelip buraya kocam sevgilim çok değişti diye ağlayanlar. İstersen sen de dene sonucu değişmez. Ama yorumlardan birine harfiyle katılıyorum sen sevginini göstereceksin seni seven biri zaten karşılığını verir. değilse bırak gitsin ne hali varsa görsün. Oyunlara girersen karşındaki de seni elde etmek için oyunlara girer. sonra oturup ağlarsın.

Kesinlikle katılıyorum.Ben bu yapma dediklerinizi yaptım deli divane oldum, hiç ama hiç taktik yapmadım 3 yıl boyunca içimden ne geldiyse direk onu yaptım ama ne oldu.Beni terketti bir anda! Taktikle ilişki yürümez diyenler, evet ilişki taktikle yürür.Sadece taktikle değil tabiki duygularınız ön planda ama küçük basit taktiklerden de kaçınılmamalı diye düşünüyorum.Hiç taktik yapmayan biri olarak sonum bu oldu.

haklısın ama arkadaş sanırım isteklerini yaptırmaktan bahsediyor şımartılmak istiyor olabilir

Evet arkadaşlar her zaman olduğnuz gibi davranın dürüst ve açık sözlü olun.Yeri geldiğinde ilgisiz de davranacaksınız,soğuk ve umursamazda en önemlisi hassas olduğu konuyu bilmek lazım örnek benim eşim gözyaşıma dayanamaz güzelikle iyilikle istediğimi yapmazsa bende 2 gözyaşı dökerim tamam

Yuruyun be kizlar !! Helal olsun erkekleri surundurmeyi ba$aranlara Helal olsun hepinize canlarimmm:82:

kelimesi kelimesine katılıyorum, ama bunları aynı andayapmak öyle zor ki gerçi bende bihterlik farhundelik var biraz ama kullanmayı pek bilmiyorum galiba hep abartıyorum kaçırıyorum adamı, naapsam ya bu yazdıklarını örneklerle açıklayabilir misin rica etsem? bi süredir bi ilişkim var ve gerçekten bu dediklerini yapıp süründürecek kadar aşık etmek istiyorum.. ama davranışlara dökemiyorum bu yazdıklarını, karşımdaki çok umursamaz biri yardım lütfen ya

bende gıcık oldum artık layık olmadığımn davranışları yapmasını istemiyorum bunu lafla da anlatmadım artık anneme kaçıp dönmekten de bıktım daha nasıl anlatıcam kocama bilmiyoruım sabrım taştı taşacak artık onun yaptığından çok nasıl kendime bunun yapılmasına izin verdiğime kızıyorum inşallah fikri olan biri vardır

Yav ne istiyonuz garibanlardan ben anlamıyorum biri yemek yerken mesaj atmadı der biri nasıl süründürürüz der biri ikidebir mesaj attım cevap vermedi der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…