G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kan_çiçeği
-
süründürcez derken sürünen biz olmayalımdakafamçokkarıştı
hayatımız boyunca hemen hemen hepimizin geçtiği yollardandır. Emin ol bende evlilikten önce çok kırıldım üzüldüm, kendimi çok çaresiz ve zavallı gördüm. Şükürler olsun Allah çektiklerimi gördü ve bence yeter sınavı dedi bana. Bir gün sende güleceksin. Senin için birşeyler yapan biri olucaktır hayatında. Üzme kendini, dilerim seni hakedenle yaşa bir ömür boyu....
ama dersen ki istediklerini sevgiline nasıl yaptiriyosun ? o zaman şöle cevap verebilirim, gayet basit, hoşuma gitmeyen bi şey yaptiğinda bunun beni ne kadar üzdüğünü nedenleriyle açıklarım.. ya da bi beklentim mi var ondan tartısmadan bağirip çağirmadan kapris yapmadan ya hayatım şöyle yapsan daha ii olmaz mı ? derim... mesela geçen gece sevgilim beni evime bıraktı, anahtarı takıodum baktım gitmiş ... gecenin bi yarısı eve girmemi beklesene.. deli oldum.. ertesi gün gene eve bırakıodu beni hayatım dün gece neden beklemedin eve girmemi genelde beklerdin dün hemen yok oldun dedim, aşkım çok özür dilerim ya gercekten aptallık ettim dedi... ama küsseydim bağirip çağirip sert bi dil kullansaydım bu sefer savunmaya gececekti ve beni suçlayacak off ne var bunda diyecekti.. ama ben gayet sakin bi şekilde dile getirdim... bu gece de eve girene kadar bekledi ardından tekrar özür msjı attı askım dün geceki davranısım hoş deildi haklısın.. bu sadece basit bi örnek.. sağlıklı bi şekilde iletişim kurarak karsımızdaki insana çok şeyler yaptirabiliriz.. ama mantalitemiz "süründürmek" olursa işimiz çok zor...
Eskiden çok iyi yaptığım bu süründürme işini artık yapamıyorum.
Bi süredir dizginlerimi kaptırmış durumdayım.
Ama geri alıcam kararlıyım.
var canım var en etkilisi
umursamamak
dikkatini çekmeye çalışmamak
senin dikkatini çekmeye çalıştığında onu yok saymak
dinlemek ama donuk bakmak...
cevap vermemek kızdığında şeyimde bile değilsin havalarında susmak....
yani uzun lafın kısası erkeğe "aman sensin bitanmesinnn, gibi vs laflarla kıçını kaldırmayacaksınız...kıçına kürek tutmayacaksın her an seni kaybetme korkusu olacak...o korkuyu hissetmesi içinde çekip gideceksin hayatından...arayıp sormayacan ..tellerde kalmayacan çekip gidecen peşine düşerse SEVİYORDUR düşmezse zaten İYİKİ TERKETMİŞSİN
yorucu seyler bunlar
gercekten seven erkek icin boyle seylere gerek bile kalmaz bence
bu tur seyler karsisindaki kizi sadece eglence olarak goren erkeklere yapılır
nabza göre şerbet verirsen karsındaki erkeğe çogu istediğini yaptırabilirsin
2 yılı geçti.evliyiz.6 yıldız da birlikteyiz.bazen süründürmek istemişimdir eşimi. şöyle bi güzel burnunu sürtmek. başaramıyorum ki. benim yelkenler hoop foraklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?