Erkekleri süründürmek !

• Konu Sahibi Konu Sahibi kan_çiçeği
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm arkadaşlar ben 1 yıldır nisanliyim nisanlimla aramiz çok iyiydi ama nedense son bir kac aydır eskisi gibi değil bana karşı baya ilgisiz davranıyor hatta tartıştığımz zaman aradan iki dk geçmeden arayıp ozur dilerdi 5 dk bi beni arardi ama şimdi ufacık bir tartışma yüzünden iki gundur konuşmuyoruz ne yapacağımı hiç bilmiyorum acaba bende mi umursamazlık mi yapim

Dugun yaklasinca tabii. Gozunu korkut biraz tereddutlerini hissettir ilerisi ile ilgili gozun kapali evlendigini dusunmesin. Uzerine dusecektir kacicak diye.

hiç bir erkek için kişiliğinizden ödün vermeyeceksiniz. Kavga ettiğinizde arayıp sormayacaksınız. Zor da olsa küs kalmayı becerin. Her dediğine evet demiceksiniz. sürünsün köpekler

hiç bir erkek için kişiliğinizden ödün vermeyeceksiniz. Kavga ettiğinizde arayıp sormayacaksınız. Zor da olsa küs kalmayı becerin. Her dediğine evet demiceksiniz. sürünsün köpekler

Herşey iyi hoş ama erkeklere köpekler demenizi hiç hoş bulmadım:)

Elbette erkekler çok Benciller. Ama hepsi değil. Ama ne bileyim hoş bulmadım. Ama saygı duyuyorum. :) ben her zaman şunu savunurum erkekleri yetiştiren kadınlarda yani annelerde hata çok var. O yüzden biz kadınlar evliklerimizde, sevgililerimizle vs hep sorun yada çatışma yaşıyoruz.

Ya saka yapiyorum anlamadiniz mi benim erkek arkadasim bir tanedir ama iste bazen sinir ediyor beni o zaman da bu taktikleri uygulamakta fayda var

Ya saka yapiyorum anlamadiniz mi benim erkek arkadasim bir tanedir ama iste bazen sinir ediyor beni o zaman da bu taktikleri uygulamakta fayda var

Yok maalesef anlayamadım:))) illaki benim.esimde çok sinir eder. Ama maalesef değiştiremeyiz.

Niye degistiremez misiz gucunuzun farkina varin lutfen :))

Benim karakterim oyle degil feministim ben biraz cildiriyorum yani hic kimseye kendinizi ezdirmeyin tinlamaz ne demek siz bir hayati paylasiyorsunuz elbet ki size gore kendini sekillendirmek zorunda

Isveli cilveli nasiolunur yani tam olarak nasıl birsey dır?

merhabalar
6 ay önce yeni bir işe başladım burada şirketin gözde bekarı arkadaş tarafından farkedilip 3 ay sonra etrafımda dolanmaya başladı ve ben dürüstlük abidesi ona doktorların çocumun olmayacağını söylediklerini söyledim baştan herşeyi bilsin istedim oda bu durumun sorun olmayacağını söyledi ikimizin arasında kalacağını söyledi ve sevgili olduk. başta herşey gayet güzeldi fakat şirkette dahil ilişkimizi saklıyordu sürekli derken gitmiş ablasına söylemiş benim durumumu ve tipik aile örneği beni istemediler sonra kavgalar huysuzluklar başladı aramızda kaçmaya başladı sonra ben ayrıldım bu sefer tekrar peşime düşütü barıştık fakat bu sefer beni arayıp sormuyo ben aramazsam konuşmuyoruz arayınca tersliyo kızıyo bunaltıyosun diyor bi ayrılıp bi barışıyoruz derken şimdi yine ayrıldık şimdide bana düşmanmışım gibi davranıyo hiç bi suçum yokken bu davranışları beni kahrediyo ne yapmalıyım bi akıl verin lütfen ne onla olabiliyorum ne de onsuz yanında birini görücem diye ödüm kopuyorne yapmalıyım da onu pişman etmeliyim?

İlk önce çok iyi anlaşın gayet uyumlu olun.sonra (mantıklı olmak üzere) bir hatasında soğuk durup,saygılı bir şekilde terk edin.denedim oldu. tabi bu şansıma oldu.şimdi sürünen benim malesef :)))

Unut onu bence ... sevseydi ailesinin sozune gelmezdi.. bence pisman olma ilerde .. birkac sene icinde esimin ailesi yuzinden bosaniyoruz... diye bir konu acmani istemem .... kosma pesinden o adamin .. degerini dusurme kimsenin karsisinda gormezden gel

deli olucam her gün burun burunayız hem bana kötü davranıyo sanki ben suçluymuşum gibi hemde hayatında biri olduğunu düşünüyorum anlamıyorum hiç bi şey hissetmedi bu kadar yalanmı hiç mi bi değerim yok gerçekten kahroluyorum

Kimseyi süründürmek falan uğraşıp vaktimi boşa harcayamam kıtlık yok giden gitsin boşver kalmak istese bahane bulur kalırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…