Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

fancy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
925
5
0
İstanbul
eveet bayanlar son birkaç gündür o kadar düşünüyorum ki kendimi o kadar boş hissediyorumki hepsi sevgilimi hayatımın merkezine koymam yüzünden.. sürekli arasın msj atsın beni gezdirsin o olmayınca hayatım ot gibi olsun. ne bu be !! bir baktım ki adam tepeme oturuvermiş ne eskisi gibi ilgileniyor, ne kıskanıyor.. eveet artık diyorum ki aramızda böyle olan çok var artık birbirimize akıl vererek kurtulabiliriz ipleri ele alabiliriz diye düşünüyorum..

biz büyütüyoruz gözümüzde gönlümüzde sonrada çıktıkları yerde kalıyolar brn 3 sene flört döneminde çok nazlıydım kaprisliydim her dedigim olurdu 1.5 yıldır nnişanlıyız nişandan sonra tam tersi olduk ben herseyi çekiyorum çok zorr kızlar ewlennce ne olcak bilmiyorum:18::18::18::18:

aynen canm ya bizde sözlendik ama sözlendikten sonra değişmedi. ayrılık yaşadık ilk defa ben adım attım adam değişti . dün bana benim seni sevmediğimi düşündüğün için beni sevmekten vazgeçmek istiyosun dedi bu ne cesaret! benim onu heran bırakcağım korkusu gittiya . gerçekten erkekler iyilikten ilgiden anlamıyor.

biz büyütüyoruz gözümüzde gönlümüzde sonrada çıktıkları yerde kalıyolar brn 3 sene flört döneminde çok nazlıydım kaprisliydim her dedigim olurdu 1.5 yıldır nnişanlıyız nişandan sonra tam tersi olduk ben herseyi çekiyorum çok zorr kızlar ewlennce ne olcak bilmiyorum:18::18::18::18:

canım nişandan sonra sende ve ondaki hareketlerinizde ne gibi değişimler oldu?

cadı olacaksın yumusak davranmayacaksın o kadar çabuk degişiyolarkiii aman allahım ben diyorumki nerdeeeeeeeeeeee flörtteki hhhhhllll nerde şimdiki hlllll nişan bozdu bnmkini bnm havamıı :1::1::1:

eskiden sürekli kendini kanıtlamak için beni mutlu etmek için uğraşırdı şimdi baktıkı bu kız elimde şimdi canı nasıl isterse öyle davranıyor bende bir karar verdim ne msj atıyorum ne bişe yapıyorum sürekli buluşalm görüşelm diye düşünmekten sıkıldım. arkadaşlarımla çıkıyorum hatta şuan bunun için trip yiyorum:52: ama hakediyoooolar :1:

canım nişandan sonra sende ve ondaki hareketlerinizde ne gibi değişimler oldu?

flört dönemnde çok üzerime düşerdi ben tel kapatırdım mutsz olurdu neler neler dakka bası msj felan bu arada ayrı sehirlerdeyiz mutlaka gelirdi kısa zaman aralıgında ben dkk bası ayrılırdım yalvar yakar geri başlardık nişandan sonra kavga ediyoruz genelde ben arıyorum özür diliyorum bana tuhaf lafları oluyo flörtt olsaaa anlamlı cevabını alır ama nişan aile felan el kol baglıyo bide nişandan sonra bayanlar daha çok bagllanıyo ben öyle hissettim öyle gözlemledim

canım işşte dönüp onu araman alttan alman onun poposunu kaldırmış aynı durumdayız erkekler böyleler aynen bizimde böyleydi kavga etsek deli gibi arar yalvarırdı şimdi o resti çekiyor ben yutmak zorunda kalıyorum resmen:2:

flört dönemnde çok üzerime düşerdi ben tel kapatırdım mutsz olurdu neler neler dakka bası msj felan bu arada ayrı sehirlerdeyiz mutlaka gelirdi kısa zaman aralıgında ben dkk bası ayrılırdım yalvar yakar geri başlardık nişandan sonra kavga ediyoruz genelde ben arıyorum özür diliyorum bana tuhaf lafları oluyo flörtt olsaaa anlamlı cevabını alır ama nişan aile felan el kol baglıyo bide nişandan sonra bayanlar daha çok bagllanıyo ben öyle hissettim öyle gözlemledim

:47::47::47::47::47: kadınlara kurban olsun cinsi bozuklar tezatlıga bak kadın baglanıyo beyfendilerin poposu kalkıyo

Son düzenleme:
sizin iş aile arasında da ciddiye binmiş..VAlla biz 3.sene olacak beraberiz son 1,5 senedir sms yapmıyoruz mesajlasma yok hayatımızda telefonda da 2-3 günde bir konuşuyoruz..Bu durum benim canımı sıkıyor ne yapsam ki aceba

sizin iş aile arasında da ciddiye binmiş..VAlla biz 3.sene olacak beraberiz son 1,5 senedir sms yapmıyoruz mesajlasma yok hayatımızda telefonda da 2-3 günde bir konuşuyoruz..Bu durum benim canımı sıkıyor ne yapsam ki aceba

hiç bilmiyorumki bizimkide o yolda ilerliyor sanıırm mesj hakkkı bitti knt bile almıyor zahmet edip günde 3 kere anca konuşuoruz oda 15 sanıyeyı gecmıo

niyetini anlamak için ewlenelim elan de bakalım ne diyeck

sizin durumunuz daha kötü aslında diğer hareketlerinde bi değişme varm? asıl korktugum böyle uzaklıklar aradaki o bağı koparıyor çunku alışıyosun görüşmemeye konuşmamaya

niyetini anlamak için ewlenelim elan de bakalım ne diyeck

evlenmek istiyormuş ama sms falan sevmiyormus sürekli konusacak ne konu bulabilirmişiz ki çok konusursak sıkılırmış...Siz yine günde 3 kere konsuuyorsunuz bence bu konusmalar 2 güne düşmeden kendine getirin :)

sizin durumunuz daha kötü aslında diğer hareketlerinde bi değişme varm? asıl korktugum böyle uzaklıklar aradaki o bağı koparıyor çunku alışıyosun görüşmemeye konuşmamaya

yok allaha sükür hareketleri aynı bulustugumzda egleniyoruz yani.. ama eve bi gidiyim konusmuyoruz bulustugumz günden 2 gün sonra falan arıyo yada ben arıyorum öyle yani

yok allaha sükür hareketleri aynı bulustugumzda egleniyoruz yani.. ama eve bi gidiyim konusmuyoruz bulustugumz günden 2 gün sonra falan arıyo yada ben arıyorum öyle yani

eskiden konuşuomuydunuz sürekli.ya adam baştan beri öyle olsa tamam dicem ama sonradan sms sevmiyomuş e be adam eskiden neden dk başı msj atıyodun ozaman:47:

eskiden konuşuomuydunuz sürekli.ya adam baştan beri öyle olsa tamam dicem ama sonradan sms sevmiyomuş e be adam eskiden neden dk başı msj atıyodun ozaman:47:

evet ilk başladığımız bir ay zaten sabah beni o uyandırır gece mesajlasırken uyuyakalırdım ve sinirlenirdi.İkimizde okuyorduk gerçi ben hala okuyorum o calısıyor..Okul zamanlarıda eve geldiğinde 1-2 mesaj atardı aksam msnde falan görüşürdük.Ama ilk 1,5 sene çok iyi arar sorar mesajlasırdık son 1,5 senedir de işte böyleyiz :) iş hayatı değiştirdi herhalde erkekler değişiyor ya

vaaay beee!tam bana göre bi yer.başlık süper:32:haklısınız erkekleri fazla şımartmamalıyız.çünkü hemen coşup havalanıyorlar.herşey dozunda öyle değil mi?

vaaay beee!tam bana göre bi yer.başlık süper:32:haklısınız erkekleri fazla şımartmamalıyız.çünkü hemen coşup havalanıyorlar.herşey dozunda öyle değil mi?

ben kendime göre bazı çözümler belirledim... özellikle kendime uğraşlar bulucam . kesinlikle üstüne düşmicem. bütün buluşmaları o düşünsün ESKİSİ GİBİ... hayatımı onsuzda devm ettirebiliceğim hissini ince ince işlicem :52:

Back
X