Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun cnm üzrine düşeni yap ama ezdirme kendini, dik başlı olmayacağım diye iyice pasif kalma sakın haklı olduğun durum olursa
bir kaç haftadır iyiyiz maaşallah
size anlattığım dönem her gün kesintisiz kavga ediyorduk tabi onun iş stresi de vardı.
bilmiyorum nasıl oldu ama şimdi iyiyiz onunda çabaları var aklına dank etti birden bire.
bu bir kaç haftadır 2 kere tartıştık ve bu tartışmalarda daha da akıllandı tamamen ben haklı değildim tartışmalarda ama tartışmamız olunca konu eskilere dönüyor ve eskilerden yaptığımız hatalarıda konuşa konuşa düzelttim. size sadece şu kadarını söyleyebilirim kızlar tüyo olarak ; ben içime hiç bir zaman atmadım o an yaptığı şeyi hemen suratına vurup kavga ettim. bu sebeplede hep tartışıyorduk şimdi kavga değilde düzgünce söylüyorum ne tripli ne de gülerek. ciddi bir şeklde kızmadan söylüyorum ve bu şekilde sorunu çözebiliyoruz. tabi karşınızdakininde tavrı çok önemli. benmki yola geldyse sizlerin ki hayli hayli yola gelir. bana hediyeler almaya başladı. iyi de davranıyor. 1500 kere söyledim böyle böyle yapma diye. söylemekten yorulsamda söyledm dedim ya içimde tutatmıyorum ben. sonunda anladı. tabi nereye kadar sürer böyle bilmiyorum çünkü inanamadım bu değişimine geçici bir değişim gibi geliyor bende dikkatli davranıyorum değişmesin diye bakalım artık
en önemli şeydir herşeyi konuşmak zaten içe atılan herşey dağ gibi olur zamanla, sonunda yoluna koymuşsun bir şeyleri,Allah bozmasın inş.
![]()
bu yorumum üzerinden yıllar geçti duam tuttu benimki daha cok askerde baglandı bana :ADADSADbiz dün aksam bir konustuk bakalım bugün hiç arancakmıyımDD asker konusunu hic acmak istemiyorum benimki daha askere gitmedi innss orda baglanır bana :)))
Yaa benimki de aşiri degisti.basta evlilik isteyen adam onu bile istemiyo. Yaa benden mesaj bekliyo.atmayinca ne haltlar yiyon diyogerçekten kendimi mutsuz hissediyorum yine eskisi gibi olsun istiyorum![]()
Canim bende bunu yaptim.Baktim o aramaya basladi ama diyo ki simdi sende bi haller var beni aramiyosun diyo.Baskasini buldugumu dusunuyoben kendime göre bazı çözümler belirledim... özellikle kendime uğraşlar bulucam . kesinlikle üstüne düşmicem. bütün buluşmaları o düşünsün ESKİSİ GİBİ... hayatımı onsuzda devm ettirebiliceğim hissini ince ince işlicem![]()
Bırak öyle sansın daha çok kıymetini anlaytacaktır zamanında çok üstüne düşmüşsün demekki :)Canim bende bunu yaptim.Baktim o aramaya basladi ama diyo ki simdi sende bi haller var beni aramiyosun diyo.Baskasini buldugumu dusunuyo
Canim bak şu son gunlerde ben 10kez ariyosam bu iki kez ariyo.Yeni işe basladi anlatmiyo bisey bana.Dun video yapmistim ters konustu bana.Borcu var bayaa bu araalr onun stresi de var amaa yok aramiyo yazmiyo bana.Dun iki kez aradim acmadi ve geri aramadi.Resmen onemsemiyo.sence o arayana kadar beklim mi arim mi napcam ben yaBırak öyle sansın daha çok kıymetini anlaytacaktır zamanında çok üstüne düşmüşsün demekki :)