Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Bu erkekler böyle anacım değer ver el üstünde tut ilk vazgeçtiği sen olursun,Vur tekmeyi hoop gönlünde baş köşe olursun.Deveye diken diyorum başka da bir şey demiyorum >.<

hayırlısı olsun cnm üzrine düşeni yap ama ezdirme kendini, dik başlı olmayacağım diye iyice pasif kalma sakın haklı olduğun durum olursa

bir kaç haftadır iyiyiz maaşallah:nazar:
size anlattığım dönem her gün kesintisiz kavga ediyorduk tabi onun iş stresi de vardı.
bilmiyorum nasıl oldu ama şimdi iyiyiz onunda çabaları var aklına dank etti birden bire.
bu bir kaç haftadır 2 kere tartıştık ve bu tartışmalarda daha da akıllandı tamamen ben haklı değildim tartışmalarda ama tartışmamız olunca konu eskilere dönüyor ve eskilerden yaptığımız hatalarıda konuşa konuşa düzelttim. size sadece şu kadarını söyleyebilirim kızlar tüyo olarak ; ben içime hiç bir zaman atmadım o an yaptığı şeyi hemen suratına vurup kavga ettim. bu sebeplede hep tartışıyorduk şimdi kavga değilde düzgünce söylüyorum ne tripli ne de gülerek. ciddi bir şeklde kızmadan söylüyorum ve bu şekilde sorunu çözebiliyoruz. tabi karşınızdakininde tavrı çok önemli. benmki yola geldyse sizlerin ki hayli hayli yola gelir. bana hediyeler almaya başladı. iyi de davranıyor. 1500 kere söyledim böyle böyle yapma diye. söylemekten yorulsamda söyledm dedim ya içimde tutatmıyorum ben. sonunda anladı. tabi nereye kadar sürer böyle bilmiyorum çünkü inanamadım bu değişimine geçici bir değişim gibi geliyor bende dikkatli davranıyorum değişmesin diye bakalım artık

bir kaç haftadır iyiyiz maaşallah:nazar:
size anlattığım dönem her gün kesintisiz kavga ediyorduk tabi onun iş stresi de vardı.
bilmiyorum nasıl oldu ama şimdi iyiyiz onunda çabaları var aklına dank etti birden bire.
bu bir kaç haftadır 2 kere tartıştık ve bu tartışmalarda daha da akıllandı tamamen ben haklı değildim tartışmalarda ama tartışmamız olunca konu eskilere dönüyor ve eskilerden yaptığımız hatalarıda konuşa konuşa düzelttim. size sadece şu kadarını söyleyebilirim kızlar tüyo olarak ; ben içime hiç bir zaman atmadım o an yaptığı şeyi hemen suratına vurup kavga ettim. bu sebeplede hep tartışıyorduk şimdi kavga değilde düzgünce söylüyorum ne tripli ne de gülerek. ciddi bir şeklde kızmadan söylüyorum ve bu şekilde sorunu çözebiliyoruz. tabi karşınızdakininde tavrı çok önemli. benmki yola geldyse sizlerin ki hayli hayli yola gelir. bana hediyeler almaya başladı. iyi de davranıyor. 1500 kere söyledim böyle böyle yapma diye. söylemekten yorulsamda söyledm dedim ya içimde tutatmıyorum ben. sonunda anladı. tabi nereye kadar sürer böyle bilmiyorum çünkü inanamadım bu değişimine geçici bir değişim gibi geliyor bende dikkatli davranıyorum değişmesin diye bakalım artık

en önemli şeydir herşeyi konuşmak zaten içe atılan herşey dağ gibi olur zamanla, sonunda yoluna koymuşsun bir şeyleri, :nazar: Allah bozmasın inş. :31:

biz dün aksam bir konustuk bakalım bugün hiç arancakmıyım :KK70:DD asker konusunu hic acmak istemiyorum benimki daha askere gitmedi innss orda baglanır bana :)))
bu yorumum üzerinden yıllar geçti duam tuttu benimki daha cok askerde baglandı bana :ADADSAD

kızlar erkekleri indirdiniz mi tepenizden neler oldu bu konı çok öksüz kaşmış yaw

Valla bizde roller değişti sanırım.kaç gündür ben haklı olmama rağmen burnundan kış aldırmıyor.ve bu bende sıkıntı yapmaya başladı.aynen dediğiniz gibi öncelerde Can'ım cicim şimdi işi düşünce anca..

Kızlar konunun tamamını okuyamadım ama bn bide size danışmak istedim evliyim 2buçuk yıl oldu ama ondan önce de 5 yıl sevgililik dönemimiz oldu askere gitti fln eşim ama ipler hep bnde çok şükür her istediğim oluyor bir kızımız var şimdi sıra sorunum da eşim çok küfürlü konuşuyor aşırı derecede sölemeyecem söz diyor ama hala aynı ailesindeki erkekler hep aynı öle büyümüş yani bn nasıl vazgeçirebilirim acaba eşimin bu huyundan

Kızlar benim eşim çok dengesiz bi insan. Bi iyi oluyor bana iyi davranıyor merhametli bi adam olup çıkıyor. Bazen de -ki şu son 6 aydır daha çok böyle- tam bir odun çıkıyor içinden. Hep kendisi haklı ben hep haksızım. Ben nankörmüsüm ben çok şikayet ediyormusum. Dirdirciymisim. Konuşmaya çalışıyorum adam dinlemiyor bile. Sanki duvara konuşuyorum. Hayatımızda hiç bi heyecan en ufak bir paylaşım (yatak harici) kalmadı. Ne yapsam bilmiyorum. Kendimi çok değersiz hep ikinci planda kalmış hissediyorum.

kızlar kesinlikle haklısınız bu konu tam bana göre. şöyle söyliyim.yaşadığım ve gözlemlediğim; ilk başlarda bizi prenses peri havalarına sokuyolar peşimizden koşuyolar ilgi alaka son derece mükemmel. Biz de bakıyoruz ki bu adam beni seviyo ben de ilgileneyim bebek bebek seveyim sarayım sarmalıyimm anlayıs gostereyim nasıl olsa mutluyuz bana aşık diyosun ama sonra hoopppp degisiveriyolar.. ilgi gösterince böyle oluyo.. Ee peki sureklı sorun cıkaran anlayıssız biri olmaya kalksan ne oluyo o zaman da anlayıssız kötü sevgili oluyosun bundan da bıkıyolar.. Yani erkeklere yaranamazsınız

kızlar size tamamen katılıyorum..ilk başlardaki ilgi bir süre sonra tamamen azalıyor.

ben kendime göre bazı çözümler belirledim... özellikle kendime uğraşlar bulucam . kesinlikle üstüne düşmicem. bütün buluşmaları o düşünsün ESKİSİ GİBİ... hayatımı onsuzda devm ettirebiliceğim hissini ince ince işlicem :KK52:
Canim bende bunu yaptim.Baktim o aramaya basladi ama diyo ki simdi sende bi haller var beni aramiyosun diyo.Baskasini buldugumu dusunuyo

Bırak öyle sansın daha çok kıymetini anlaytacaktır zamanında çok üstüne düşmüşsün demekki :)
Canim bak şu son gunlerde ben 10kez ariyosam bu iki kez ariyo.Yeni işe basladi anlatmiyo bisey bana.Dun video yapmistim ters konustu bana.Borcu var bayaa bu araalr onun stresi de var amaa yok aramiyo yazmiyo bana.Dun iki kez aradim acmadi ve geri aramadi.Resmen onemsemiyo.sence o arayana kadar beklim mi arim mi napcam ben ya

Back
X