slm kızlarr ...
konu başlığındanda anlaşıldığı üzre erkekleri unutmanın yolları nelerdir??? yaşlı gözlerle ayrıldığımız sevgililerimizi nasıl daha kolay unutabiliriz??
aramızda bunun formülünü bilen varmı??? farklı ve pratik önerilerinizi bekliyorum hem birazda eğlenmiş oluruz:)))
psikologsuz, ilaçsız, ağrısız, sızısız nasıl defedebiliriz hayatımızdan lütfen bilenler bilmeyenlere anlatsın..hiçbir acı sonsuza dek sürmez belki ama daha basit nasıl atlatılabilir önerilerinizi bekliyorum sevgiler:)))
slm kızlarr ...
konu başlığındanda anlaşıldığı üzre erkekleri unutmanın yolları nelerdir???
slm kızlarr ...
konu başlığındanda anlaşıldığı üzre erkekleri unutmanın yolları nelerdir??? yaşlı gözlerle ayrıldığımız sevgililerimizi nasıl daha kolay unutabiliriz??
aramızda bunun formülünü bilen varmı??? farklı ve pratik önerilerinizi bekliyorum hem birazda eğlenmiş oluruz:)))
psikologsuz, ilaçsız, ağrısız, sızısız nasıl defedebiliriz hayatımızdan lütfen bilenler bilmeyenlere anlatsın..hiçbir acı sonsuza dek sürmez belki ama daha basit nasıl atlatılabilir önerilerinizi bekliyorum sevgiler:)))
hafızanı kaybederek unutabilirsin başka türlüsü mümkün değil ne yazık ki. zaman sadece hafifletir acıları ama unutturmaz.
birini unutmak icin baskasini seveceksinnn....cok seveceksin ama senin icin imkansiz olmuycak yani gerektiginde hic gozunu kirpmadan unutabileceksinnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?