- 14 Kasım 2009
- 507
- 23
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unutmakla, içindeki aşkı bitirmek arasında fark var. Eski sevgilinize karşı olan "aşkınızı" bitirmek istiyorsanız eğer, tabi ki bunun en iyi yolu zaman. Fakat ben daha eğlenceli ve pratik yollar biliyorum. Aşk acısından kurtulmak için, çeşitli bilinçaltını temizleme yöntemlerini kullanabilirsiniz. Hatta bu sayede bilinçaltınızdaki karakterinize kötü etkide bulunan birçok kirli düşüncelenirizden de kurtulabilirsiniz. Yani tabii ki bunun bi çok yöntemi var, örneğin Pİ-Kİ testi yaptırabilirsiniz (internetten araştırırsanız bilgi sahibi olabilirsiniz). Hipnoza gidebilirsiniz ki, bu şu güne kadar çok kez işe yaramış bir yöntemdir, aşık olunan eski sevgiliye karşı duyguları silme konusunda. Psikologun bi faydası olmaz, buna güvenmiyorum. O sadece sizi rahatlatacaktır. Onun dışında kendinizi geliştirmek için yapacağınız birçok şey de (dil öğrenmek, bilimum kurslara başlamak vs..) bu yolda etkili olacaktır. Ayrıyeten kişisel gelişim kitapları okumakta faydalı olacaktır. Kendinizin ne kadar değerli olduğunu unutmayın. Sizin için sizden daha önemli hiçbir şey yok. Yaşadığınız anların keyfine bakın ve ciddi ciddi anı yaşamaya çalışın. O zaman herşey daha kolay olacaktır. Bu arada; aşkın ve aşk acısının bilimsel olarak tanımlandığı ve çözüldüğü günlerdeyiz. Bu konuda bildiğim kadarıyla İstanbul'da bir tane klinik açıldı. [burada link veremiyorum fakat google'a "Aşk Kliniği Açıldı" yazarsanız çıkan sonuçlardan, daha fazla bilgi edinebilirsiniz.] Dilerseniz, aşkın nasılda vücudun kimyasını değiştirdiğini, birkaç ufak yöntemle ve mutluluk hormonu salgılayan, adrenalini düşüren ilaçlarla, çok kısa ve hafif olarak bunu atlatabileceğinizi görürsünüz. Dediğim gibi, hayatınızı mahvetmektense canınızı yakan ve sizi hiç haketmeyen biri için çektiğiniz bu dertten çok kolay bir şekilde kurtulun. Umarım hepiniz, en kısa zamanda bu dertten kurtulursunuz.
canım doxkuz senedir unutamadım deme sakın bana ağlarım hatta kendimi atarım biryerlerden
atlıcam dedin bak ha ona göre hazırmısın cevabıma :)) evet senelerce unutamadım oda beni unutmadı,kader bizi yeniden birleştirdi ve şimdi o büyük aşkımla nişanlıyım,bikaç ay sonrada evleniyorum..bazı aşklar böyle oluyor işte mermere kazımışın gibi silinmiyor..
ben kötü örneğim,siz bana bakmayın kardeşlerim mermere değil daha silinecek tarzda merteryallere yazın aşklarınızı :))
ımmm yok şey ben vazgeçtim:))) çünkü senin aşk mutlu sonla bitmiş:)))) kötü bi son olsaydı düşünebilirdim atlamayı:86: neyse çok sevindim ama inşallah benimkide böyle mutlu sonla biter çünkü ondan başkasını sewemicekmişim gibi geliyo![]()
ya bende çok soruyodum bu soruyu ama .özellikle hiç görmemek çok işe yarıyo ölmüş farzetmek gibi..zamanla çıkıyo aklından zaten.ama sürekli düşünürsen olmaz çok daha kötü oluyo.müzik dinlemek hatırlatıyo onunla gittiğin yerlere gitmek belli bi süre bunlara dikkat etmek gerek.mesala ben şuan onu ara ara unuttuğumu fark edince diyom unutuyom falan![]()
Unutmak için önce unutmayı istemeli .. kişi kendinle muhakeme yapmalı ve sonra unutmak istediğin kişinin tüm negatif yönlerini düşünmeli eksilerini bulmalı ve onunla yaşanan hatıralardan uzaklaşmalı sanırım işe yarıyor ...
Selam,
Peki negatif yönleri gelmiyorsa aklıma ne yapıcam :S
Ben 25 yaşında mühendis aynı zamanda yüksek lisans yapan bir geç bir bayanım. 1 aydır aynı işyerinde çalıştığım birinden daha 2. haftada hoşlanmaya başladım. Çünkü ilk olarak o ilgisini göstermeye başlamıştı. Sürekli bir yerlere davet ediyordu. Ben de her seferinde olumlu yanıt veriyordum. Hoşlandığını da nadiren olsa iltifatlarıyla belli ediyordu. Ama görüştüğümüz süre zarfında sohbet konularımız ağırlıklı olarak siyaset, iş, eğitim oluyordu. Kadın-erkek ilişkilerinden bahsedemiyorduk ben bazen konuyu açıyordum. Bugüne kadar hiç ciddi ilişkisinin olmadığını söyledi. Laylaylom havasından çıkamadığını dile getirdi.Bu arada o da 30 yaşında.
Ben çok çabuk bağlandım, yakınlık hissetmeye başladım. Her iş çıkışında bir yerlere gidelim diye gözünün içine bakıyordum. Hep etrafındaydım. Hep onu görmek istiyordum. En son be okulumuzdaki film gösterimine davet ettim. Geldi, filmimizi izledik çıkışta yemek yedik. Ve ben konuyu artık açamaya karar verdim.
Bana bir uzak bir yakın olduğunu, bazen cok ilgili bazen de çok umursamaz olduğunu söyledim. İlk defa bir erkeğe yakınlık hissettiğimi kısacası bunların karşılıklı olup olmadığını anlamak adına bir konuşma yaptım. O bana karşı boş olmadığını fakat neden bu kadar acele ettiğimi anlayamadığını söyledi. Daha kendisini 1 aydır tanımama rağmen hızlı hareket ettiğimi söyledi. Bu davranışım onu çok şaşırtmış. Düşüncelerini değiştirmiş. Bugüne kadar hep kovalayan olmuş ilk defa kovalanmış falan. Ona belki de bu yüzden bugüne kadar hiç ciddi ilişkin olmamış olabilir dedim. Belki de haklısın dedi. Daha önümüzde zaman olduğunu söyledi. Fakat farklı yönlerimiz olduğunu da söyledi. Kısacası onla ben diye birsey olmayacagını aslında kibar dille söyledi. fakat acık kapı da bıraktı.
Ama ben cok kırıldım. Yara aldım. En son bu konuşmayı keske hiç yapmamıs olsaydık dedi fakat ben tam aksini söyledim. Kafasındakileri daha net öğrendiğim için iyi oldugunu söyledim. Belki de içimde bazı seyleri daha fazla büyütebilirdim bu da bana daha cok zarar verirdi dedim.
4-5 gündür soğuk davranıyorum. Konuşmamaya karsılasmamya özen gösteriyorum. Arada bir ofisime geliyor işle alakalı birkac bişe diyor. İlk gün bez sormak için geldi, badem ikram etti. Bugün tırnaklarıma sürdüğüm ojeme baktı sonra kendi tırnaklarına baktı gülümsedi. Aslında incelemeye devam ediyor.
Ben ne yapıcam? Ondan hala cok etkileniyorum. Bugüne kadar hiç erkek arkım olmamıstı bunu da söylediğimde acemiliğini anlamıstım zaten dedi. Hep gözümün önünde ondan soğuk davranamaya devam ediyorum. Bundan sonraki hamlesi ne olur?
Bir de 1.72 boyunda 53 kiloda güzel bir bayanım. Arkadasım onun benim yanımda sönük kaldıgını bile söylemişti. :2:
Gözden ırak olmak,hiç bir haberini almamak gerek. Malesef ben sevdiğim ve ayrı olduğumu kişiyi her gün görüyorum,çok acı. Üstelik son 1 aydır rahatmış gibi davranmak adına ona surat asmak ve soğuk davranmak yerine samimi davranıyorum. Ama o da sebepsiz yere aramıza mesafe koyduktan sonra hep ara ara ilgisini gösterdi, ne seviyorum dedi açıkça, ne buluştu benle .. ama imalı sözleriyle tam söndü dediğim alev yine kıvılcımlandı,yine söndü ümidi kestim yine kıvılcımlandı. Sevmese sabahın köründe arayıp öpüyorum diyerek telefonu sonlandırmaz veya bir anda arayıp neler yaptığını anlatmaya kalkışmaz.
Fakat 'sevgili' gibi de değiliz.. Hayatında biri yok,buna eminim. Neden böyle!!!?? Ben onu aradığım zamanlarda kaçarcasına tavırla ya kısa kesiordu ya da ararım sonra deyip aramıyordu. Bu da aramaktan çekinmeme sebep olmuştu-çünkü yine doğrudürüst konuşmayacak ve hiç konuşmamaktan daha çok incineceğim diye düşünüp uzun zamandır aramıyorum,ama özellikle son 3 haftadır 3günde bir bazen 2 günde bir arıyor.
BU NEDİR ARKADAŞLAR?? LÜTFEN YARDIM EDİN, NE ANLAMA GELEBİLECEĞİ HAKKINDA FİKİR VERİN.. Gururum elvermiyor,seviyor musun diye sormam-soramam. Seven insan açıkça gelir söyler zaten.Çünkü 4ay önce meçhule sürüklediği sevgiyi ben hiç meçhule sürüklemedim.Bunu çok iyi biliyor,benden yana çekincesi olamaz.
Hayatımda birileri oldu, ama bu öyle bir aşktı ki mahvetti beni,yaktı kavurduNe olur paylaşın yazınızı benimle,akıl verin
![]()
cnm bence seviyormusun diye sormak senin gururunu inciltmen yapman gereken tek şey evt bunu samimi bir şekilde sormak kendinide ezdirmeden şu şekilde söyleyebilirsin mesela yani sana bişi sormak istiyorum böyle arıyosun iyi güzel hoşta bu ne anlama geliyo seviyomusun sevmiyomusun bana net bişi söyle bende yoluma bakıyım şeklinde bişi söyleyebilirsin emin ol bu senin gururunu kırmaz bu şekilde yoksa daha ne kadar devam eder sen bişeyleri içinde daha fazla büyütmemiş olursun en azından sevmiyosa bile bişiler netleşmiş olur kafandaki soru işaretleri yok olur ben sor derim![]()
Gözden ırak olmak,hiç bir haberini almamak gerek. Malesef ben sevdiğim ve ayrı olduğumu kişiyi her gün görüyorum,çok acı. Üstelik son 1 aydır rahatmış gibi davranmak adına ona surat asmak ve soğuk davranmak yerine samimi davranıyorum. Ama o da sebepsiz yere aramıza mesafe koyduktan sonra hep ara ara ilgisini gösterdi, ne seviyorum dedi açıkça, ne buluştu benle .. ama imalı sözleriyle tam söndü dediğim alev yine kıvılcımlandı,yine söndü ümidi kestim yine kıvılcımlandı. Sevmese sabahın köründe arayıp öpüyorum diyerek telefonu sonlandırmaz veya bir anda arayıp neler yaptığını anlatmaya kalkışmaz.
Fakat 'sevgili' gibi de değiliz.. Hayatında biri yok,buna eminim. Neden böyle!!!?? Ben onu aradığım zamanlarda kaçarcasına tavırla ya kısa kesiordu ya da ararım sonra deyip aramıyordu. Bu da aramaktan çekinmeme sebep olmuştu-çünkü yine doğrudürüst konuşmayacak ve hiç konuşmamaktan daha çok incineceğim diye düşünüp uzun zamandır aramıyorum,ama özellikle son 3 haftadır 3günde bir bazen 2 günde bir arıyor.
BU NEDİR ARKADAŞLAR?? LÜTFEN YARDIM EDİN, NE ANLAMA GELEBİLECEĞİ HAKKINDA FİKİR VERİN.. Gururum elvermiyor,seviyor musun diye sormam-soramam. Seven insan açıkça gelir söyler zaten.Çünkü 4ay önce meçhule sürüklediği sevgiyi ben hiç meçhule sürüklemedim.Bunu çok iyi biliyor,benden yana çekincesi olamaz.
Hayatımda birileri oldu, ama bu öyle bir aşktı ki mahvetti beni,yaktı kavurduNe olur paylaşın yazınızı benimle,akıl verin
![]()