Erkekleri unutmanın yolları nedir?

Neden diye sormamak en iyi başlangıçtır. Ama olumsuz düşünürsen eninde sonunda yine aklına gelir.NLP ya da secret olayı gibi.Düşünmeyeceğim değil başka şeyler düşüneceğim.hayatımda ondan önemli şeyler var.Dikkatimi başka yönlereçevireceğim diyeceksin.
 
Unutmakla, içindeki aşkı bitirmek arasında fark var. Eski sevgilinize karşı olan "aşkınızı" bitirmek istiyorsanız eğer, tabi ki bunun en iyi yolu zaman. Fakat ben daha eğlenceli ve pratik yollar biliyorum. Aşk acısından kurtulmak için, çeşitli bilinçaltını temizleme yöntemlerini kullanabilirsiniz. Hatta bu sayede bilinçaltınızdaki karakterinize kötü etkide bulunan birçok kirli düşüncelenirizden de kurtulabilirsiniz. Yani tabii ki bunun bi çok yöntemi var, örneğin Pİ-Kİ testi yaptırabilirsiniz (internetten araştırırsanız bilgi sahibi olabilirsiniz). Hipnoza gidebilirsiniz ki, bu şu güne kadar çok kez işe yaramış bir yöntemdir, aşık olunan eski sevgiliye karşı duyguları silme konusunda. Psikologun bi faydası olmaz, buna güvenmiyorum. O sadece sizi rahatlatacaktır. Onun dışında kendinizi geliştirmek için yapacağınız birçok şey de (dil öğrenmek, bilimum kurslara başlamak vs..) bu yolda etkili olacaktır. Ayrıyeten kişisel gelişim kitapları okumakta faydalı olacaktır. Kendinizin ne kadar değerli olduğunu unutmayın. Sizin için sizden daha önemli hiçbir şey yok. Yaşadığınız anların keyfine bakın ve ciddi ciddi anı yaşamaya çalışın. O zaman herşey daha kolay olacaktır. Bu arada; aşkın ve aşk acısının bilimsel olarak tanımlandığı ve çözüldüğü günlerdeyiz. Bu konuda bildiğim kadarıyla İstanbul'da bir tane klinik açıldı. [burada link veremiyorum fakat google'a "Aşk Kliniği Açıldı" yazarsanız çıkan sonuçlardan, daha fazla bilgi edinebilirsiniz.] Dilerseniz, aşkın nasılda vücudun kimyasını değiştirdiğini, birkaç ufak yöntemle ve mutluluk hormonu salgılayan, adrenalini düşüren ilaçlarla, çok kısa ve hafif olarak bunu atlatabileceğinizi görürsünüz. Dediğim gibi, hayatınızı mahvetmektense canınızı yakan ve sizi hiç haketmeyen biri için çektiğiniz bu dertten çok kolay bir şekilde kurtulun. Umarım hepiniz, en kısa zamanda bu dertten kurtulursunuz.

siz Pİ-Kİ testi yaptırdınız mı yada yaptıran birini duydunuz mu? Şimdiye kadar hiç duymamıştım. Merak ettim.
 
Onu unuttum demek bile hatırlamaktır..
Öyle bir unutcaksınki bi daha aklına qeldiqinde icin acımayacak..
Nasıl unuturum diye yöntemler aramak doqru deqil bence, herkes bir deqil böyle durumlarda.
Herseyi zamana bırakmayı bilceksin, aklına qetirmiyeceksin, qeldikcede aklından cıkarmaya calıscaksın..
Baska birini bulmakta cözüm deqil kalbin baska birini sewdikce nasıl olabilirsinki baska biriyle hem karsı tarafada haksızlık olur bu.

Herseyin cözümü zaman..
Acıyı unutturanda o yasatanda o..
 
mesela facebookta onun profiline bakmamak !!

dün bi bakayım dedim...

aman tanrım ne göreyimmm

bi kızla beraber çekilmiş fotoğraf koymuş...

kız koluna girmiş bunun...

amanınnn baktığıma pişman oldumm...

durduk yere moralimi bozdum..

sakın bakmayın sakın !!!

:43::43::43::43::43::43::43::43:
 
Başlığı görünce atladım da ancak okuyayım ben bu başlığı bildiğim, önerebileceğim bir yol yok çünkü:50:Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş:59:
 
Son düzenleme:
valla kardeşlerim şöyle hazin bir durum ile cvplayayım konuyu..

(yaş 18) unutmak istedim çivi çiviyi söker dedim yeni aşklara yelken açtım,unuttum..unuttum ama sorunki bu bahtsız bedevi ötekinede tutulmasın mı hemde ölesiye,işte aşkı bu diyince..o aşka hiçbi taktik hiç bi ilaç merhem olmadı..

velhasıl unutmak istemedikçe ve aklı baştan alan bi sevda oldummuda hiçbişey işe yaramıyor..
 
canım doxkuz senedir unutamadım deme sakın bana ağlarım hatta kendimi atarım biryerlerden

atlıcam dedin bak ha ona göre hazırmısın cevabıma :)) evet senelerce unutamadım oda beni unutmadı,kader bizi yeniden birleştirdi ve şimdi o büyük aşkımla nişanlıyım,bikaç ay sonrada evleniyorum..bazı aşklar böyle oluyor işte mermere kazımışın gibi silinmiyor..

ben kötü örneğim,siz bana bakmayın kardeşlerim mermere değil daha silinecek tarzda merteryallere yazın aşklarınızı :))
 
önce kendini seveceksin...
kendini ondan daha çok seversen unutmak gibi bir derdin olmaz...
canımdan kıymetlimi diyeceksin... saçlarını savurararak hayatına bakacaksın
 
atlıcam dedin bak ha ona göre hazırmısın cevabıma :)) evet senelerce unutamadım oda beni unutmadı,kader bizi yeniden birleştirdi ve şimdi o büyük aşkımla nişanlıyım,bikaç ay sonrada evleniyorum..bazı aşklar böyle oluyor işte mermere kazımışın gibi silinmiyor..

ben kötü örneğim,siz bana bakmayın kardeşlerim mermere değil daha silinecek tarzda merteryallere yazın aşklarınızı :))

ımmm yok şey ben vazgeçtim:))) çünkü senin aşk mutlu sonla bitmiş:)))) kötü bi son olsaydı düşünebilirdim atlamayı:86: neyse çok sevindim ama inşallah benimkide böyle mutlu sonla biter çünkü ondan başkasını sewemicekmişim gibi geliyo:25:
 
ımmm yok şey ben vazgeçtim:))) çünkü senin aşk mutlu sonla bitmiş:)))) kötü bi son olsaydı düşünebilirdim atlamayı:86: neyse çok sevindim ama inşallah benimkide böyle mutlu sonla biter çünkü ondan başkasını sewemicekmişim gibi geliyo:25:

peki sor bakalım şimdiki aklın olsa yine heba edermisin senelerini diye..sen sormadan ben söylim,"hayır"..

sevdiğime,şuan onun yanımda oluşuna bi pişmanlık duymuyorum ama 27 yaşındaki aklımla 17ye ışınlanma şansım olsa,kesinlikle takılıp kalmaz saplantı haline getirmezdim..gerçi benimki karşılıklı bi unutamazmazlık ve gururdan geri dönememezlikti ama yinede en iyisi önüne bakmak,değerini bilecek nice insanı elinin tersiyle itmemek..kapıları açık bırakmak..yeyip içip eğlenip günümü gün etmek,okumak ayaklarının üzerinde durmak..sonrası gelir zaten..insan hayata bir kere geliyor bi vicdansız için heba etmeye değer mi..

ki şunada belirli bi yaşdan sonra anladım,erkekleri öyle çok yıkmıyor ayrılık acısı,bizim gibi hassas değiller..tüm bunlar bi araya gelince diyorumki gençsen kıymetini bil bu yaşların,asla tekrarı olmayacak..hayat karşına çok fırsat çıkaracaktır illa birtanesi değerlendirmeyi hakedecektir..
 
Son düzenleme:
ya bende çok soruyodum bu soruyu ama .özellikle hiç görmemek çok işe yarıyo ölmüş farzetmek gibi..zamanla çıkıyo aklından zaten.ama sürekli düşünürsen olmaz çok daha kötü oluyo.müzik dinlemek hatırlatıyo onunla gittiğin yerlere gitmek belli bi süre bunlara dikkat etmek gerek.mesala ben şuan onu ara ara unuttuğumu fark edince diyom unutuyom falan :D

Selam,

Ben 25 yaşında mühendis aynı zamanda yüksek lisans yapan bir geç bir bayanım. 1 aydır aynı işyerinde çalıştığım birinden daha 2. haftada hoşlanmaya başladım. Çünkü ilk olarak o ilgisini göstermeye başlamıştı. Sürekli bir yerlere davet ediyordu. Ben de her seferinde olumlu yanıt veriyordum. Hoşlandığını da nadiren olsa iltifatlarıyla belli ediyordu. Ama görüştüğümüz süre zarfında sohbet konularımız ağırlıklı olarak siyaset, iş, eğitim oluyordu. Kadın-erkek ilişkilerinden bahsedemiyorduk ben bazen konuyu açıyordum. Bugüne kadar hiç ciddi ilişkisinin olmadığını söyledi. Laylaylom havasından çıkamadığını dile getirdi.Bu arada o da 30 yaşında.
Ben çok çabuk bağlandım, yakınlık hissetmeye başladım. Her iş çıkışında bir yerlere gidelim diye gözünün içine bakıyordum. Hep etrafındaydım. Hep onu görmek istiyordum. En son be okulumuzdaki film gösterimine davet ettim. Geldi, filmimizi izledik çıkışta yemek yedik. Ve ben konuyu artık açamaya karar verdim.
Bana bir uzak bir yakın olduğunu, bazen cok ilgili bazen de çok umursamaz olduğunu söyledim. İlk defa bir erkeğe yakınlık hissettiğimi kısacası bunların karşılıklı olup olmadığını anlamak adına bir konuşma yaptım. O bana karşı boş olmadığını fakat neden bu kadar acele ettiğimi anlayamadığını söyledi. Daha kendisini 1 aydır tanımama rağmen hızlı hareket ettiğimi söyledi. Bu davranışım onu çok şaşırtmış. Düşüncelerini değiştirmiş. Bugüne kadar hep kovalayan olmuş ilk defa kovalanmış falan. Ona belki de bu yüzden bugüne kadar hiç ciddi ilişkin olmamış olabilir dedim. Belki de haklısın dedi. Daha önümüzde zaman olduğunu söyledi. Fakat farklı yönlerimiz olduğunu da söyledi. Kısacası onla ben diye birsey olmayacagını aslında kibar dille söyledi. fakat acık kapı da bıraktı.
Ama ben cok kırıldım. Yara aldım. En son bu konuşmayı keske hiç yapmamıs olsaydık dedi fakat ben tam aksini söyledim. Kafasındakileri daha net öğrendiğim için iyi oldugunu söyledim. Belki de içimde bazı seyleri daha fazla büyütebilirdim bu da bana daha cok zarar verirdi dedim.
4-5 gündür soğuk davranıyorum. Konuşmamaya karsılasmamya özen gösteriyorum. Arada bir ofisime geliyor işle alakalı birkac bişe diyor. İlk gün bez sormak için geldi, badem ikram etti. Bugün tırnaklarıma sürdüğüm ojeme baktı sonra kendi tırnaklarına baktı gülümsedi. Aslında incelemeye devam ediyor.
Ben ne yapıcam? Ondan hala cok etkileniyorum. Bugüne kadar hiç erkek arkım olmamıstı bunu da söylediğimde acemiliğini anlamıstım zaten dedi. Hep gözümün önünde ondan soğuk davranamaya devam ediyorum. Bundan sonraki hamlesi ne olur?
Bir de 1.72 boyunda 53 kiloda güzel bir bayanım. Arkadasım onun benim yanımda sönük kaldıgını bile söylemişti. :2:
 
Unutmak için önce unutmayı istemeli .. kişi kendinle muhakeme yapmalı ve sonra unutmak istediğin kişinin tüm negatif yönlerini düşünmeli eksilerini bulmalı ve onunla yaşanan hatıralardan uzaklaşmalı sanırım işe yarıyor ...

Selam,
Peki negatif yönleri gelmiyorsa aklıma ne yapıcam :S
Ben 25 yaşında mühendis aynı zamanda yüksek lisans yapan bir geç bir bayanım. 1 aydır aynı işyerinde çalıştığım birinden daha 2. haftada hoşlanmaya başladım. Çünkü ilk olarak o ilgisini göstermeye başlamıştı. Sürekli bir yerlere davet ediyordu. Ben de her seferinde olumlu yanıt veriyordum. Hoşlandığını da nadiren olsa iltifatlarıyla belli ediyordu. Ama görüştüğümüz süre zarfında sohbet konularımız ağırlıklı olarak siyaset, iş, eğitim oluyordu. Kadın-erkek ilişkilerinden bahsedemiyorduk ben bazen konuyu açıyordum. Bugüne kadar hiç ciddi ilişkisinin olmadığını söyledi. Laylaylom havasından çıkamadığını dile getirdi.Bu arada o da 30 yaşında.
Ben çok çabuk bağlandım, yakınlık hissetmeye başladım. Her iş çıkışında bir yerlere gidelim diye gözünün içine bakıyordum. Hep etrafındaydım. Hep onu görmek istiyordum. En son be okulumuzdaki film gösterimine davet ettim. Geldi, filmimizi izledik çıkışta yemek yedik. Ve ben konuyu artık açamaya karar verdim.
Bana bir uzak bir yakın olduğunu, bazen cok ilgili bazen de çok umursamaz olduğunu söyledim. İlk defa bir erkeğe yakınlık hissettiğimi kısacası bunların karşılıklı olup olmadığını anlamak adına bir konuşma yaptım. O bana karşı boş olmadığını fakat neden bu kadar acele ettiğimi anlayamadığını söyledi. Daha kendisini 1 aydır tanımama rağmen hızlı hareket ettiğimi söyledi. Bu davranışım onu çok şaşırtmış. Düşüncelerini değiştirmiş. Bugüne kadar hep kovalayan olmuş ilk defa kovalanmış falan. Ona belki de bu yüzden bugüne kadar hiç ciddi ilişkin olmamış olabilir dedim. Belki de haklısın dedi. Daha önümüzde zaman olduğunu söyledi. Fakat farklı yönlerimiz olduğunu da söyledi. Kısacası onla ben diye birsey olmayacagını aslında kibar dille söyledi. fakat acık kapı da bıraktı.
Ama ben cok kırıldım. Yara aldım. En son bu konuşmayı keske hiç yapmamıs olsaydık dedi fakat ben tam aksini söyledim. Kafasındakileri daha net öğrendiğim için iyi oldugunu söyledim. Belki de içimde bazı seyleri daha fazla büyütebilirdim bu da bana daha cok zarar verirdi dedim.
4-5 gündür soğuk davranıyorum. Konuşmamaya karsılasmamya özen gösteriyorum. Arada bir ofisime geliyor işle alakalı birkac bişe diyor. İlk gün bez sormak için geldi, badem ikram etti. Bugün tırnaklarıma sürdüğüm ojeme baktı sonra kendi tırnaklarına baktı gülümsedi. Aslında incelemeye devam ediyor.
Ben ne yapıcam? Ondan hala cok etkileniyorum. Bugüne kadar hiç erkek arkım olmamıstı bunu da söylediğimde acemiliğini anlamıstım zaten dedi. Hep gözümün önünde ondan soğuk davranamaya devam ediyorum. Bundan sonraki hamlesi ne olur?
Bir de 1.72 boyunda 53 kiloda güzel bir bayanım. Arkadasım onun benim yanımda sönük kaldıgını bile söylemişti. :2:
 
Selam,
Peki negatif yönleri gelmiyorsa aklıma ne yapıcam :S
Ben 25 yaşında mühendis aynı zamanda yüksek lisans yapan bir geç bir bayanım. 1 aydır aynı işyerinde çalıştığım birinden daha 2. haftada hoşlanmaya başladım. Çünkü ilk olarak o ilgisini göstermeye başlamıştı. Sürekli bir yerlere davet ediyordu. Ben de her seferinde olumlu yanıt veriyordum. Hoşlandığını da nadiren olsa iltifatlarıyla belli ediyordu. Ama görüştüğümüz süre zarfında sohbet konularımız ağırlıklı olarak siyaset, iş, eğitim oluyordu. Kadın-erkek ilişkilerinden bahsedemiyorduk ben bazen konuyu açıyordum. Bugüne kadar hiç ciddi ilişkisinin olmadığını söyledi. Laylaylom havasından çıkamadığını dile getirdi.Bu arada o da 30 yaşında.
Ben çok çabuk bağlandım, yakınlık hissetmeye başladım. Her iş çıkışında bir yerlere gidelim diye gözünün içine bakıyordum. Hep etrafındaydım. Hep onu görmek istiyordum. En son be okulumuzdaki film gösterimine davet ettim. Geldi, filmimizi izledik çıkışta yemek yedik. Ve ben konuyu artık açamaya karar verdim.
Bana bir uzak bir yakın olduğunu, bazen cok ilgili bazen de çok umursamaz olduğunu söyledim. İlk defa bir erkeğe yakınlık hissettiğimi kısacası bunların karşılıklı olup olmadığını anlamak adına bir konuşma yaptım. O bana karşı boş olmadığını fakat neden bu kadar acele ettiğimi anlayamadığını söyledi. Daha kendisini 1 aydır tanımama rağmen hızlı hareket ettiğimi söyledi. Bu davranışım onu çok şaşırtmış. Düşüncelerini değiştirmiş. Bugüne kadar hep kovalayan olmuş ilk defa kovalanmış falan. Ona belki de bu yüzden bugüne kadar hiç ciddi ilişkin olmamış olabilir dedim. Belki de haklısın dedi. Daha önümüzde zaman olduğunu söyledi. Fakat farklı yönlerimiz olduğunu da söyledi. Kısacası onla ben diye birsey olmayacagını aslında kibar dille söyledi. fakat acık kapı da bıraktı.
Ama ben cok kırıldım. Yara aldım. En son bu konuşmayı keske hiç yapmamıs olsaydık dedi fakat ben tam aksini söyledim. Kafasındakileri daha net öğrendiğim için iyi oldugunu söyledim. Belki de içimde bazı seyleri daha fazla büyütebilirdim bu da bana daha cok zarar verirdi dedim.
4-5 gündür soğuk davranıyorum. Konuşmamaya karsılasmamya özen gösteriyorum. Arada bir ofisime geliyor işle alakalı birkac bişe diyor. İlk gün bez sormak için geldi, badem ikram etti. Bugün tırnaklarıma sürdüğüm ojeme baktı sonra kendi tırnaklarına baktı gülümsedi. Aslında incelemeye devam ediyor.
Ben ne yapıcam? Ondan hala cok etkileniyorum. Bugüne kadar hiç erkek arkım olmamıstı bunu da söylediğimde acemiliğini anlamıstım zaten dedi. Hep gözümün önünde ondan soğuk davranamaya devam ediyorum. Bundan sonraki hamlesi ne olur?
Bir de 1.72 boyunda 53 kiloda güzel bir bayanım. Arkadasım onun benim yanımda sönük kaldıgını bile söylemişti. :2:

bu adam basbaya kro :D bırak sen bunu hevesin geçer yakında :52::52::52::52::52::52::52::66:
 
Gözden ırak olmak,hiç bir haberini almamak gerek. Malesef ben sevdiğim ve ayrı olduğumu kişiyi her gün görüyorum,çok acı. Üstelik son 1 aydır rahatmış gibi davranmak adına ona surat asmak ve soğuk davranmak yerine samimi davranıyorum. Ama o da sebepsiz yere aramıza mesafe koyduktan sonra hep ara ara ilgisini gösterdi, ne seviyorum dedi açıkça, ne buluştu benle .. ama imalı sözleriyle tam söndü dediğim alev yine kıvılcımlandı,yine söndü ümidi kestim yine kıvılcımlandı. Sevmese sabahın köründe arayıp öpüyorum diyerek telefonu sonlandırmaz veya bir anda arayıp neler yaptığını anlatmaya kalkışmaz.

Fakat 'sevgili' gibi de değiliz.. Hayatında biri yok,buna eminim. Neden böyle!!!?? Ben onu aradığım zamanlarda kaçarcasına tavırla ya kısa kesiordu ya da ararım sonra deyip aramıyordu. Bu da aramaktan çekinmeme sebep olmuştu-çünkü yine doğrudürüst konuşmayacak ve hiç konuşmamaktan daha çok incineceğim diye düşünüp uzun zamandır aramıyorum,ama özellikle son 3 haftadır 3günde bir bazen 2 günde bir arıyor.

BU NEDİR ARKADAŞLAR?? LÜTFEN YARDIM EDİN, NE ANLAMA GELEBİLECEĞİ HAKKINDA FİKİR VERİN.. Gururum elvermiyor,seviyor musun diye sormam-soramam. Seven insan açıkça gelir söyler zaten.Çünkü 4ay önce meçhule sürüklediği sevgiyi ben hiç meçhule sürüklemedim.Bunu çok iyi biliyor,benden yana çekincesi olamaz.

Hayatımda birileri oldu, ama bu öyle bir aşktı ki mahvetti beni,yaktı kavurdu :( Ne olur paylaşın yazınızı benimle,akıl verin :(
 
Gözden ırak olmak,hiç bir haberini almamak gerek. Malesef ben sevdiğim ve ayrı olduğumu kişiyi her gün görüyorum,çok acı. Üstelik son 1 aydır rahatmış gibi davranmak adına ona surat asmak ve soğuk davranmak yerine samimi davranıyorum. Ama o da sebepsiz yere aramıza mesafe koyduktan sonra hep ara ara ilgisini gösterdi, ne seviyorum dedi açıkça, ne buluştu benle .. ama imalı sözleriyle tam söndü dediğim alev yine kıvılcımlandı,yine söndü ümidi kestim yine kıvılcımlandı. Sevmese sabahın köründe arayıp öpüyorum diyerek telefonu sonlandırmaz veya bir anda arayıp neler yaptığını anlatmaya kalkışmaz.

Fakat 'sevgili' gibi de değiliz.. Hayatında biri yok,buna eminim. Neden böyle!!!?? Ben onu aradığım zamanlarda kaçarcasına tavırla ya kısa kesiordu ya da ararım sonra deyip aramıyordu. Bu da aramaktan çekinmeme sebep olmuştu-çünkü yine doğrudürüst konuşmayacak ve hiç konuşmamaktan daha çok incineceğim diye düşünüp uzun zamandır aramıyorum,ama özellikle son 3 haftadır 3günde bir bazen 2 günde bir arıyor.

BU NEDİR ARKADAŞLAR?? LÜTFEN YARDIM EDİN, NE ANLAMA GELEBİLECEĞİ HAKKINDA FİKİR VERİN.. Gururum elvermiyor,seviyor musun diye sormam-soramam. Seven insan açıkça gelir söyler zaten.Çünkü 4ay önce meçhule sürüklediği sevgiyi ben hiç meçhule sürüklemedim.Bunu çok iyi biliyor,benden yana çekincesi olamaz.

Hayatımda birileri oldu, ama bu öyle bir aşktı ki mahvetti beni,yaktı kavurdu :( Ne olur paylaşın yazınızı benimle,akıl verin :(

cnm bence seviyormusun diye sormak senin gururunu inciltmen yapman gereken tek şey evt bunu samimi bir şekilde sormak kendinide ezdirmeden şu şekilde söyleyebilirsin mesela yani sana bişi sormak istiyorum böyle arıyosun iyi güzel hoşta bu ne anlama geliyo seviyomusun sevmiyomusun bana net bişi söyle bende yoluma bakıyım şeklinde bişi söyleyebilirsin emin ol bu senin gururunu kırmaz bu şekilde yoksa daha ne kadar devam eder sen bişeyleri içinde daha fazla büyütmemiş olursun en azından sevmiyosa bile bişiler netleşmiş olur kafandaki soru işaretleri yok olur ben sor derim:68:
 
herkesin huyuna göre değişiyor o da. ben hiç anlamam mesela şu ana duyduğum ah unutamıyorum hala aşığım muhabbetlerini. ama bı yandan üzülürümde. ne biliyim ayrılma kesinleşmişse o kişiyle bi daha beraber oluncamıycaksa ayrılık anından sonra geçen 1. saniyede bile onu düşünmenin manası nedir. getirisi nedir. eh bişey getirmeyeceği kesin. hiçbir artısı yok. ama herkes böyle düşünemez herkesin huyu farklıdır yinede en genelgeçer yöntem haber almamak birilerine sorup soruştrmamak ve insanın kafasını büyük ölçüde doldurabılcek aktiviteler düşünceler uğraşlarla zaman geçirmektir bence.
 
cnm bence seviyormusun diye sormak senin gururunu inciltmen yapman gereken tek şey evt bunu samimi bir şekilde sormak kendinide ezdirmeden şu şekilde söyleyebilirsin mesela yani sana bişi sormak istiyorum böyle arıyosun iyi güzel hoşta bu ne anlama geliyo seviyomusun sevmiyomusun bana net bişi söyle bende yoluma bakıyım şeklinde bişi söyleyebilirsin emin ol bu senin gururunu kırmaz bu şekilde yoksa daha ne kadar devam eder sen bişeyleri içinde daha fazla büyütmemiş olursun en azından sevmiyosa bile bişiler netleşmiş olur kafandaki soru işaretleri yok olur ben sor derim:68:

Ben yaptım o hatayı kköşeye sıkıştırdım konuyu değiştiriyordu her seferinde.. Bana söyledği şey şu oldu "Ben de sana karşı boş değilim. ama ben bir adım attım sen iki adım attın" dedi. bu onu korkutmus bu kadar acele etmem onu tanımadan vs ona ters gelmiş. kendisi ciddi düşüneceği insanı uzaktan izlemek istermiş. bir insanı çıkarken tanıyamazsın dedi.
 
Gözden ırak olmak,hiç bir haberini almamak gerek. Malesef ben sevdiğim ve ayrı olduğumu kişiyi her gün görüyorum,çok acı. Üstelik son 1 aydır rahatmış gibi davranmak adına ona surat asmak ve soğuk davranmak yerine samimi davranıyorum. Ama o da sebepsiz yere aramıza mesafe koyduktan sonra hep ara ara ilgisini gösterdi, ne seviyorum dedi açıkça, ne buluştu benle .. ama imalı sözleriyle tam söndü dediğim alev yine kıvılcımlandı,yine söndü ümidi kestim yine kıvılcımlandı. Sevmese sabahın köründe arayıp öpüyorum diyerek telefonu sonlandırmaz veya bir anda arayıp neler yaptığını anlatmaya kalkışmaz.

Fakat 'sevgili' gibi de değiliz.. Hayatında biri yok,buna eminim. Neden böyle!!!?? Ben onu aradığım zamanlarda kaçarcasına tavırla ya kısa kesiordu ya da ararım sonra deyip aramıyordu. Bu da aramaktan çekinmeme sebep olmuştu-çünkü yine doğrudürüst konuşmayacak ve hiç konuşmamaktan daha çok incineceğim diye düşünüp uzun zamandır aramıyorum,ama özellikle son 3 haftadır 3günde bir bazen 2 günde bir arıyor.

BU NEDİR ARKADAŞLAR?? LÜTFEN YARDIM EDİN, NE ANLAMA GELEBİLECEĞİ HAKKINDA FİKİR VERİN.. Gururum elvermiyor,seviyor musun diye sormam-soramam. Seven insan açıkça gelir söyler zaten.Çünkü 4ay önce meçhule sürüklediği sevgiyi ben hiç meçhule sürüklemedim.Bunu çok iyi biliyor,benden yana çekincesi olamaz.

Hayatımda birileri oldu, ama bu öyle bir aşktı ki mahvetti beni,yaktı kavurdu :( Ne olur paylaşın yazınızı benimle,akıl verin :(

Ben yaptım o hatayı kköşeye sıkıştırdım konuyu değiştiriyordu her seferinde.. Bana söyledği şey şu oldu "Ben de sana karşı boş değilim. ama ben bir adım attım sen iki adım attın" dedi. bu onu korkutmus bu kadar acele etmem onu tanımadan vs ona ters gelmiş. kendisi ciddi düşüneceği insanı uzaktan izlemek istermiş. bir insanı çıkarken tanıyamazsın dedi. Sana tavsiyem erkekler kovalamyı seviyorlar. sadece sabret bence erkek gerçekten birşeyler hissettiği zaman zaten bunu gelp kendisi sana söyleyecek. hoslandıgını hareketlerinle belli et ama asırıya kacma mesela biryere davet ettiği zaman her zmaan kabul etme arada bir git ama bazen de geri çevirmesini bil. onu uğraştır ugrasmayı da seviyor erkekler.
 
Back
X