ya varya deli olcam inanın bugün cok sıkıldım yaa eşim geliyo işten yemek hemen bilgisayar başına oturuyor kendi halinde sinir oluyorum benime ilgilenmiyo yaa suratımı asıyorum o zaman bişeyler yapıyo 1 2 sanıyelik inanın stresten başıma ağrılar giriyor bide onla uğraşıyorum ne yapsa da kurtulsam bu düşünceden bide ailemden uzakta yaşıyorum kimse yok etrafımda tanıdık zolanıyorm
hiç canınızı sıkmayın herkeste aynı sorun var,kaç yıllık evlisiniz
Surat asmakla derdini anlatamassın onun yanına oturup evde yalnız kaldığın için sıkıldığını anlatmalısın biraz işveli davranmalısın cıvıl cıvıl ol eşine karşı. yüz somurtursan adam senden kaçar. Eşine beraber zaman geçirelim diye git sarıl öp bakalım sana karşı tavırları nasıl olucak ?ya varya deli olcam inanın bugün cok sıkıldım yaa eşim geliyo işten yemek hemen bilgisayar başına oturuyor kendi halinde sinir oluyorum benime ilgilenmiyo yaa suratımı asıyorum o zaman bişeyler yapıyo 1 2 sanıyelik inanın stresten başıma ağrılar giriyor bide onla uğraşıyorum ne yapsa da kurtulsam bu düşünceden bide ailemden uzakta yaşıyorum kimse yok etrafımda tanıdık zolanıyorm
hiç canınızı sıkmayın herkeste aynı sorun var,kaç yıllık evlisiniz
Surat asmakla derdini anlatamassın onun yanına oturup evde yalnız kaldığın için sıkıldığını anlatmalısın biraz işveli davranmalısın cıvıl cıvıl ol eşine karşı. yüz somurtursan adam senden kaçar. Eşine beraber zaman geçirelim diye git sarıl öp bakalım sana karşı tavırları nasıl olucak ?
sen eşine biraz zaman ayırmayı denesen belki sorun olmaz,hani bazı işlerini geç yapsan mesela
ben ona ayırıyorum zamanımı zaten ama o pek oralı olmuyo ben onunla vakit geççirmek istiyorum a başka şeyleere yöneliyoo anlamıyorumm erkekler eşleri kendileriye ilgilensin isterler bizimkini anlamıyorum
Benim Eşim de Bir ara internete sardı bende dört duvar arasında olan bi insanım Yanına gittim dedim ki ben evde yalnızım sıkılıyorum yemek yap çamaşır yıka bulaşık yıka ütü eşyaları yerleştir temizlik yap başka birşey yok Tv izliyorum kendi başıma çay demledim yanında Şu var bu var gel hadi Beraber yiyelim Sıcacık çayımızı içelim napacaksın nette hep aynı şeyler dedim. Çayı yiyecekleri getirdim baktım hem benle hemde pc le uğraşmaya calısıyor Cektım Pc nin Fişini geldi oturdu hemen yanıma sohbet ettik gülüştük naz yaptım biraz cilve yaptım sevgi gösterdim Ayıştık boğuştuk birbirimizi gıdıkladık uykumuz geldi birbirimize sarılarak uyuduk. Surat Assaydım veya kızıp bağarıp çağırsaydım kavga ederdik Küserdik Ben Sinirlenince Çok pislik manyak derecesinde oluyorum ve hırsslandıkca hırslanıyorum Hem kendimi yatıştırıyorum hemde Eşimi kendime bağlıyorum. Ben Bağarıp çağırmaya baslarsam kendimi kontrol edemem hemen öfkelenirim gerek yok bence.....deniycem cok saol moralin bozuk olunca yanlız olduğun için akıl edemiyo insan
Sen nezamandir evlisin?:))Benim Eşim de Bir ara internete sardı bende dört duvar arasında olan bi insanım Yanına gittim dedim ki ben evde yalnızım sıkılıyorum yemek yap çamaşır yıka bulaşık yıka ütü eşyaları yerleştir temizlik yap başka birşey yok Tv izliyorum kendi başıma çay demledim yanında Şu var bu var gel hadi Beraber yiyelim Sıcacık çayımızı içelim napacaksın nette hep aynı şeyler dedim. Çayı yiyecekleri getirdim baktım hem benle hemde pc le uğraşmaya calısıyor Cektım Pc nin Fişini geldi oturdu hemen yanıma sohbet ettik gülüştük naz yaptım biraz cilve yaptım sevgi gösterdim Ayıştık boğuştuk birbirimizi gıdıkladık uykumuz geldi birbirimize sarılarak uyuduk. Surat Assaydım veya kızıp bağarıp çağırsaydım kavga ederdik Küserdik Ben Sinirlenince Çok pislik manyak derecesinde oluyorum ve hırsslandıkca hırslanıyorum Hem kendimi yatıştırıyorum hemde Eşimi kendime bağlıyorum. Ben Bağarıp çağırmaya baslarsam kendimi kontrol edemem hemen öfkelenirim gerek yok bence.....
1 yıl 6 ay 29 gün olmuş :))) ama sanki 10 yıl olmuş gibi hissediyorumSen nezamandir evlisin?:))
Dogru ya:)1 yıl 6 ay 29 gün olmuş :))) ama sanki 10 yıl olmuş gibi hissediyorumyaşlandımmı ney
5 yıllık evliyim sanki bir rüzgar gibi geçti çok üzgünüm arkadaşlar neden bu kadar hızlı zaman eşinize sarılın sevdiğinizi söyleyin sürekli seni seviyorum deyin biz eşimle çok deriz kızımız da bizden etkilendi sabah kalkarken akşam yatarken seni çok seviyom baba seni çok seviyom anne kısacası sürekli sevginizi ilginizi ona yönlendirin sevilmek güzeldir eşinize hissettirin..
ya varya deli olcam inanın bugün cok sıkıldım yaa eşim geliyo işten yemek hemen bilgisayar başına oturuyor kendi halinde sinir oluyorum benime ilgilenmiyo yaa suratımı asıyorum o zaman bişeyler yapıyo 1 2 sanıyelik inanın stresten başıma ağrılar giriyor bide onla uğraşıyorum ne yapsa da kurtulsam bu düşünceden bide ailemden uzakta yaşıyorum kimse yok etrafımda tanıdık zolanıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?