Erkeklerin akl evlenecei kadnda, kalbi ise baka kadnlardadr..Sizce?

eflatun81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
694
37
118
İstanbul
arkadaşlar bir dergide bu cümle yazıyordu.erkekler aklı ile evleneceği kadını seçer fakat evlendikten sonra kalbi başka kadınlardadır.Dikkatimi çekti eşimin fikrini öğrenmek istedim sordum."Erkekler namusunu dışarıda koruyabilecek ,evinin işine bakabilecek kadınla evlenir ama dekoltelii,bakımlı ,çekici kadınlarda aklı kalır,fakat o tür kadınlarla evlilik olmaz" siz ne diyorsunuz bu konuda ,Açıkçası ben çok sinir oldum,bir yıldır evliyiz,eşim bana çok saygı gösterir,saygıdan başka şeylermi eksik acaba bizde daha doğrusu bende

eşin çok yanlış düşünüyor bence.ne alakası var yani.dekolteyle , namus mu olur . ben katılmıyorum tabii ki de.çok açık giyinmiyorum, kendimi ve eşimi heryerde en iyi şekilde temsil ederim.insanın içinde olan bir şey bu.eşimle birbirimizi çok seviyoruz allaha şükür.aklımızda kalbimiz de bir .

genelleme yapılamaz

herkesin kişiliği ,düşünceleri... farklıdır

bu kalıba uyan erkeklerde var uymayan erkeklerde

demekki napcakmışız herifin kalbini söküp yanı başımıza koyacakmışız
başka türlü heycanlanmalarını engellemeiz herhalde
insan oğlu aç gözlü naparsın:hulya:

suc bazı kadınlarda bence.... evlendıkten sonra kendılerını salıyorlar bence kadın evıne cooook daha bakımlı olmalı.. annemden de bılıyorum 21 yıldır evlıler annem babam geldıgınde asla ama asla evde temızlık vs yaptıgı kıyafetıyle esofmanıyla durmaz hemen gıder ustunu gıyınır babamın gelmesıne yakın. ama oylede esler bılıyorum kı her aksam kocasını esofmanla karsılıyor. tabı bu onların yaptıgını normal gostermez asla ama yınede yolları kapatmak lazım derim =))

yanlış.o zaman bütün kadınlar behlül bulsun.:jeyyar:
evlenilmez ama aklın kalır kafamçokkarıştı

bakımlı çekici dekolteli kadınlar ,o tür mü oluyor. nasıl bir tür bu??.
pek bir merak ettim doğrusu. CADIARZU
ayrıca böyle kadınlarla evlenen erkekler çok. oda ayrı..

valla her erkek bir değil.. kimi aynen öyle dediğin gibi isterler ki karımız dikkat çekmesin güzel görünmesin sadece ben beğenim ama dişarda makyajlı süslü püslü gezmesin ister ama süslü püslü hoş görünen bi kadına da ağizlarının suyu aka aka bakarlar.. deli oluyorum bu tür erkeklere.. ama hepsi öyle değil allahtan.. kimisi de ister nasıl olsa bana ait güzel görünsün her yerde... ama dünya güzeli de olsan bi başka güzele döner bakarlar.. bi gram güvenmiyorum şu erkek milletine ben... yetinmezler.. sonra da doğamız bu derler.. sizin doğanıza tükürem ben.. ben de bakarım o zaman her yakısıklıya..

bu konu canınızı sıktı anlaşılan.istediğiniz kadar bakımlı güzel olun canlarım.erkekler başka kadınlara bakıyo bakacakkkkkkk

oldu canemmmm başka sıkıntıları varmıymış?g.t lalesi falan gibi mesela...
herşey onların istediği gibi olsun..
benim canım esmer uzun boylu balon kaslı birini çekebilir demekki :roflol:

benim esim bana bu lafı kullansa gercekten buyuk kavga cıkarırdım iltifatmı hakaretmi belli degil bir erkek guzel,seksi buldugu ve namuslu gordugu kadınla evlenir dekolte giyen bakımlı cekici kadınlar namussuz olur diye bir seymi var

bence hem kendine bakabilecek hemde evini çekip çevirecek bayan lazım erkeklere
böylece denge kurulmuş aklı dışarda kalmamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…