bu konu canınızı sıktı anlaşılan.istediğiniz kadar bakımlı güzel olun canlarım.erkekler başka kadınlara bakıyo bakacakkkkkkk
bu konu canınızı sıktı anlaşılan.istediğiniz kadar bakımlı güzel olun canlarım.erkekler başka kadınlara bakıyo bakacakkkkkkk
eee bunu kabullendiysen eşinin söylediklerini de kabullenmişsindir. Dolayısıyla sen sorununu çözdün.Eşinin gözü dışarda olacak ve sen bunu kabullendiğin için sineye çekeceksin.
Bizlere gelince... Bırak da ona biz karar verelim.Herkesin eşi senin eşin gibi olcak diye bir kural mı var.
Buraya gelip de yaşadığınız sıkıntıları insanların üzerine atıp paranoyaklık yaratmak hoşunuza gidiyor anlaşılan. Böyle kadınlar böyle erkekleri hakediyor işte.
benim canımı sıkmadı fisfisfisbu konu canınızı sıktı anlaşılan.istediğiniz kadar bakımlı güzel olun canlarım.erkekler başka kadınlara bakıyo bakacakkkkkkk
arkadaşlar bir dergide bu cümle yazıyordu.erkekler aklı ile evleneceği kadını seçer fakat evlendikten sonra kalbi başka kadınlardadır.Dikkatimi çekti eşimin fikrini öğrenmek istedim sordum."Erkekler namusunu dışarıda koruyabilecek ,evinin işine bakabilecek kadınla evlenir ama dekoltelii,bakımlı ,çekici kadınlarda aklı kalır,fakat o tür kadınlarla evlilik olmaz" siz ne diyorsunuz bu konuda ,Açıkçası ben çok sinir oldum,bir yıldır evliyiz,eşim bana çok saygı gösterir,saygıdan başka şeylermi eksik acaba bizde daha doğrusu bende
bazı arkadaşlar neden kızıyor hala anlamadım.ben genel bir konu açtım sonuçta bu fikri bir erkek atmış ortaya siz ne düşünüyorsunuz dedim sadece.eşimi benimle evlenirken kimse zorlamamış.benim kayınvalidem bile yok.ama bu konu erkek gözü ve kadın gözü ile farklı bence..kadınları kızdıran bir konu.eşiniz sizi çok seviyor ve güzel buluyor olabilir.bu onların başka kadınlara bakmayacağı anlamına gelmez kusura bakmayın da...yine kızacaksınız ama bu öyle.fıtratları bu yaratışışları bu tamammı.hemde çaktırmadan yaparlar..benim eşim bana çaktırmıyordur sadece...kızmayın bea kızıyosan okumada yazmada yazıları alla allaa
erkekler okuyorsa bikaç yorum yazsınlar mümkünse...insanlar tartışmayı bilmiyor.bir fikir hakkında yorum yapmayı bilmiyorlar..düşünceni söyle geç sana senin eşin şöyle böyle diyen oldumu da kızıyosun(alınanlara lafım diğer normaş arkadaşlara değil)
erkekler okuyorsa bikaç yorum yazsınlar mümkünse...insanlar tartışmayı bilmiyor.bir fikir hakkında yorum yapmayı bilmiyorlar..düşünceni söyle geç sana senin eşin şöyle böyle diyen oldumu da kızıyosun(alınanlara lafım diğer normaş arkadaşlara değil)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?